OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

S TREMI IZDELKI DERCOS DENSI-SOLUTIONS DO MOČNEJŠIH LAS: Najboljša zaščita za šibke in tanke lase v poletni sezoni

Visoke temperature, povečana izpostavljenost sončnim žarkom, morska sol in klor v bazenih so le nekateri dejavniki, zaradi katerih lasje izgubijo pigment, prožnost in postanejo suhi ter nagnjeni k lomljenju. Priljubljena linija izdelkov Dercos Densi-Solutions ponuja učinkovito rešitev v samo šestih tednih.

Svetlana Bjelan

Vemo, da je pravilna nega las v poletnih mesecih lahko izziv, zlasti za dame, ki se spopadajo s težavami z izpadanjem las ter s krhkimi in tankimi lasmi. Zunanji dejavniki, kot so sonce, veter, slana voda ali klor v bazenih, lase dodatno izsušijo in oslabijo, zato v poletnih dneh, tako kot koža, potrebujejo dodatno zaščito in vlaženje. S popolno nego Densi-Solutions, ki vključuje Densi-Solutions šampon za šibke in tanke lase, ki z lasišča odstranjuje nečistoče in poživi lase že pri koreninah, Densi-Solutions balzam, ki vlaži in izboljša kakovost lasišča, obenem pa obnavlja gostoto in debelino las, ter Densi-Solutions koncentrirano nego, ki deluje na lasne korenine za vidno močnejše in gostejše lase, lahko brezskrbno uživate v poletnih radostih, saj veste, da svojim lasem nudite potrebno zaščito in nego.

DOKAZANA UČINKOVITOST RUTINE DERCOS DENSI-SOLUTIONS

Na podlagi 50 let kliničnega in dermatološkega znanja linija izdelkov Densi-Solution ponuja rešitev za vaše lase. Dokazano deluje že po enem nanosu – lasje so debelejši in močnejši. Za optimalne rezultate učinkovitosti pa se priporoča uporaba vseh treh izdelkovDensi-Solutions šampona za šibke in tanke lase, Densi-Solutions balzama za obnovitev gostote in debeline las in Densi-Solutions koncentrirane nege, ki deluje na lasne korenine za vidno močnejše in gostejše lase.

Dercos-Densi-Solutions-Range

MOČAN TROJEC ZA GOSTEJŠE, MOČNEJŠE IN DEBELEJŠE LASE

Če imate razredčene lase, ki so nagnjeni k izsuševanju in lomljenju, bo Densi-Solutions šampon za tanke in šibke lase odpravil vse vaše dileme glede pravilne izbire izdelkov za umivanje las. Omogoča enostavno in globinsko odstranjevanje nečistoč z lasišča in poživi lase že pri koreninah. Zahvaljujoč močnemu kompleksu ramnoze, filoksana in antioksidativnega vitamina E boste že po prvi uporabi opazili kar 40 % večji volumen, lasna vlakna so močnejša, lasje pa so videti bolj zdravi in negovani.


Ob pravilni izbiri šampona je pomembna tudi ustrezna izbira balzama, katerega uporaba je obvezen del nege šibkih in poškodovanih las v poletnih mesecih. Izberite Densi-Solutions balzam za tanke in šibke lase, ki intenzivno navlaži in nahrani lase ter izboljša kakovost lasišča. Poleg enostavnega česanja zagotavlja tudi dodaten učinek volumna.

Za optimalne rezultate se priporoča uporaba
Densi-Solutions koncentrirane nege za tanke in redke lase, ki ga je treba petkrat na teden nanesti na suhe lase. Zahvaljujoč formuli z antioksidativnim resveratrolom, ki je v tem izdelku združen s 5-odstotnim stemoksidinom, so rezultati vidni že po prvih šestih tednih uporabe popolne nege – masa las je večja za do 96 %, lasje pa so debelejši in okrepljeni.


Z Densi-Solutions šamponom, Densi-Solutions balzamom in Densi-Solutions koncentrirano nego bodo vaši lasje pripravljeni na spopadanje z vsemi sezonskimi izzivi, zlasti tistimi, ki jih prinaša poletje.

VAŠA RUTINA

 • Dercos promo sticker
  1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanke-in-slabe-lase-sampon-za-rast-las-sampon-za-zgostitev-las-za-goste-lase-tanki-lasje-redki-lasje

  DERCOS 

  Densi-Solutions – Šampon za tanke in oslabljene lase

  Šamponi

  Šampon za tanke in oslabljene lase. Poživi lasišče in okrepi lase

 • Dercos promo sticker
  1-vichy-dercos-densi-solutions-balzam-za-tanke-in-slabe-lase-redki-lasje-mastni-lasje-izpadanje-las-maska-za-lase-regenator

  DERCOS 

  Densi-Solutions – Balzam za tanke in oslabljene lase

  Balzam za tanke in oslabljene lase, navlaži in izboljša kakovost lasišča ter obnavlja lasna vlakna za močnejše, debelejše lase bolj zdravega videza.

 • Dercos promo sticker
  1-vichy-dercos-densi-solutions-koncentrirana-nega-za-tanke-in-redke-lase-tretma-za-lase-regenerator-za-tanke-lase-izpadanje-las

  DERCOS 

  Densi-Solutions – Koncentrirana nega za tanke in redke lase

  Tretma za lase

  Koncentrirana nega za tanke in redke lase - za močnejše lase gostejšega videza.

 • Najbolj brano

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O IZPADANJU LAS PRI ŽENSKAH

  Nega las

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O IZPADANJU LAS PRI ŽENSKAH

  Izpadanje las je tema, ki običajno zadeva moške, vendar pa obstajajo določena življenjska obdobja in faze, ko tudi ženske izgubljajo večje število las. Če se to dogaja tudi vam, vam morda lahko pomagamo. O najpogostejših vprašanjih, ki jih imajo ženske o izpadanju las, smo se pogovarjali z Ano Kovačević, strokovno sodelavko za izobraževanje pri VICHYju.

  Preberite članek

  Res lahko ustavimo izpadanje las?

  Nega las

  Res lahko ustavimo izpadanje las?

  Ste tudi vi v pomlad zakorakali s šopi las v umivalniku? Niste edini.  Spomladi je namreč na sporedu sezonsko izpadanje las. Lasje pa lahko izpadajo tudi zaradi drugi razlogov, kot so genetika, menopavza, nosečnost ali stres.

  Preberite članek

  Kaj je masa las?

  Nega las

  Kaj je masa las?

  Opažate, da je vaš čop v zadnjem času tanjši? V okviru naše serije publikacij o izpadanju in tanjšanju las Vichy pojasnjuje pojem mase las in način, kako Dercos Densi-Solutions deluje na njeno krepitev.

  Preberite članek

  go to top