OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

S TREMI IZDELKI DERCOS DENSI-SOLUTIONS DO MOČNEJŠIH LAS: Najboljša zaščita za šibke in tanke lase v poletni sezoni

Visoke temperature, povečana izpostavljenost sončnim žarkom, morska sol in klor v bazenih so le nekateri dejavniki, zaradi katerih lasje izgubijo pigment, prožnost in postanejo suhi ter nagnjeni k lomljenju. Priljubljena linija izdelkov Dercos Densi-Solutions ponuja učinkovito rešitev v samo šestih tednih.

Svetlana Bjelan

Vemo, da je pravilna nega las v poletnih mesecih lahko izziv, zlasti za dame, ki se spopadajo s težavami z izpadanjem las ter s krhkimi in tankimi lasmi. Zunanji dejavniki, kot so sonce, veter, slana voda ali klor v bazenih, lase dodatno izsušijo in oslabijo, zato v poletnih dneh, tako kot koža, potrebujejo dodatno zaščito in vlaženje. S popolno nego Densi-Solutions, ki vključuje Densi-Solutions šampon za šibke in tanke lase, ki z lasišča odstranjuje nečistoče in poživi lase že pri koreninah, Densi-Solutions balzam, ki vlaži in izboljša kakovost lasišča, obenem pa obnavlja gostoto in debelino las, ter Densi-Solutions koncentrirano nego, ki deluje na lasne korenine za vidno močnejše in gostejše lase, lahko brezskrbno uživate v poletnih radostih, saj veste, da svojim lasem nudite potrebno zaščito in nego.

DOKAZANA UČINKOVITOST RUTINE DERCOS DENSI-SOLUTIONS

Na podlagi 50 let kliničnega in dermatološkega znanja linija izdelkov Densi-Solution ponuja rešitev za vaše lase. Dokazano deluje že po enem nanosu – lasje so debelejši in močnejši. Za optimalne rezultate učinkovitosti pa se priporoča uporaba vseh treh izdelkovDensi-Solutions šampona za šibke in tanke lase, Densi-Solutions balzama za obnovitev gostote in debeline las in Densi-Solutions koncentrirane nege, ki deluje na lasne korenine za vidno močnejše in gostejše lase.

Dercos-Densi-Solutions-Range

MOČAN TROJEC ZA GOSTEJŠE, MOČNEJŠE IN DEBELEJŠE LASE

Če imate razredčene lase, ki so nagnjeni k izsuševanju in lomljenju, bo Densi-Solutions šampon za tanke in šibke lase odpravil vse vaše dileme glede pravilne izbire izdelkov za umivanje las. Omogoča enostavno in globinsko odstranjevanje nečistoč z lasišča in poživi lase že pri koreninah. Zahvaljujoč močnemu kompleksu ramnoze, filoksana in antioksidativnega vitamina E boste že po prvi uporabi opazili kar 40 % večji volumen, lasna vlakna so močnejša, lasje pa so videti bolj zdravi in negovani.


Ob pravilni izbiri šampona je pomembna tudi ustrezna izbira balzama, katerega uporaba je obvezen del nege šibkih in poškodovanih las v poletnih mesecih. Izberite Densi-Solutions balzam za tanke in šibke lase, ki intenzivno navlaži in nahrani lase ter izboljša kakovost lasišča. Poleg enostavnega česanja zagotavlja tudi dodaten učinek volumna.

Za optimalne rezultate se priporoča uporaba
Densi-Solutions koncentrirane nege za tanke in redke lase, ki ga je treba petkrat na teden nanesti na suhe lase. Zahvaljujoč formuli z antioksidativnim resveratrolom, ki je v tem izdelku združen s 5-odstotnim stemoksidinom, so rezultati vidni že po prvih šestih tednih uporabe popolne nege – masa las je večja za do 96 %, lasje pa so debelejši in okrepljeni.


Z Densi-Solutions šamponom, Densi-Solutions balzamom in Densi-Solutions koncentrirano nego bodo vaši lasje pripravljeni na spopadanje z vsemi sezonskimi izzivi, zlasti tistimi, ki jih prinaša poletje.

Uredništvo

go to top