Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Šamponi proti prhljaju 3 razlogi, zakaj jih uporabljati

Hair anti-dundruff
 • favoris

Prva faza pri odpravljanju prhljaja: uporabite šampon proti prhljaju, ki je rezultat najnovejših znanstvenih dosežkov. Recite stop prhljaju zahvaljujoč pomembnemu odkritju.

#1: Prhljaj in srbenje: uporabite (končno) posebno formulo


Prhljaj prizadene vsako tretjo žensko in vsakega drugega moškega!

Ne glede na to, ali so vaši lasje suhi ali mastni, je ta občasna težava enaka, vsakodnevna in stresna. Pri ljudeh, ki se soočajo s to težavo, lahko povzroči tudi komplekse.

Značilnosti suhega prhljaja so tanke luske po celotnem lasišču, zlasti na zatilju ali za ušesi, ki so se ločile same od sebe ali z nežnim praskanjem.

Masten prhljaj je debelejši in se močneje drži lasišča. Skratka, čas je, da se znebimo belih las in poiščemo ustrezno formulo, ki bo spremenila vse to!

#2: Novi šamponi uravnovesijo mikrobiom

Najnovejše študije mikrobioma lasišča so dokazale, da prhljaja ne povzroča le ena bakterija. Za srbenje in prhljaj je namreč odgovorno neravnovesje celotnega ekosistema ...

Za potrditev tega revolucionarnega odkritja je bila nova tehnologija mikrobioma s selenom DS v šamponih DERCOS preizkušena v povsem novih razmerah. Te šampone proti prhljaju so uporabljali ljudje s trdovratnim prhljajem in intenzivnim srbenjem v urbanem okolju pod vplivom stresa in utrujenosti*, tj. dejavnikov, ki pospešujejo pojav in poslabšanje stanja prhljaja.

#3: Šampon proti prhljaju: klinični uspeh ... viden v ogledalu

Konec je s šamponi brez učinka na prhljaj. Nove formule so znanstveno dokazane in omogočajo:

· znatno zmanjšanje mikroorganizmov, odgovornih za nastanek prhljaja
· zvišanje označevalcev, ki so ključnega pomena za zdravo lasišče
· ohranjanje bakterijske raznolikosti in spoštovanje ravnovesja mikrobioma, ki je potrebno za zdravo kožno pregrado.

* Klinična raziskava na 58 osebah v času 28 dni.

Naši kultni izdelki

 • 15266Šampon PROTI PRHLJAJU za normalne in mastne lase00DERCOSHAIR CAREŠamponiNega proti prhljaju
  Šampon PROTI  PRHLJAJU za normalne in mastne lase
 • 15267Šampon PROTI PRHLJAJU za suhe lase00DERCOSHAIR CAREŠamponiNega proti prhljaju
  Šampon PROTI  PRHLJAJU za suhe lase
 • 3338Negovalni šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče brez sulfatov00DERCOSNega proti prhljaju
  Negovalni šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče brez sulfatov
 • Najbolj brano

  47 DERCOS Aminexil Clinical 5

  Nega las

  Res lahko ustavimo izpadanje las?

  Ste tudi vi v pomlad zakorakali s šopi las v umivalniku? Niste edini.  Spomladi je namreč na sporedu sezonsko izpadanje las. Lasje pa lahko izpadajo tudi zaradi drugi razlogov, kot so genetika, menopavza, nosečnost ali stres.

  Preberite članek

  Nega las

  Kaj je masa las?

  Opažate, da je vaš čop v zadnjem času tanjši? V okviru naše serije publikacij o izpadanju in tanjšanju las Vichy pojasnjuje pojem mase las in način, kako Dercos Densi-Solutions deluje na njeno krepitev.

  Preberite članek

  Vichy expert

  Nega las

  NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA O IZPADANJU LAS PRI ŽENSKAH

  Izpadanje las je tema, ki običajno zadeva moške, vendar pa obstajajo določena življenjska obdobja in faze, ko tudi ženske izgubljajo večje število las. Če se to dogaja tudi vam, vam morda lahko pomagamo. O najpogostejših vprašanjih, ki jih imajo ženske o izpadanju las, smo se pogovarjali z Ano Kovačević, strokovno sodelavko za izobraževanje pri VICHYju.

  Preberite članek

  go to top