Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov [email protected]

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

SMEJALNE GUBE: KAKO UBLAŽITI GUBE OKOLI USTNIC?

SMEJALNE GUBE: KAKO UBLAŽITI GUBE OKOLI USTNIC?
 • favoris

Te gube so lahko znak vašega veselja do življenja, ampak tudi sinonim za staranje kože. Toda namesto da se prenehate smejati, se raje naučite, kako ublažiti te gube okoli ustnic.

Štirideseta so danes nova trideseta. To je vrhunec vseh naših želja in naše energije. Druženje s prijatelji, novi tečaji joge, odkrivanje užitkov, ki jih nudi tek, družina, napredovanja ... Vendar včasih pred ogledalom opazite, da vas te drobne gubice, ki se prikrito pojavijo okrog vašega nasmeha, naredijo bolj resne. Zato jim dermatologi pravijo tudi "gube žalosti". Zakaj bi izgubili nadzor nad svojim nasmehom, ko lahko zatremo znake staranja z dobro negovalno rutino proti gubam - zakaj pa se ne bi smejali zadnji?

Nasmeh brez strahu pred gubami

Nasmeh predstavlja majhen trenutek sreče, pa vendar je eden od vzrokov za nastanek izraznih gub, zlasti okoli oči in ustnic. Ta čudoviti izraz na obrazu, znak dobre volje, ustvarja vdolbine in gubice okoli ustnic. Vsak dan imamo 1000 razlogov za smejanje in majhne nasmeške, zato se ne bi smeli nikoli prikrajšati za ta užitek.
Nasvet urednika: izberite odličen režim vlaženja, da bi lahko vsak dan napolnili svojo kožo. Kako izbrati najboljše prakse za nego obraza, da bi zmanjšali izrazne gube okoli ustnic? Za učinkovito strategijo se osredotočite na formule, ki so obogatene s hialuronsko kislino. To je aktivna sestavina, ki jo dermatologi priporočajo za zapolnjevanje in vlaženje kože. Ni naključje, da se je poleg botoksa hialuronska kislina novi hit med injekcijami in da je uporaba teh tretmajev v porastu. Ta »senzor za vodo« v vašem serumu omogoča koži, da obdrži svojo prožnost in elastičnost, s čimer upočasnjuje pojav smejalnih gub.
Vrhunske anti-age formule se zgledujejo po naravi: izberite tiste z aktivnimi sestavinami, kot je ramnoza, rastlinski monosaharidni sladkor, ki je bila med 50 drugimi molekulami izbrana zaradi svojih edinstvenih anti-age lastnostih pri krepitvi kožne strukture in delovanju na znake staranja.

Smejalne gube: omejitev vpliva dejavnikov, ki vplivajo na kožo

Glavni krivci: sonce v poletnih mesecih, zimski mraz, onesnaževanje skozi vse leto, kajenje, stres – obstaja veliko elementov, ki škodijo vašemu nasmehu. Koža iz dneva v dan izgublja svojo elastičnost ter prožnost in pojavijo se gube. Ko dopolnite 40 let, nastopi čas, da začnete vlagati v nege proti staranju kože, ker, žal, niti 24 ur (in dobro prespana noč) ni več dovolj, da bi se koža obnovila od škodljivih vplivov. Glede na transkriptomske raziskave* starajoča se koža potrebuje 5-krat več časa za obnovo kot mlada koža. To biološko resničnost pa lahko upočasnimo z uvedbo bolj strokovnih potez v rutino za nego kože, kot je na primer koncentrirani serum.

Smejalne gube: kako jih lahko popravimo, ko se že pojavijo?

Po 45. letu, ko so gube okoli ustnic vse bolj vidne, nastopi čas za intenzivno anti-age rutino, kot je na primer serum + dnevna nega zjutraj ter serum + nočna krema zvečer. Ne pozabite na občutljivo področje okoli oči, kateremu ustreza ciljni izdelek s posebnim aplikatorjem. Te aktivne sestavine, ki gladijo, dajejo polnost, zapolnjujejo gube in tonificirajo, bodo vaši koži pomagale od znotraj. V ta namen ni nič boljšega od hialuronske kisline (zvezde v boju proti staranju) in ramnoze (katere učinkovitost je bila dokazana v več kliničnih raziskavah na 1500 ženskah). Serum Liftactiv 10 Supreme vsebuje visoko koncentracijo teh dveh aktivnih sestavin. Po 4 tednih vsakodnevne uporabe je 71 % žensk opazilo, da so se gube vidno zmanjšale.** Dokaz, da smo skupaj močnejši. 

3-minutna dnevna obrazna gimnastika za zmanjšanje gub okoli ustnic

Da bodo rezultati čim boljši, se naučite tudi pravilno rutino nanašanja svojih anti-age izdelkov.

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES• Proti gubam okoli nosu in ustnic (nazolabialne gube)

Kožo okoli gube (v kotičkih ustnic) stisnite s tremi prsti, tako da je palec pod gubo. Pomaknite se vzdolž gube s počasnimi gibi, ki spominjajo na ščipanje. Ko dosežete raven nosu, drsite z iztegnjenimi prsti čvrsto v smeri proti zunanjemu robu obraza, od sredine proti ušesom.

Ponovite 3-krat na vsaki strani.

INSIDE-IMG--LAUGHTER-LINES-2• Proti navpičnim gubam okoli ustnic

S kazalcem in blazinico palca nežno stiskajte kožo z drobnimi gibi okrog ustnic v smeri pravokotno na gube nad zgornjo ustnico.

Ponovite 3-krat vzdolž zgornje ustnice.


* Študija o znanju kože, Raziskovalni center L'Oréal, 2015.
** Vprašalnik za samoocenjevanje (52 žensk) v okviru kozmetično-klinične platforme (40 žensk).

Naši kultni izdelki

 • 9983ADVANCED FILLER00LIFTACTIVNega proti znakom staranja kože
  ADVANCED FILLER
 • 13645SUPREME
  SUHA KOŽA
  55LIFTACTIVFACE CAREDnevna negaNega proti znakom staranja kože
  liftactiv-supreme
 • 3187NOČNA NEGA PROTI GUBAM52LIFTACTIVFACE CARENočna kremaNega proti znakom staranja kože
  NOČNA NEGA PROTI GUBAM
 • Najbolj brano

  Tjaša Perko: Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase

  Nega obraza

  Tjaša Perko: Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase

  Pri Tjaši Perko, ženi profesionalnega smučarja Roka Perka, nas takoj pritegne njen nasmeh in dolgi, lepo negovani lasje, ki jih ohranja kljub dvema malima nadebudnežema. Kot kaskaderka ima tako kot mož nadvse rada adrenalinska doživetja – vendar le, če ima ona roke na krmilu. Preberite, kaj jo je pripeljalo do te kariere, kakšno popotnico za življenje želi dati svojima otrokoma in kako skrbi za svoje lase.

  Preberite članek

  Top sedem nasvetov Nike Veger za učinkovito pudranje … in kaj vse gre lahko narobe

  Nega obraza

  Top sedem nasvetov Nike Veger za učinkovito pudranje … in kaj vse gre lahko narobe

  Dobrodošla, lepa koža! Imate tudi vi občutek, da že vse življenje puder uporabljate napačno? Ne glede na to, ali je vaša koža nečista, mešana, mastna, suha ali pa normalna, izbira in nanos ustreznega pudra ni lahka naloga. Sledite našim korakom in napotkom za dobro izbiro in nanos izdelka, s katerim boste ustvarili naravno lep videz kože. Preberite nasvete priznane vizažistke Nike Veger.

  Preberite članek

  go to top