OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Srečne družine: 7 tipov zaščite za kožo

Nimajo vsi enakih zahtev glede zaščite pred soncem! Bodisi da želite porjaveti, skočiti v vodo ali pa želite ohraniti brezhibno polt, za vas obstaja sredstvo za zaščito pred soncem za srečno družino. Najdite svojo idealno rešitev v našem lepotnem vodniku za zaščito pred soncem.

Ultra-melting Milk-gel

Inovativni Vichyjev mlečni gel, ki je na voljo s faktorji zaščite pred soncem, 30 in 50, se lahko nanaša tako na mokro, kot na suho kožo. Formula ohranja visoko zaščito brez puščanja belih sledi na vaši koži. Moški bodo tudi hvaležni za način uporabe in za dejstvo, da po nanosu ne pušča sledi niti na poraščenih področjih.

Kje in kdaj: namažite celotno telo, mokro ali suho. Ultra-melting Milk-gel je idealen, če imate namen dan preživeti tako v vodi kot na suhem.

Proti pegam

Temne pege so navadno znamenje predčasnega staranja in poškodbe od sonca, in so še posebej opazne na obrazu. Poleg tega, da Vichyjeva krema za zaščito pred soncem proti pegam s faktorjem zaščite pred soncem 50, preprečuje nastanek temnih peg, jih tudi odstranjuje in prekriva obstoječe.

Kje in kdaj: izdelana za zaščito tako mlade kot zrele kože, bi  morali kremo nanašati na celoten obraz in vrat, vsak dan, kot del jutranje rutine.

Nežno mleko ali razpršilo za otroke

Otroška koža je bolj občutljiva kot koža odraslih, zato zaščitite tiste, ki jih imate radi s prilagojeno zaščito pred soncem. Mleko ali razpršilo za sončenje z zaščitnim faktorjem 50 se lahko uporabljata za poskakovaje na plaži ali na valovih, saj sta vodoodporna in se brez težav vtreta v kožo - tako da je nanos enostaven tudi za najbolj nemirne.

Kje in kdaj: vedno, kadar je koža vašega otroka izpostavljena UV žarkom, na plaži ali med športnimi šolskimi dnevi.

Krema Velvety

Je vaša koža suha in občutljiva? Potem potrebujete vam prilagojeno zaščito pred soncem. Vichy Velvety krema je posebej izdelana za normalno in suho kožo s faktorjem 50+, da bi zagotovila močno zaščito pred UV žarki. Velvety krema je na voljo tudi v pakiranju BB kreme za visoko zaščito in brezhibno polt.

Kje in kdaj: nanesite na obraz, bodite posebej pozorni na področja, ki so najbolj izpostavljena soncu, kot so nos, ušesa in ličnice. Idealna za vsakdanjo uporabo na dopustu.

Osvežilno vlažilno mleko

Rešitev za obraz in telo, vlažilno mleko je na voljo tako s faktorji 20, 30 in 50, kot tudi v pakiranju za otroke. Mleko je enostavno za uporabo, izredno hranljivo in se v kožo vpije brez puščanja belih sledi.

Kje in kdaj: za telo in obraz, osvežilno vlažilno mleko je idealno za družinske počitnice – ščiti občutljivo kožo.

Sprej za zaščito pred soncem – zaščita za obraz in telo

Revolucionarna vodena tekstura – ultra lahka, izjemno sveža. Visoka UV zaščita, ki na koži pusti občutek sveže čistoče in udobja brez lepljivega ali mastnega finiša in brez belih sledi.

Kje in kdaj:
namažite na celo telo. Priporoča se, kadar želite zaščititi svojo kožo med sončenjem ali ukvarjanjem s športom na prostem.

Zaščite pred soncem v stiku

Določeni deli obraza so bolj izpostavljeni soncu od drugih. Nos, usta, ličnice, ušesa, brazgotine in občutljivi deli lahko zahtevajo uporabo osebno prilagojene, visoke zaščite pred soncem, še posebej na dopustu. Stik je praktičen za žep, preprost za uporabo in ne pušča belih sledi.

Kje in kdaj: na plaži ali v hribih, tam kjer je jakost sonca večja kot po navadi, nanesite stik na usta, nos, ličnice in ušesa, kot tudi na vse brazgotine ali občutljiva področja, da bi se izognili poškodbam od sonca.

S temi 7 različnimi pakiranji, zagotovo najdete za svojo družino idealno zaščito pred soncem, ki ustreza vašemu življenjskemu slogu, tako da lahko veselo in zaščiteno uživate v sončnem dnevu!

VAŠA RUTINA

Obarvana zaščitna krema 3 v 1 SPF 50+ proti temnim lisam<br /><br />

Obarvana zaščitna krema 3 v 1 SPF 50+ proti temnim lisam

go to top