Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Tri navdihujoče in močne ženske, ki poosebljajo srečo in eleganco v svojih petdesetih

 • favoris

Lepota in samozavest ne poznata starosti. Te tri navdihujoče in močne ženske dokazujejo, da so petdeseta pravi čas za nove izzive ter veder, srečen in lep pogled v prihodnost.

V kulturah, ki častijo mladost, zlasti pri ženskah, je pomembno izpostaviti dejstvo, da je resnična lepota brezčasna. Tri navdihujoče in srečne ženske, zvezde, ki prihajajo iz popolnoma različnih področij, kot so genetika, zabavna industrija in dobrodelno delo, dokazujejo, da so petdeseta lahko čas globoke ustvarjalnosti, moči, samozavesti in sreče. To je čas novih izzivov in raziskovanja svojih meja, da bi si ustvarili prav takšno življenje, kot si ga želite.

Robin Wright: utelešenje elegance in sloga na televizijskih zaslonih

Robin Wright, ameriška igralka in dobitnica Zlatega globusa, ki je najbolj znana po svoji trenutni vlogi elegantne in močne Claire Underwood v Netflixovi seriji Hiša iz kart, dominira na televizijskih zaslonih s svojim edinstvenim in subtilnim glamuroznim slogom. Njena značilna karizma in nesporni talent so najzaslužnejši, da je Robin Wright edina igralka doslej, ki je osvojila zlati globus za spletno TV serijo.

Njen moto: »Raje se preizkušam v nečem, za kar nisem prepričana, da zmorem.«

Jennifer Doudna: vodilna inovativna raziskovalka na področju genetike

Morda še nikoli niste slišali za profesorico Jennifer Doudna s kalifornijske univerze Berkeley, vendar jo v svetu genske medicine zelo dobro poznajo. Leta 2012 je skupaj s svojimi sodelavci odkrila revolucionaren in učinkovit način obdelave DNK, kar je privedlo do mnogih drugih odkritij na tem področju. Prejela je številne nagrade na področju znanosti in medicine, vključno z nagrado Medicinskega inštituta leta 2010.

Njen moto: »Ena od težav v svetu biotehnologije je pomanjkanje žensk na vodilnih položajih in rada bi videla, da se v bližnji prihodnosti to spremeni.« 

Joanne Liu: rešuje življenja med izbruhi ebole

Ko je smrtonosni virus ebola leta 2014 v številnih državah zahodne Afrike dosegel epidemične razsežnosti, je predsednica organizacije Zdravniki brez meja Joanne Liu pokazala neverjetno moč in odločnost v boju proti virusu in rešila nešteto življenj. Čeprav ebola ni več glavna novica dnevnih časopisov, kanadska zdravnica nadaljuje boj proti virusu v prizadetih državah, vključno s Sierro Leone in Gvinejo, in je za revijo Time dejala: »Čeprav imamo še veliko dela pred sabo, imamo zdaj sredstva, da dokončno zaustavimo epidemijo.« Je prava ikona mirnosti, borbenosti in miline, in to navkljub velikim izzivom, s katerimi se sooča.

Njen moto: »Naš sistem humanitarne pomoči je slab in ga je treba urediti. Potrebuje pregled realnega stanja in vrnitev svoje človečnosti.«

Naši kultni izdelki

 • 17387NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi
  Normalna in mešana občutljiva koža
  *Nadomestni kozmetični kompleks.
  54NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Normalna in mešana občutljiva koža *Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17386NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*

  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

  Vsi tipi občutljive kože   


  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17850NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nočna nega
  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nočna nega  * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  go to top