OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Upočasnite staranje svoje kože

Sproščeno počutje v svoji koži in njena zaščita pred škodljivimi dejavniki, ki pospešujejo tako vidne kot tihe znake staranja, sta kazalca njene prihodnje mladostnosti.

Upočasnite staranje svoje kože

Zakaj je pomembno, da se pobotate s svojo kožo?


Nepričakovane spremembe, kot so pojav drobnih linij okoli oči, vas lahko spodbudijo, da se začnete bolj zavedati pomembnosti podaljšanja mladostnega izgleda. Vendar pa se želite soočiti s prihodnostjo z vedrino in se osredotočiti na to, kar je resnično pomembno – zlasti na zdravje, ki je postalo prednostna naloga v vašem življenju.

Enako velja tudi za vašo kožo. Vsak dan gradi svojo prihodnost in za lepo staranje je pomemben tudi pozitiven, proaktiven odnos do nege kože in do življenja na splošno. Zato se je Vichy odločil ženskam ponuditi priložnost za lepo staranje: počasno, zdravo in elegantno.

Lepo podaljšanje mladosti: celovit pristop


Čiščenje: predjed za kožo.
Tako zjutraj kot čez noč je temeljito čiščenje ključnega pomena za odstranjevanje toksinov iz ozračja, presežnega sebuma in odmrlih celic z vaše kože ter pripomore k izboljšanju njenega naravnega sijaja. Poleg tega, če pred spanjem ne odstranite ličil, ta blokirajo pore, kar ovira naravno nočno regeneracijo kože.

Poglobljena skrb za vašo kožo. Globinsko vlaženje, obnova in zaščita vaše kože so bistvenega pomena in spodbujajo njeno naravno obrambo proti vplivom ekspozoma (skupka okoljskih dejavnikov, ki škodijo vaši koži). Nega Slow Âge naredi kožo močnejšo in bolj zdravo, zaradi svojih revolucionarnih sestavin: učvrščevalnih probiotikov, edinstvene mešanice antioksidantov Baïcalina in mineralizirane vode, ki preprečujejo kožne poškodbe.  

Upočasnite se, počutite se mladi in se bolje starajte. Čustva in prehranjevalne navade lahko prav tako vplivajo na proces staranja vašega telesa. Pomemben je primeren spanec, ki naj traja 8 ur, kot tudi uravnotežena prehrana, ki naj vključuje superživila, kot so mastna riba (počasi kuhana, da ohrani vso dobroto), temna listnata zelenjava in temno jagodičevje, ki so bogata z antioksidanti! Čiste beljakovine, kot so jajčni beljaki in arašidi, spodbujajo proizvodnjo kolagena. Vzemite si čas, da se znebite stresa in začnete ceniti življenje. Zakaj ne bi hodili na redne sprehode v naravo s svojimi najdražjimi?

Skrbite za svoj videz. Dobro nahranjena koža, ki izžareva zdravje, je popolno platno za ličenje. Vaše splošno razpoloženje se dramatično izboljša, če se lahko nasmehnete v ogledalo. Uglajena krepka rdeča šminka je odličen način, da začinite svoj videz in svoje razpoloženje!

Notranja samozavest: ultimativna nega proti gubam. Julien Kaibeck, avtor knjige Počasna kozmetika, svetuje, da se pogledate v ogledalo in si nasmehnete, pri čemer dodaja, da je »nasmeh resnično vir sreče«. Manj se osredotočajte na svoje značilnosti in več na občutek dobrega počutja.

VAŠA RUTINA

 • slow-age-fluid-dnevna-nega; vichy-balzam; za-obraz; prvi-znaki-staranja-koze; prve-gubice; proti-gubam; hranljiva-nega; proti-staranju; temne-lise; tanke-linije
 • Najbolj brano

  Fermentirana živila: verjemite nam, vaša koža vam bo hvaležna

  Slog

  Fermentirana živila: verjemite nam, vaša koža vam bo hvaležna

  Seveda ime ne zveni posebej privlačno, vendar verjemite nam, da morate biti vsekakor pozorni na fermentirana živila, če si želite izboljšati splošno zdravje. Razložili vam bomo, zakaj ves ta hrup okoli zdrave hrane v zadnjem času in vam svetovali, katera so najboljša fermentirana živila, ki bi jih morali vključiti v svojo prehrano. 

  Preberite članek

  go to top