OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

V menopavzi ne pritisnite »tipke za pavzo«, poskrbite le za dinamično in učinkovito nego kože

Vstop v menopavzo ne pomeni, da morate pritisniti tipko za pavzo – čas je, da ostanete pozitivni in sprejmete življenje z dinamičnim duhom!

V menopavzi ne pritisnite »tipke za pavzo«, poskrbite le za dinamično in učinkovito nego kože

Najboljša anti-age nega za žensko kožo, ki doživlja spremembe, uteleša to isto energijo, svežino in vedrino.

Kljub stereotipom menopavza ni čas, da opustite svoje strasti in sanje, ali da pritisnete »tipko za pavzo«. To je dinamična nova faza v vašem življenju, nov začetek, ki zahteva večjo posvečenost dobremu počutju in občutku vedrine ter samozavesten pogled v prihodnost. S tem v mislih je ključnega pomena izbrati rutino za nego kože, ki izpolnjuje posebne potrebe kože v menopavzi. Neovadiol iz Laboratorijev Vichy je več kot le običajna anti-age krema – je inovativna nega, ki hrani, poživlja in preoblikuje vašo kožo, ki doživlja spremembe.

Neovadiol dnevna krema in serum sta oblikovana z novim inovativnim nadomestnim kompleksom*, ki vsebuje štiri močne aktivne sestavine. Učinkovito deluje na izgubo vlažnosti in elastičnosti zaradi hormonskih sprememb med menopavzo. Poleg tega zagotavljata energijo, svežino in vedrino, ki jih iščete na tej življenjski prelomnici.

Sveža, poživljajoča dišava, ki povzdigne duha in telo


Vključitev dnevne kreme Neovadiol nadomestni kompleks* in koncentrata (seruma) v dnevno rutino za nego kože daje takojšen občutek dobrega počutja, predvsem zahvaljujoč poživljajoči in sveži dišavi. Sadne in cvetlične note jabolka, zelenega čaja, perunike in jasmina se mešajo z nežnim in čutnim pridihom vijolice in mošusa. Rezultat je vonj, ki povzdigne, poživi in spodbudi samozavest ter vedrino.

Razkošne, svilnate teksture za čisti užitek, pomiritev in osvežitev

Privoščite si trenutek čistega užitka in pomiritve s svilnatimi in bogatimi, a obenem svežimi teksturami izdelkov Neovadiol za nego kože. Tri nove emulzije nadomeščajo pomanjkanje vlažnosti kože v menopavzi, saj nudijo občutek udobja in mehkobe, tudi če imate področja zelo suhe kože ali druge težave. Njihove osvežujoče teksture pa zagotavljajo občutek svežine in obnavljajo videz ter občutek mladostne, sproščene in zdrave polti.

Formule, ki dokazano obnavljajo in preoblikujejo kožo, ki doživlja spremembe.


Za optimalno učinkovitost proti staranju so raziskovalci razvili nov nadomestni kompleks*, ki je izključno namenjen ženskam, katerih koža je pod vplivom menopavze. Hormonske spremembe koži odtegujejo hranilne snovi in ​​gostoto, zaradi česar se povesi ter postane groba in suha. Nadomestni kompleks* predstavlja resnično učinkovito nego kože za ženske nad 50. letom zaradi štirih močnih aktivnih sestavin, ki delujejo proti staranju kože – Pro-Xylane, ki koži daje volumen, obnovi njeno gostoto in preoblikuje konture obraza, Hepes, ki čisti kožo in ji daje sijaj, glicerin, ki obnavlja vlažnost in osveži kožo, ter Hedione, ki obnavlja naravno proizvodnjo lipidov v koži. Kompleks tudi obnavlja in preoblikuje vašo kožo in razkriva mladosten videz in zdravo polt.

* Nadomestni kozmetični kompleks.

go to top