Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

V menopavzi ne pritisnite »tipke za pavzo«, poskrbite le za dinamično in učinkovito nego kože

 • favoris

Vstop v menopavzo ne pomeni, da morate pritisniti tipko za pavzo – čas je, da ostanete pozitivni in sprejmete življenje z dinamičnim duhom!

Najboljša anti-age nega za žensko kožo, ki doživlja spremembe, uteleša to isto energijo, svežino in vedrino.

Kljub stereotipom menopavza ni čas, da opustite svoje strasti in sanje, ali da pritisnete »tipko za pavzo«. To je dinamična nova faza v vašem življenju, nov začetek, ki zahteva večjo posvečenost dobremu počutju in občutku vedrine ter samozavesten pogled v prihodnost. S tem v mislih je ključnega pomena izbrati rutino za nego kože, ki izpolnjuje posebne potrebe kože v menopavzi. Neovadiol iz Laboratorijev Vichy je več kot le običajna anti-age krema – je inovativna nega, ki hrani, poživlja in preoblikuje vašo kožo, ki doživlja spremembe.

Neovadiol dnevna krema in serum sta oblikovana z novim inovativnim nadomestnim kompleksom*, ki vsebuje štiri močne aktivne sestavine. Učinkovito deluje na izgubo vlažnosti in elastičnosti zaradi hormonskih sprememb med menopavzo. Poleg tega zagotavljata energijo, svežino in vedrino, ki jih iščete na tej življenjski prelomnici.

Sveža, poživljajoča dišava, ki povzdigne duha in telo


Vključitev dnevne kreme Neovadiol nadomestni kompleks* in koncentrata (seruma) v dnevno rutino za nego kože daje takojšen občutek dobrega počutja, predvsem zahvaljujoč poživljajoči in sveži dišavi. Sadne in cvetlične note jabolka, zelenega čaja, perunike in jasmina se mešajo z nežnim in čutnim pridihom vijolice in mošusa. Rezultat je vonj, ki povzdigne, poživi in spodbudi samozavest ter vedrino.

Razkošne, svilnate teksture za čisti užitek, pomiritev in osvežitev

Privoščite si trenutek čistega užitka in pomiritve s svilnatimi in bogatimi, a obenem svežimi teksturami izdelkov Neovadiol za nego kože. Tri nove emulzije nadomeščajo pomanjkanje vlažnosti kože v menopavzi, saj nudijo občutek udobja in mehkobe, tudi če imate področja zelo suhe kože ali druge težave. Njihove osvežujoče teksture pa zagotavljajo občutek svežine in obnavljajo videz ter občutek mladostne, sproščene in zdrave polti.

Formule, ki dokazano obnavljajo in preoblikujejo kožo, ki doživlja spremembe.


Za optimalno učinkovitost proti staranju so raziskovalci razvili nov nadomestni kompleks*, ki je izključno namenjen ženskam, katerih koža je pod vplivom menopavze. Hormonske spremembe koži odtegujejo hranilne snovi in ​​gostoto, zaradi česar se povesi ter postane groba in suha. Nadomestni kompleks* predstavlja resnično učinkovito nego kože za ženske nad 50. letom zaradi štirih močnih aktivnih sestavin, ki delujejo proti staranju kože – Pro-Xylane, ki koži daje volumen, obnovi njeno gostoto in preoblikuje konture obraza, Hepes, ki čisti kožo in ji daje sijaj, glicerin, ki obnavlja vlažnost in osveži kožo, ter Hedione, ki obnavlja naravno proizvodnjo lipidov v koži. Kompleks tudi obnavlja in preoblikuje vašo kožo in razkriva mladosten videz in zdravo polt.

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Naši kultni izdelki

 • 17387NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi
  Normalna in mešana občutljiva koža
  *Nadomestni kozmetični kompleks.
  54NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Normalna in mešana občutljiva koža *Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17386NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*

  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi

  Vsi tipi občutljive kože   


  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17850NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*
  Napredna obnovitvena nočna nega
  * Nadomestni kozmetični kompleks.
  51NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nočna nega  * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • 17402NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Suha občutljiva koža * Nadomestni kozmetični kompleks.54NEOVADIOLNega proti znakom staranja kože
  NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Suha občutljiva koža * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  04_5 tips to prevent the formation of wrinkles

  Sestavine

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

  Preberite članek

  go to top