OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

ZA LETOŠNJE PRAZNIKE PODARITE SVOJI KOŽI ZDRAV VIDEZ

Burno leto 2020 se bliža h koncu, zima trka na vrata in prazniki so za vogalom. In medtem ko nam po glavi roji nešteto vprašanj, je čas, da globoko vdihnemo in to muhasto ter nepredvidljivo leto zaključimo tako, da se končno posvetimo sebi in si podarimo vso ljubezen ter skrb, ki si ju zaslužimo. Začnimo z najosnovnejšim – svojo kožo.

Collagen 800x788

KAKO SKRBETI ZA SVOJO KOŽO

Koži posvetite pozornost, jo zaščitite in okrepite.

Koža zdaj bolj kot kdaj koli prej potrebuje vso vašo pomoč pri ohranjanju naravne pregrade. Lahka vodena tekstura boosterja Minéral 89 bo ustvarila močan ščit, ki bo kožo branil pred vsemi vplivi, ki jim je izpostavljena v hladnih zimskih dneh.

Minéral 89

Naj bo vaša koža sveža in čvrsta, razvajajte jo.

Izoblikujte svojo vsakodnevno rutino in ji bodite zvesti. Po zaslugi visoke učinkovitosti naših formul je anti-age inovacija Liftactiv izbira številnih žensk, priporočajo pa jo tudi dermatologi. Zaradi prefinjenih tekstur in prijetnega vonja boste še bolj uživali v času, ki ga namenjate svoji koži.

Collagen

Prepoznajte spremembe na svoji koži in pristopite pozitivno.

Vaša koža se sčasoma naravno razvija in spreminja. Ženskam želimo zagotoviti podporo v vseh njenih življenjskih obdobjih s ponudbo revolucionarnih anti-age rešitev, kot so nege iz linije Neovadiol, ki koži v menopavzi povrnejo sijaj ter bleščečo in mladostno polt.

Neovadiol

Za posebno nego kože in eleganten modni dodatek se je v letošnjem prazničnem času odločila tudi znana regijska modna influencerka Tesa Jurjaševič. »Od vseh kosov oblačil najraje vlagam v modne dodatke, saj so prav modni dodatki tisti, ki resnično povzdignejo tudi najpreprostejšo oblačilno kombinacijo. Enako velja za izdelke za nego kože, v katere sem vedno pripravljena vložiti več, čeprav gre le za nekaj izdelkov, ki resnično ustrezajo moji koži,« pravi Tessa.

Tesa Jurjasevic

@tesajurjasevic

Letos lahko ob nakupu svoje najljubše nege za obraz Vichy najdete priljubljen model ženske denarnice. Denarnica je na voljo v dveh trendi barvah: pudrasto roza in bordo. Poiščite tudi skrbno izbrane testerje izdelkov iz dnevne rutine, ki jih priporočajo Vichyjevi strokovnjaki.

Minéral 89. Liftactiv, Nevadiol

Uredništvo

go to top