OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Za sijajen videz in počutje v menopavzi: top 5 nasvetov za celodnevno lepoto

Lepota po 50. letu pomeni počutiti se odlično v svoji koži in izžarevati vedrino ter samozavest. Vključite teh 5 nasvetov za celodnevno lepoto v svojo rutino: idealni koraki, ki vam pomagajo, da bosta vaš videz in počutje boljša kot kdajkoli prej.

Za sijajen videz in počutje v menopavzi: top 5 nasvetov za celodnevno lepoto

Ko doživljate spremembe, ki jih prinaša menopavza, si v natrpanem urniku vzemite nekaj časa za osvežitev in obnovo, da bosta vaš videz in počutje kar najboljša. Sledite tem petim osnovnim korakom za celodnevno lepoto: z njihovo pomočjo boste vsak dan začeli samozavestno in vitalno, pripravljeni na vse izzive, ki vas čakajo – seveda pa morate poskrbeti tudi za dober spanec.

1. korak: Za bleščeč pogled in polnejše ustnice

Za bleščeč pogled in polnejši ter bolj samozavesten nasmeh popravite običajno problematična področja s kremo za področje okrog oči in ustnic. To bo pomagalo, da se znebite podočnjakov in obnovite čvrstost, vlažnost in volumen ustnic. Gubice okrog oči in ustnic bodo zglajene in manj vidne, tako da boste pripravljeni začeti nov dan in pustiti najboljši vtis.

2. korak: Pojdite iz hiše z naravno sijoči in pripravljeni na vse

Drugi korak na seznamu opravil za lep videz: doseči bleščečo ​​in enakomerno polt s kombinirano uporabo anti-age korektivnega pudra in korektorja v stiku. Tako boste izenačili svojo polt in čim bolj zmanjšali majhne nepravilnosti, kot so brazgotine, krčne žile ali rdeča področja na koži, da boste lahko samozavestno zakorakali v nov dan.

3. korak: V natrpanem dnevu se osvežite s termalno vodo


Prenatrpan dan v pisarni ali preveč obveznosti vas lahko izčrpajo, zato potrebujete osvežitev. Tretji korak v celodnevni lepotni rutini je uporaba razpršila z mineralno vodo, kot je Vichy mineralizirana termalna voda, ki bo obnovila vlažnost in svežino vaše kože. Če čez dan trpite zaradi vročinskih valov, vam bo termalna voda pomagala, da ostanete sveži in mirni.

4. korak: Zaključite dan in se pripravite na lepotni spanec


Na koncu dneva odstranite s kože vse nečistoče s pomočjo micelne raztopine in sredstva za odstranjevanje ličil. Zaključite rutino z majhnimi krožnimi gibi, da nežno vmasirate nočno kremo, kot je npr. Neovadiol Night, v kožo na obrazu in vratu, da ohranite svežino in ustrezno vlaženje kože čez noč. Masaža vam bo pomagala, da se sprostite, umirite in se popolnoma prepustite lepotnemu spancu.

5. korak: Poživite in napolnite kožo z Neovadiol nadomestnim kompleksom*

Takoj ko se zbudite, poživite in polepšajte kožo z Neovadiol serumom in dnevno kremo. Inovativni nadomestni kompleks* je več kot le preprosta anti-age nega kože, saj obnavlja njeno elastičnost in vlažnost, ki so ju prizadele hormonske spremembe v menopavzi. Več kot 14 let kliničnih raziskav je botrovalo nastanku formul s štirimi močnimi aktivnimi sestavinami – med katerimi se je najbolj izkazal ProXylane – za bolj gosto, bleščečo in gladko kožo. Obrazne linije vidno pridobijo volumen in izraznost, medtem ko sveža, poživljajoča dišava izboljšuje razpoloženje in vam pomaga, da se lažje soočite z dnem, ki je pred vami. 

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Uredništvo

go to top