getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri

Za sijajen videz in počutje v menopavzi: top 5 nasvetov za celodnevno lepoto

Za sijajen videz in počutje v menopavzi: top 5 nasvetov za celodnevno lepoto

Lepota po 50. letu pomeni počutiti se odlično v svoji koži in izžarevati vedrino ter samozavest. Vključite teh 5 nasvetov za celodnevno lepoto v svojo rutino: idealni koraki, ki vam pomagajo, da bosta vaš videz in počutje boljša kot kdajkoli prej.

Ko doživljate spremembe, ki jih prinaša menopavza, si v natrpanem urniku vzemite nekaj časa za osvežitev in obnovo, da bosta vaš videz in počutje kar najboljša. Sledite tem petim osnovnim korakom za celodnevno lepoto: z njihovo pomočjo boste vsak dan začeli samozavestno in vitalno, pripravljeni na vse izzive, ki vas čakajo – seveda pa morate poskrbeti tudi za dober spanec.

1. korak: Za bleščeč pogled in polnejše ustnice

Za bleščeč pogled in polnejši ter bolj samozavesten nasmeh popravite običajno problematična področja s kremo za področje okrog oči in ustnic. To bo pomagalo, da se znebite podočnjakov in obnovite čvrstost, vlažnost in volumen ustnic. Gubice okrog oči in ustnic bodo zglajene in manj vidne, tako da boste pripravljeni začeti nov dan in pustiti najboljši vtis.

2. korak: Pojdite iz hiše z naravno sijoči in pripravljeni na vse

Drugi korak na seznamu opravil za lep videz: doseči bleščečo ​​in enakomerno polt s kombinirano uporabo anti-age korektivnega pudra in korektorja v stiku. Tako boste izenačili svojo polt in čim bolj zmanjšali majhne nepravilnosti, kot so brazgotine, krčne žile ali rdeča področja na koži, da boste lahko samozavestno zakorakali v nov dan.

3. korak: V natrpanem dnevu se osvežite s termalno vodo


Prenatrpan dan v pisarni ali preveč obveznosti vas lahko izčrpajo, zato potrebujete osvežitev. Tretji korak v celodnevni lepotni rutini je uporaba razpršila z mineralno vodo, kot je Vichy mineralizirana termalna voda, ki bo obnovila vlažnost in svežino vaše kože. Če čez dan trpite zaradi vročinskih valov, vam bo termalna voda pomagala, da ostanete sveži in mirni.

4. korak: Zaključite dan in se pripravite na lepotni spanec


Na koncu dneva odstranite s kože vse nečistoče s pomočjo micelne raztopine in sredstva za odstranjevanje ličil. Zaključite rutino z majhnimi krožnimi gibi, da nežno vmasirate nočno kremo, kot je npr. Neovadiol Night, v kožo na obrazu in vratu, da ohranite svežino in ustrezno vlaženje kože čez noč. Masaža vam bo pomagala, da se sprostite, umirite in se popolnoma prepustite lepotnemu spancu.

5. korak: Poživite in napolnite kožo z Neovadiol nadomestnim kompleksom*

Takoj ko se zbudite, poživite in polepšajte kožo z Neovadiol serumom in dnevno kremo. Inovativni nadomestni kompleks* je več kot le preprosta anti-age nega kože, saj obnavlja njeno elastičnost in vlažnost, ki so ju prizadele hormonske spremembe v menopavzi. Več kot 14 let kliničnih raziskav je botrovalo nastanku formul s štirimi močnimi aktivnimi sestavinami – med katerimi se je najbolj izkazal ProXylane – za bolj gosto, bleščečo in gladko kožo. Obrazne linije vidno pridobijo volumen in izraznost, medtem ko sveža, poživljajoča dišava izboljšuje razpoloženje in vam pomaga, da se lažje soočite z dnem, ki je pred vami. 

* Nadomestni kozmetični kompleks.

Naši kultni izdelki

 • NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nega za zrelo kožo in kožo v menopavzi Normalna in mešana občutljiva koža *Nadomestni kozmetični kompleks.
 • NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS*  Napredni obnovitveni koncentrat za zrelo kožo in kožo v menopavzi Vsi tipi  občutljive kože     * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • NEOVADIOL NADOMESTNI KOMPLEKS* Napredna obnovitvena nočna nega  * Nadomestni kozmetični kompleks.
 • Najbolj brano

  5 zapovedi o zdravi prehrani, ki jih je treba upoštevati po 50. letu

  Slog

  5 zapovedi o zdravi prehrani, ki jih je treba upoštevati po 50. letu

  Po 50. letu je pravilna prehrana pomembnejša kot kdajkoli prej, še posebej zato, ker vaše telo doživlja velike hormonske spremembe, ki lahko vplivajo na splošno počutje. Preberite, katerim 5 zapovedim o zdravi prehrani je treba slediti v tem novem življenjskem obdobju, ne glede na to, ali jeste doma, zunaj ali le praznujete praznik.

  Preberite članek

  Nakupovalni seznam v menopavzi: uravnotežena prehrana z vsega sveta

  Slog

  Nakupovalni seznam v menopavzi: uravnotežena prehrana z vsega sveta

  V menopavzi lahko nekatere jedi pomagajo pri pomirjanju simptomov, kot so vročinski valovi, medtem ko lahko druge te simptome le še poslabšajo. Vendar obstajajo tudi jedi, ki obnavljajo kožo in jo ščitijo pred staranjem. Ta nakupovalni seznam za obdobje menopavze vključuje okusne in zdrave jedi z vsega sveta, ki vam bodo pomagale do odličnega videza in počutja.

  Preberite članek

  go to top