OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Zakaj potrebujete vlažilno nego za obraz Minéral 89

Ne glede na to, koliko ste stari in kakšno vrsto kože imate, je Vichyjev Minéral 89 odličen dodatek k vaši dnevni rutini za nego kože. Berite dalje in izvedeli boste, zakaj bi morali v svoji kopalniški omarici narediti prostor za prvi Vichyjev ultra vlažilni booster.

Kaj je Minéral 89?

v-mag-vichyPrvi booster za kožo iz Vichyja
Minéral 89, vaš dnevni odmerek svežine, je prvi booster za kožo iz Laboratorijev Vichy. Zasnovan je na način, da koži zagotovi potrebno vlaženje, ki ga potrebuje za vzpostavitev prve obrambne linije pred zunanjimi poškodbami. Bogat je z vlažilnimi sestavinami, vključno z glicerinom, hialuronsko kislino in mineralizirano termalno vodo Vichy, ki dan za dnem krepijo, obnavljajo in ščitijo kožo. Zaradi svoje lahke in sveže teksture ter intenzivne vlažilne moči predstavlja idealno vlažilno nego za suho kožo ne glede na starost. Klinična študija, opravljena na 52 ženskah, starih od 26 do 62 let, je pokazala, da je 85 % vprašanih opazilo boljše vlaženje kože takoj po uporabi, 79 % pa jih je izjavilo, da je njihova koža bolj polna in bolj sveža. [1]

Inovativni izdelek
Najprej preučimo formulo izdelka Minéral 89, ki je rezultat več kot 100 temeljitih farmacevtskih preizkusov! Minéral 89 je dobil ime po zelo visokem odstotku mineralizirane termalne vode Vichy, natančneje 89 %, v primerjavi z 20 % v večini izdelkov Vichy. Zakaj? Mineralizirana termalna voda Vichy je izjemno močna, saj vsebuje več kot 5,2 grama mineralov na liter, zaradi česar je tudi zelo zahtevna za formuliranje.

Znanstveno dokazani rezultati
Več kot leto dni kliničnih preskušanj je Vichyjevim znanstvenikom pomagalo, da so končno dosegli tisto pravo teksturo – svež, rahel serum, ki se takoj vpije v kožo. In vse to z izjemno majhnim številom sestavin za neverjetno učinkovit in izjemno toleranten izdelek, primeren za občutljivo kožo. Zaradi edinstvene kombinacije intenzivnih vlažilnih sestavin je Minéral 89 kot nalašč za vsakodnevno uporabo in omogoča, da koža ostane navlažena in se tako bolje spopada z vsakodnevnimi napadi (poškodbami, ki jih povzročajo UV žarki, onesnaženjem, utrujenostjo).

Kako se Minéral 89 vključi v vašo rutino za nego kože?
Minéral 89 ima rahlo gelasto teksturo, ki je odlična za začetek vsakodnevne rutine za nego kože. Najprej očistite kožo, nato nanesite izdelek na (čiste) prste ali dlani ter ga nežno vtrite v obraz za takojšnje povečanje vlažnosti. Nežna formula izdelka Minéral 89 zagotavlja popolno varnost pri uporabi na nežnem področju okoli oči. 88 % sodelujočih v preizkusu je opazilo bolj elastično kožo pod in okrog oči po 28 dneh neprekinjene uporabe.

Poleg tega, da ga lahko uporabljate kot nego, ki dopolnjuje obstoječi režim nege kože, je Minéral 89 tudi odlična rešitev, če želite dodatno zaščito, ko se temperature začnejo dvigati. Nanesite ga na kožo pred nanosom svojega običajnega zaščitnega izdelka, da preprečite občutke razpokane in

[1]Klinična raziskava, opravljena na 52 kitajskih ženskah z občutljivo kožo, starih med 26 in 62 let.

go to top