Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Zdrave navade: zakaj je izboljšanje vlaženja dobro za vašo kožo

Zdrave navade: zakaj je izboljšanje vlaženja dobro za vašo kožo
 • favoris

Če ste (kot mnogi od nas) novo leto začeli z obljubo, da boste pili več vode, imamo pravo motivacijo za vas! V nadaljevanju lahko preberete nekatere ključne podatke, ki jih morda niste vedeli, kako optimalno vlaženje pomaga negi vaše kože.

Zakaj je vlaženje tako pomembno za zdravje kože?


Vsi smo že slišali, da  pitje zadostne količine vode zagotavlja koži zdrav sijaj, vendar, kaj se v resnici dogaja pod površjem, medtem ko poskušamo ohraniti vlažnost? Koža je vsakodnevno izpostavljena poškodbam iz ekspozoma – zunanjih dejavnikov, kot so onesnaženje in UV-žarki, ki škodijo naši koži – ki rušijo pregradno funkcijo kože. Seznanjeni smo s posledicami, ki jih dehidracija lahko ima na našo kožo, polt izgubi svoj sijaj in celo postane suha in/ali razpokana. Ko je koža dobro navlažena od znotraj, je ta pregrada močnejša in pomaga pri preprečevanju nastanka poškodb, povezanih z napadi iz ekspozoma, poleg tega pa tudi preprečuje, da bi nekatere bakterije in alergeni prodrli v kožo. Kaj to pomeni v praksi? Koža, ki je videti in se počuti bolje ter je sposobna učinkovito opravljati svojo zaščitno vlogo.

Kako izboljšati vlaženje: nasveti za vsak dan


Zdaj, ko smo videli, kako pravilno vlaženje pomaga koži od znotraj, je čas, da pogledamo, kaj lahko storimo, da bi čim bolj povečali njene učinke na kožo. Vlaženje kože od znotraj gre z roko v roki z vlaženjem od zunaj, zato poiščite izdelke za nego kože s sestavinami, ki čim bolj izboljšajo zadrževanje vode, kot sta glicerin in hialuronska kislina. To bo zadržalo tako prepotrebno vlago, zlasti ko je zunaj še posebej vroče ali hladno.  

Da bi pravilno štartali s svojim jutranjim režimom, je pomembno, da začnete dan z izdelkom za poživitev ali serumom, katerega fina tekstura oblikovana na način, da temeljito prodre v plasti povrhnjice kože.  Booster Vichy Minéral 89 vsebuje samo 11 zelo vlažilnih sestavin in je svoje ime dobil po neverjetno visoki koncentraciji mineralizirane termalne vode Vichy, ki znaša kar 89 %, kar je 69 % več kot v prejšnjih formulah. Nato uporabite bogato dnevno kremo, kot je Vichy Aqualia Thermal Rich, da bi ohranili blagodejne učinke prejšnjega koraka in ustvarili zaščitni, intenzivno vlažilni sloj na vaši polti.  

Na koncu ne pozabite niti na redno lokalno vlaženje kože, zlasti po vadbi v telovadnici, kjer se koža izsuši in izgublja minerale. V obdobjih, ko je koža nagnjena k sušenju, poskrbite za njeno nego s pršenjem osvežilne mineralizirane termalne vode Vichy.

Naši kultni izdelki

 • 24505Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo
  42NewMINÉRAL 89FACE CAREDnevna negaVlažilna nega za kožo obraza

  Novo

  Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo

  MINÉRAL 89

  Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo

  Dnevna nega

  INOVACIJA: Vaš dnevni odmerek za močnejšo kožo.

 • 11848AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE
  Bogata krema za izsušeno kožo obraza
  52AQUALIA THERMALVlažilna nega za kožo obraza
  AQUALIA THERMAL DINAMIČNO VLAŽENJE Bogata krema za izsušeno kožo obraza
 • 18750Mineralizirana termalna voda00TERMALNA VODANega proti nepravilnostim na koži obraza
  Mineralizirana  termalna voda
 • Najbolj brano

  Tjaša Perko: Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase

  Nega obraza

  Tjaša Perko: Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase

  Pri Tjaši Perko, ženi profesionalnega smučarja Roka Perka, nas takoj pritegne njen nasmeh in dolgi, lepo negovani lasje, ki jih ohranja kljub dvema malima nadebudnežema. Kot kaskaderka ima tako kot mož nadvse rada adrenalinska doživetja – vendar le, če ima ona roke na krmilu. Preberite, kaj jo je pripeljalo do te kariere, kakšno popotnico za življenje želi dati svojima otrokoma in kako skrbi za svoje lase.

  Preberite članek

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  go to top