Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov [email protected]

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close
 • Gel-krema za vlaženje kože
 • Gel-krema za vlaženje kože

AQUALIA THERMALGel-krema za vlaženje kožeNovo

Dnevna nega - Nega za normalno do mešano kožo

Aqualia Thermal gel za nego kože intenzivno vlaži suho in izsušeno kožo s pomočjo 97 % sestavin naravnega izvora, vključno s hialuronsko kislino, mineralizirano termalno vodo Vichy in rastlinskim sladkorjem manozo. Koža je v trenutku navlažena in sveža z občutkom udobja, navlažena do 48 ur ter okrepljena tudi pod vplivom vremenskih sprememb, stresa in onesnaževanja.

 • Intenziven občutek udobja in vlaženja do 48 ur
 • Obogateno z mineralizirano termalno vodo Vichy, ki krepi in ščiti kožo
 • Zanesljiv izdelek s sestavinami naravnega izvora, vključno s hialuronsko kislino in rastlinskim sladkorjem manozo
 • Nežen in varen izdelek za vse vrste kože, preizkušen na 100 % občutljivi koži pod dermatološkim nadzorom
   AKTIVNE SESTAVINEMineralizirana termalna voda Vichy, hialuronska kislina naravnega izvora, rastlinski sladkor manoza
   VRSTA KOŽENormalna do mešana koža
   KDAJZjutraj in zvečer

   Vichy Mag

   Dodajte komentar

   Gel-krema za vlaženje kože
   Gel-krema za vlaženje kože

   1 – Ocenite ta izdelek

   2 – OCENITE ZNAČILNOSTI IZDELKA

   Dišava
   Tekstura
   Toleranca
   Učinkovitost

   3 – Ali bi priporočili ta izdelek prijatelju/prijateljici?

   4 – Ali ste prejeli vzorec tega izdelka?

   5 – Pustite komentar

   Potrdite