Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

Before
Jana, 33 let
"Sem mamica, ki se dnevno srečujem s stresom, zato nimam časa vsak dan, da si naredim dober make up. Rada sem urejena, vendar tip moje kože zahteva veliko pozornosti za popoln videz, da pri moji nenaspanosti ne govorim o gubicah pod očmi.
Before
Laura, 24 let
"Sem študentka medicine in moj študij zahteva veliko učenja, velikokrat tudi dolgo v noč. Ko se naslednje jutro zbudim, pogosto izgledam neprespana, moja koža je pusta in brez sijaja, predvsem pa imam grozne podočnjake in rdečico."
Before
Tadeja, 24 let
"Poleg študija sem zelo aktivna plesalka, zato pogosto nastopam na velikih odrih, pred veliko ljudmi. Že od najstniških let se spopadam s problemom aken. Pred nastopi sem tako vedno v zadregi, kako prekriti vse nepravilnosti na obrazu."
One
UTRUJENA KOŽA IN NEENAKOMERNA BARVA POLTI
Two
LISE
IN
RDEČICA
Three
AKNE IN NEENAKOMERNA POVRŠINA KOŽE
 • 3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.
 • 3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.
 • 3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.

DERMABLEND3D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.Novo

Puder - Korektivni puder

Visoka prekritost in glajenje površine kože
ZA MASTNO KOŽO, NAGNJENO K AKNAM.
Indikacije: nepopolnosti in trdovratni znaki mastne kože nagnjene k aknam.

Razpoložljiv odtenek

  264465True
 • 264462True
 • 264463True
 • 264466True

Vichy Mag

 • suncana-dermablend-vizasitskinja

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnje in nasvete Sunčane, vizažistke na snemanju novega videa Dermablend, ki je našim ambasadorkam razkrila skrivnosti bleščeče polti in lepe kože ter jim pomagala vrniti samozavest.

 • dermablend-jana-single

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Jane, naše nove Dermablend ambasadorke in mamice, ki se dnevno srečuje s stresom in nima časa, da bi si vsak pripravila dober make up, vendar se je zanjo vse spremenilo, ko je spoznala puder, ki ga zdaj obožuje.

 • laura-dermablend-single

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnje Laure, naše nove Dermablend ambasadorke in študentke medicine, ki je zaradi učenja dolgo v noč pogosto videti neprespana, njena koža pa je videti pusta in brez sijaja ter potrebuje puder, ki bi prekril vse nepravilnosti in koži vrnil sijaj.

 • dermablend-tadeja-podignut-tekst

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Tadeje, naše nove Dermablend ambasadorke -  študentke mikrobiologije in aktivne plesalke, ki nastopa pred veliko ljudmi in si želi pred nastopi prekriti akne in nepravilnosti na obrazu ter izgledati popolno.

ZABLESTITE S PUDRI VICHY

Dermablend
Moj obraz.
Moj puder.
Moja samozavest.

Pokukajte v zakulisje ustvarjanja novega Dermablend videa in si oglejte zgodbo treh žensk, ki so našle svoj idealni puder in odkrile svojo samozavest.

POGLEJTE VIDEO

Dermablend
Moje lice.
Moj puder.
Moje samopouzdanje.

Stručan savjet by Simona Antonović, make up artist

Zavirite iza scena stvaranja novog Dermablend videa i pogledajte tri stvarne žene koje su pronašle svoj idealan puder i otkrile svoje samopouzdanje.

POGLEDAJTE VIDEO

Dodajte komentar

3D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.
3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.

1 – Ocenite ta izdelek

2 – OCENITE ZNAČILNOSTI IZDELKA

Dišava
Tekstura
Toleranca
Učinkovitost

3 – Ali bi priporočili ta izdelek prijatelju/prijateljici?

4 – Ali ste prejeli vzorec tega izdelka?

5 – Pustite komentar

Potrdite