NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite večTU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

  • research
  • Points de vente
  • newsletter
  • moja koža
DERMABLEND Korektivna podlaga

DERMABLEND

DERMABLEND Korektivna podlaga

Tekoči puder - Korektivni puder

4.52 mnenja  |  Podajte svoje mnenje

Popolna 16-urna prekrivnost v teksturi, ki nudi "občutek gole kože". Z mat učinkom.

Za ženske, ki želijo prekriti lažje do srednje kožne nepravilnosti (neenakomerna polt, podočnjaki, razpršene rdečice, brazgotine ipd.).

Izvedite več

Kako najti lekarno

Vaša polt bo enakomerna, naravnega videza, brez svetlečih predelov in z optimalnim občutkom udobja.
 +

Učinkovitost

Formula korektivne podlage za obraz Dermablend združuje visoko koncentracijo pigmentov, ki zagotavljajo optimalno prekrivnost, in izjemno vpojno in lahkotno teksturo, ki daje koži naraven videz in občutek udobja ves dan. Tekstura se kar stopi z epidermisom,  barvni pigmenti pa se zlijejo po celotni površini in popolnoma prekrijejo kožne nepravilnosti, ne da bi se nabirali v grudice ali ustvarjali učinek suhe maske.
Ta podlaga za obraz nudi trojno delovanje: visoka 16-urna prekrivnost + pristen videz lepote + optimalen občutek udobja: 24-urna hidratacija.
1. 30% koncentracija pigmentov za popolno prekrivnost.
2. Pigmenti "soft-focus", ki prekrijejo nepravilnosti in naredijo tako lepo kožo kot klasična podlaga za obraz.
3. Ker je obogatena z glicerinom in hlapnim oljem rastlinskega izvora, je izredno gladka in tekoča nega, ki nudi občutek udobja. V stiku s kožo se lahko spremeni v fluid, njena tekstura pa ustvari izredno tanko plast, ne da bi izrazila gube ali za seboj pustila mastne sledi. Polt je popolnoma enakomerna z naravnim občutkom "gole kože".

Njena formula z visoko hipoalergeno toleranco je bila testirana pod dermatološkim nadzorom na občutljivi koži. Nekomedogena, brez dišav, SPF 35. 24-urna hidratacija

Nepravilnosti kože so v trenutku prekrite brez kakršnihkoli sledi ali grudic. Polt je enakomerna in sijoča, koža je voljna in izgleda naravna, vseskozi pa jo spremlja občutek udobja.

Toleranca

Njena voljna in elastična tekstura nudi občutek "gole kože" in optimalnega udobja. Za seboj pusti tanko, a močno prekrivno plast, ki zagotavlja občutek lahkotnosti in optimalno prekrivnost.

Užitek

1. 16-urno korektivno podlago za obraz s konicami prstov ali z gobico nanesite na kožo in jo razmažite od sredine obraza navzven. V primeru izrazitejših kožnih nepravilnosti nanesite nekoliko več izdelka na posamezne nepravilnosti in ga nato dobro razmažite naokrog.
2. Izdelek razmažite tudi po vratu, ob ušesih in na vrhu čela ter tako zabrišite robove.
3. Nanos ponavljajte tako dolgo, dokler ne boste dosegli želenega rezultata.

rating : 5/5

“ODLIČEN”

rating : 4/5

“Odlično prekriven puder! Prekrije madeže na koži in akne. Slabost je le ta, da se rad nabira v kožnih gubah in da z njim zlahka zamažete oblačila- vratniki, puliji,...”

Glej vsa mnenja

Nasveti strokovnjaka+

Nasveti strokovnjakov, video nasveti in pojasnila ki bodo spremenili vse

O TEM GOVORIJO+

VSA MNENJA O DERMABLEND DERMABLEND Korektivna podlaga.

rating : 5/5

“ODLIČEN”

rating : 4/5

“Odlično prekriven puder! Prekrije madeže na koži in akne. Slabost je le ta, da se rad nabira v kožnih gubah in da z njim zlahka zamažete oblačila- vratniki, puliji,...”

Vaše mnenje