getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri
 • 1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanke-in-slabe-lase-sampon-za-rast-las-sampon-za-zgostitev-las-za-goste-lase-tanki-lasje-redki-lasje
 • 1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanke-in-slabe-lase-sampon-za-rast-las-sampon-za-zgostitev-las-za-goste-lase-tanki-lasje-redki-lasje

DERCOSDensi-Solutions – Šampon za tanke in oslabljene laseNovo

Šamponi - Shampoing Redensifiant

PROMOCIJA: Promocijska pakiranja Densi Solutions (šampon + koncentrirana nega + balzam) z brezplačnim balzamom! Akcija traja do porabe zalog daril.

Šampon za tanke in oslabljene lase. Odstrani nečistoče z lasišča in poživi lase vse od korenin. Lasem povrne moč in krepkost za lase bolj zdravega videza.

Za ženske, ki imajo težave zaradi tanjšanja las in pomanjkanja ali zmanjšanja gostote las, ki želijo imeti močnejše in gostejše lase.

 • DEBELEJŠI LASJE
 • GLOBINSKO ČIŠČENJE
 • TAKOJŠEN VOLUMEN
 • +40% volumna po prvi uporabi

  * Instrumentalni preizkus

  TIP LASIzpadanje las
  KDAJVečkrat na teden
  PREDNOSTIOkrepi in učvrstii šibke in tanke lase.

  Vichy Mag

  • Renata Reiner

   KAKO HORMONSKA JOGA BLAŽI SIMPTOME MENOPAVZE?

   Ali veste, kaj je hormonska joga in kakšne so njene koristi? Vse ženske, ki se vsak dan soočajo s simptomi predmenopavze in menopavze, bodo v tem članku zagotovo našle zelo koristne informacije. Ker za vse obstaja zdrava alternativa, se je Renata Reiner, certificirana inštruktorica hormonske joge, odločila, da bo z nami delila nekaj odličnih nasvetov.

  • dr Darija Vranešić

   PRAVILNA PREHRANA V FUNKCIJI OHRANJANJA ZDRAVJA V MENOPAVZI

   Pravilna prehrana je pomemben dejavnik pri ohranjanju zdravja organizma. Kot lahko nepravilna prehrana vodi do bolezni, tako lahko pravilna prehrana prispeva k izboljšanju zdravja in vitalnosti človeškega telesa. S katerimi živili lahko izboljšate kakovost življenja v menopavzi? Preberite intervju z doc. dr. sc. Darijo Vranešić Bender in izvedite mnenje strokovnjakov.

  • dr Maja Cigrovski

   KAKO PREPOZNATI HORMONSKE SPREMEMBE V MENOPAVZI?

   Ženske se v času svojega celotnega življenja soočajo s spremembami in nepravilnim razmerjem med hormoni, ki lahko močno vplivajo na zdravje organizma. Katere spremembe so značilne za obdobje menopavze in kakšna tveganja prinašajo s seboj? Preberite intervju z dr. med. Majo Cigrovski Berković in izvedite mnenje strokovnjakov.

  • Dr Sanja Petek final

   UBLAŽITE ZNAKE MENOPAVZE NA SVOJI KOŽI

   Opažate spremembe na svoji koži, vendar niste prepričani, zakaj se dogajajo? Z razumevanjem vzrokov in simptomov smo na pol poti do tega, da jih odpravimo! Preberite intervju z dr. med. Sanjo Petek Modrić, spec. dermatologije in venerologije, in izvedite, kako menopavza vpliva na vašo kožo, ter najboljše načine, kako ublažiti njene vplive.

  Dodajte komentar

  Densi-Solutions – Šampon za tanke in oslabljene lase
  1-vichy-dercos-densi-solutions-sampon-za-tanke-in-slabe-lase-sampon-za-rast-las-sampon-za-zgostitev-las-za-goste-lase-tanki-lasje-redki-lasje

  1 – Ocenite ta izdelek

  2 – OCENITE ZNAČILNOSTI IZDELKA

  Dišava
  Tekstura
  Toleranca
  Učinkovitost

  3 – Ali bi priporočili ta izdelek prijatelju/prijateljici?

  4 – Ali ste prejeli vzorec tega izdelka?

  5 – Pustite komentar

  Potrdite