Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov [email protected]

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

4 razlogi za uporabo mineralizirane termalne vode v vaši rutini za nego kože

4 razlogi za uporabo mineralizirane termalne vode v vaši rutini za nego kože
 • favoris

INSIDE-IMG-_4-reasons-to-use-Mineralizing-Water-Mineralizirana termalna voda Vichy prihaja z območja francoskih vulkanov in vsebuje 15 dragocenih mineralov, katerih lastnosti pomagajo pri zdravljenju občutljive kože in znakov staranja. Ponujamo vam štiri razloge, zakaj bi mineralizirana termalna voda morala biti del vaše negovalne rutine za boj proti gubam.

Krepitev odpornosti kože proti zunanjim vplivom

Eden od najpogostejših vzrokov za pojav gub so poškodbe zaradi vpliva sonca, ki lahko nastanejo tudi, če koža ni bila čezmerno izpostavljena UV-žarkom. Mineralizirana termalna voda Vichy je bila preizkušena zaradi svoje sposobnosti okrepitve naravne obrambe kože pred poškodbami, ki jih je povzročilo sonce. Rezultati kažejo, da nanos vode 15 minut pred izpostavljanjem soncu, občutno poveča aktivnost katalaze (encima, ki ščiti celice pred UV-žarki).

Obnova povrhnjice

Mineralizirana termalna voda Vichy dokazano spodbuja obnavljanje povrhnjice tako, da okrepi kožno pregrado, zaradi česar se izboljša stanje kože. Prehod vode med celicami je optimiziran in omogoča boljše vlaženje in večjo elastičnost kože.

Pomiritev kože

Ko se koža postara, postane občutljivejša. S pomočjo pomirjevalne mineralizirane vode lahko vplivate na znake staranja in odpravite vnetja, rdečino in druge znake občutljive kože. Klinični preizkus, ki ga je L'Oréal opravil na 27 osebah z občutljivo kožo, je ocenil učinkovitost mineralizirane termalne vode Vichy, če jo dvakrat na dan za en mesec nanašamo na obraz in prizadeta področja kože. Rezultati so pokazali znatno zmanjšanje vseh kliničnih znakov občutljive kože. Sodelujoči v raziskavi so poročali, da so le 5 minut po nanosu mineralizirane termalne vode Vichy na prizadeto področje kože (z uporabo namočene tkanine) opazili občutek pomiritve.

Ponovna vzpostavitev ravnovesja

Zunanji elementi, kot so vreme in onesnaževanje, lahko poškodujejo in oslabijo vašo kožo ter jo naredijo občutljivejšo in bolj nagnjeno k pojavu gub ter drugih znakov staranja. Raziskave so pokazale, da mineralizirana termalna voda Vichy pomaga ohranjati stabilno vrednost pH, ki kožo ščiti pred vnetji in neprijetnimi občutki.

Kako vključiti mineralizirano termalno vodo v svojo rutino?

Mineralizirana termalna voda Vichy je idealna za hitro mineralno osvežitev in ​​je prisotna v vseh Vichyjevih izdelkih, kar pomeni, da ob vsaki uporabi dnevne ali nočne kreme, seruma ali npr. izdelka za čiščenje obraza zaščitite svojo kožo pred občutljivostjo in znaki staranja.

Naši kultni izdelki

 • 18750Mineralizirana termalna voda00TERMALNA VODANega proti nepravilnostim na koži obraza
  Mineralizirana  termalna voda
 • 13645SUPREME
  SUHA KOŽA
  55LIFTACTIVFACE CAREDnevna negaNega proti znakom staranja kože
  liftactiv-supreme
 • 3187NOČNA NEGA PROTI GUBAM52LIFTACTIVFACE CARENočna kremaNega proti znakom staranja kože
  NOČNA NEGA PROTI GUBAM
 • Najbolj brano

  go to top