OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

4 razlogi za uporabo mineralizirane termalne vode v vaši rutini za nego kože

INSIDE-IMG-_4-reasons-to-use-Mineralizing-Water-Mineralizirana termalna voda Vichy prihaja z območja francoskih vulkanov in vsebuje 15 dragocenih mineralov, katerih lastnosti pomagajo pri zdravljenju občutljive kože in znakov staranja. Ponujamo vam štiri razloge, zakaj bi mineralizirana termalna voda morala biti del vaše negovalne rutine za boj proti gubam.

Krepitev odpornosti kože proti zunanjim vplivom

Eden od najpogostejših vzrokov za pojav gub so poškodbe zaradi vpliva sonca, ki lahko nastanejo tudi, če koža ni bila čezmerno izpostavljena UV-žarkom. Mineralizirana termalna voda Vichy je bila preizkušena zaradi svoje sposobnosti okrepitve naravne obrambe kože pred poškodbami, ki jih je povzročilo sonce. Rezultati kažejo, da nanos vode 15 minut pred izpostavljanjem soncu, občutno poveča aktivnost katalaze (encima, ki ščiti celice pred UV-žarki).

Obnova povrhnjice

Mineralizirana termalna voda Vichy dokazano spodbuja obnavljanje povrhnjice tako, da okrepi kožno pregrado, zaradi česar se izboljša stanje kože. Prehod vode med celicami je optimiziran in omogoča boljše vlaženje in večjo elastičnost kože.

Pomiritev kože

Ko se koža postara, postane občutljivejša. S pomočjo pomirjevalne mineralizirane vode lahko vplivate na znake staranja in odpravite vnetja, rdečino in druge znake občutljive kože. Klinični preizkus, ki ga je L'Oréal opravil na 27 osebah z občutljivo kožo, je ocenil učinkovitost mineralizirane termalne vode Vichy, če jo dvakrat na dan za en mesec nanašamo na obraz in prizadeta področja kože. Rezultati so pokazali znatno zmanjšanje vseh kliničnih znakov občutljive kože. Sodelujoči v raziskavi so poročali, da so le 5 minut po nanosu mineralizirane termalne vode Vichy na prizadeto področje kože (z uporabo namočene tkanine) opazili občutek pomiritve.

Ponovna vzpostavitev ravnovesja

Zunanji elementi, kot so vreme in onesnaževanje, lahko poškodujejo in oslabijo vašo kožo ter jo naredijo občutljivejšo in bolj nagnjeno k pojavu gub ter drugih znakov staranja. Raziskave so pokazale, da mineralizirana termalna voda Vichy pomaga ohranjati stabilno vrednost pH, ki kožo ščiti pred vnetji in neprijetnimi občutki.

Kako vključiti mineralizirano termalno vodo v svojo rutino?

Mineralizirana termalna voda Vichy je idealna za hitro mineralno osvežitev in ​​je prisotna v vseh Vichyjevih izdelkih, kar pomeni, da ob vsaki uporabi dnevne ali nočne kreme, seruma ali npr. izdelka za čiščenje obraza zaščitite svojo kožo pred občutljivostjo in znaki staranja.

VAŠA RUTINA

mineralizirana-termalna-voda-vichy; obcutljiva-koza; mastna-koza; proti-nepravilnostim; hidratacija

Mineralizirana termalna voda

liftactiv-supremeliftactiv-supreme-dnevna-nega-za-korekcijo-gub; za-cvrstost-koze; vichy-suha-koza; ucinek-liftinga glajenje-gub; gube-na-celu; gube-okoli-oci; smejalne-gube; drobne-gubice; navpicne-gube; hidracijo; obcutljiva-koza

SUPREME
SUHA KOŽA

-liftactiv-supreme-nocna-nega-proti-gubam; vichy; ucinek-liftinga; vsi-tipi-koze; staranje-koze; kolagen; hialuronska-kiselina; glajenje-gub; smejalne-gube; navpicne-gube; drobne-gubice; lahka-tekstura

NOČNA NEGA PROTI GUBAM

go to top