Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
Občutljiva koža

Občutljiva koža

Zategovanje, pekoči občutki, zbadanje, rdečica ... so dnevi, ko to postane neznosno. Čas je, da ugodite svoji občutljivi koži, saj potrebuje posebno nego.                              

Izvedite več o tem, kako izbrati najboljše izdelke za občutljivo kožo in osvojiti najboljše vsakdanje tehnike za pomiritev teh kožnih reakcij. Lepotna rutina za čudovit videz in občutek vaše občutljive kože.

    Najbolj brano

    go to top