OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Aquakeep®: Idéaliarešitev za mešano kožo

Nova tehnologija za mešano kožo

Aquakeep®: Idéaliarešitev za mešano kožo

Ko iščete najboljšo vlažilno nego za mešano kožo, veste, kako zahtevna je lahko naloga, da se hkrati znebite mastnega sijaja, zadržite dragoceno vlago in vplivate na znake staranja. Zato je nova Idéalia gel-krema za mešano do mastno kožo tako revolucionarna, saj nudi dokončno rešitev za težave mešane kože. Njena patentirana tehnologija Aquakeep® vsebuje mikrosfere, ki lahko vpijejo veliko količino vode – tudi do 100-krat več od svoje teže. Kakšen je rezultat? Koža je vidno mehka in sveža. 

Učinek matirajočega pudra: DA svežini, NE mastnemu lesku

V stiku s površino kože mikrosfere Aquakeep® postopoma sproščajo vodo in vam dajejo takojšen občutek svežine. Toda kako zaustaviti masten lesk? Prav zato se gel-krema ponaša z dvojno inovativnostjo: ima pudrast učinek in odpravlja masten lesk, medtem ko koža ostane čista in matirana. Ne gre za običajen pudrast učinek, ki daje dolgočasen videz brez zdravega sijaja, temveč za osvetljeno, gladko, mehko in pomlajeno polt.

Privoščite svoji koži svežo teksturo

Privoščite svoji koži kremno, a lahko teksturo gel-kreme, ki nudi svež in žameten občutek. Dolgotrajno nadzira masten lesk in omogoča enostaven nanos in obstojnost ličila. Z gel-kremo Idéalia je vaša koža sijoča ​​in sveža ter brez mastnega leska. Kmalu boste iz prve roke odkrili, zakaj je to najboljša anti-age vlažilna nega za mastno kožo.

Aquakeep®: Idéaliarešitev za mešano kožo

Aquakeep®: Idéaliarešitev za mešano kožo

Najbolj brano

Vitamin C – skrivnost sijoče kože?

Sestavine

Vitamin C – skrivnost sijoče kože?

Hiter življenjski tempo vpliva na povrhnjico in polt naredi utrujeno ter dolgočasno. Vendar, ali ste vedeli, da je eden od najbolj priljubljenih vitaminov ključ do bleščeče kože z zdravim sijajem? Ogledali si bomo poživljajoče lastnosti vitamina C.

Preberite članek

5 nasvetov za preprečevanje gub

Sestavine

5 nasvetov za preprečevanje gub

Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

Preberite članek

go to top