Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Mešana koža

Gre za protislovno vrsto kože. Potrebe mešane kože se lahko razlikujejo glede na letni čas, in celo glede na območje obraza.                                       

Kaj resnično potrebuje vaša mešana koža, da bo lahko iz dneva v dan lepša? Kateri so najboljši izdelki za nego mešane kože? Ali lahko te posebne teksture zadovoljijo potrebe mešane kože po vlaženju in svežini? Vse odgovore na ta vprašanja (in druga, ki se jih nenehno sprašujete) lahko najdete v tem poglavju, posvečenem mešani koži.

    Najbolj brano

    go to top