Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
Hujšanje

Hujšanje

Naše uredništvo z vami deli nasvete in napotke za hujšanje, s pomočjo katerih boste lahko izgubili kakšen kilogram, se poslovili od celulita ali popravili tonus svojega telesa.                            

Prvi korak – izbira najboljše kreme za oblikovanje telesa glede na vrsto celulita     

Naslednji korak – vaje za izboljšanje tonusa telesa in usmerjeno razvijanje mišic (stegna, trebuh, zadnjica, roke itd.), nasveti za boj proti celulitu in učinkovite tehnike nanašanja izdelka za oblikovanje telesa.

    go to top