Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Idéalia rešitev za svežo in lepo kožo v vseh letnih časih

Idéalia rešitev za svežo in lepo kožo v vseh letnih časih
  • favoris

Zakaj ne bi imeli rutine, prilagojene prav vaši koži in sezonskim spremembam, s katerimi se sooča vaša polt?

Na voljo je izdelek Idéalia, ki rešuje težave, povezane z vsemi letnimi časi, od suhe do luskaste kože v jesenskih in zimskim mesecih do poletnih težav, vključno z odvečnim sebumom in maščobo. Odkrijte rutino za lepoto kože, ki je primerna za vse letne čase.

Pomlad in poletje: ohranite masten lesk pod nadzorom in vrnite koži zdrav sijaj

V pomladnih in poletnih mesecih lahko vroče in vlažne razmere povzročijo težave z leskom in mastnostjo kože, ne glede na to, ali imate mastno kožo. Potrebujete vlažilno nego z matirajočim, nevtralnim učinkom, ki vlaži kožo in deluje na prve znake staranja ter ohranja zdrav sijaj kože. 

Na srečo vam vaša Idéalia dnevna rutina pomaga doseči lepo kožo brez mastnega leska, ne glede na zunanjo temperaturo. Kombinacija dnevne kreme za gladko in sijočo kožo in ene kapljice Idéalia Life Seruma je popolna rešitev, saj gladi in očisti vašo kožo in ji daje svež in sijoč videz, kakršnega si želite. Serum obenem ščiti kožo pred onesnaženjem, ki je v poletnih mesecih na vrhuncu. 

Če imate mešano do mastno kožo, dnevno nego zamenjajte za gel-kremo, ki dodatno deluje proti mastnemu lesku in ima svežo ter vlažilno teksturo z mat učinkom, tudi v vročini.

Jesen in zima: nahranite in navlažite kožo

V jesenskih in zimskih mesecih bo vaša strategija drugačna, saj se srečujete s hladnejšimi razmerami, ki povzročajo suhe lise na obrazu ali območja kože, ki se luščijo. Tudi če imate mastno kožo, lahko to predstavlja težavo. 

Za suho kožo v zimskem času je najboljše orožje Idéalia dnevna krema za suho kožo v kombinaciji z Life Serumom. S tem boste globinsko navlažili in omehčali svojo polt, preprečili luščenje kože in ji vrnili naraven sijaj. Serum ščiti kožo pred škodljivimi vplivi okolja, oži in čisti pore ter ji vrača zdrav sijaj. 
Za mešano do mastno kožo je to čas, ko gel-kremo zamenjate za klasično Idéalia dnevno kremo, da nahranite kožo brez težkega občutka in zamaščenosti.

Najbolj brano

go to top