Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

IZBERITE SVOJ ENERGIJSKI ZAJTRK

 • favoris

S pomočjo dr. Lebarjeve smo razvili dva ekskluzivna nasveta za zajtrk, pri čemer smo upoštevali vrsto utrujenosti, za katero najpogosteje trpite.

Fizična utrujenost

 • 1 skodelica kave z mlekom ... ali vroče čokolade!
 • 3 rezine polnozrnatega kruha z malo masla in marmelade
 • 1 porcija sadja, bogatega z antioksidanti, svežega ali suhega (agrumi, borovnice, robidnice, rdeči ribez, papaja ...)

Umska utrujenost

 • 1 skodelica črnega čaja ali kombušinega čaja
 • 1 skodelica grškega jogurta z žiti
 • 1 porcija sadja, bogatega z antioksidanti, svežega ali suhega (agrumi, borovnice, robidnice, rdeči ribez, papaja ...)

Nasvet našega strokovnjaka

dr. Véronique Lebar, nutricionistka in kozmetologinja»Utrujenost je lahko fizična ali umska. Pri zajtrku je najpomembnejši vnos tekočine, da bi obnovili energijo po spanju. Za preprečevanje fizične utrujenosti so polnovredna žita bogat vir energije, kakav dviguje raven energije in magnezija, medtem ko mlečni izdelki pomagajo s svojo dinamogenično vsebnostjo beljakovin. Fermentirani izdelki so posebej koristni za preprečevanje umske utrujenosti, saj ščitijo naše »druge možgane« – črevesje, ki je močno povezano z živčnim sistemom. Nikar ne pozabite na odmerek antioksidantov za uravnoteženje vpliva hitrega načina življenja na vaše telo in kožo.«

dr. Véronique Lebar, nutricionistka in kozmetologinja

In končni nasvet dr. Lebarjeve: najpogostejši vzrok utrujenosti med ženskami je ... pomanjkanje železa, ki ga naravno izgubijo med menstruacijo in ga pogosto ne nadomestijo s prehrano (še posebej, če rdeče meso ni njihova najljubša jed). Bodite pozorni na raven železa in s pomočjo zdravnika ocenite, ali potrebujete prehransko dopolnilo z železom.

Zahvaljujoč tem navodilom boste lahko vsako jutro povečali raven energije v svojem telesu in posledično tudi v svoji koži, kateri lahko vsak dan ponudite posebne energijske dodatke: odkrijte celovito linijo izdelkov IDEALIA.

Naši kultni izdelki

 • 21492Antioksidantni serum za povečanje sijaja kože56NewIDEALIAFACE CARESerum za obrazNega proti znakom staranja kože

  Novo

  Antioksidantni serum za povečanje sijaja kože
 • 21477Nega za gladko in sijočo kožo, polno energije*
  * Koža je videti, kot da je napolnjena z energijo.
  4.911NewIDEALIANega proti znakom staranja kože

  Novo

  Nega za gladko in sijočo kožo, polno energije* * Koža je videti, kot da je napolnjena z energijo.
 • 21471IDÉALIA PILING
  Nočna piling nega za povečanje sijaja kože
  00NewIDEALIANega proti znakom staranja kože

  Novo

  IDÉALIA PILING Nočna piling nega za povečanje sijaja kože
 • Najbolj brano

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  04_5 tips to prevent the formation of wrinkles

  Sestavine

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

  Preberite članek

  go to top