Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

IDEALIA

Idealna koža niso več sanje, saj lahko sedaj izbirate med prvimi negami za spreminjanje kakovosti kože: površina kože, enakomerna polt, gube.

S kombušo, pridelano s pomočjo biotehnologije, prvo učinkovino, ki v sanjski teksturi spreminja kakovost kože. Primerna je tudi za občutljivo kožo.


DARILO IN POPUST OB NAKUPU IZDELKOV IDÉALIA

Recite »da« koži z manj gubami! Ob nakupu kateregakoli Idéalia izdelka prejmete darilo:

  • - 20 % popusta na izbrani izdelek
  • - mini paket z vzorci Idéalia rutine
  • - ekskluzivni testni vzorec Minéral 89

Vsebina promocijskega paketa Idéalia: vzorec Idéalia dnevne nege (3 ml), vzorec Idéalia nočne piling nege (3 ml), vzorec Idéalia seruma (1.5 ml), vzorec Dermablend Fluid pudra (1 ml) in vzorec Minéral 89 dnevnega boosterja (1.5 ml).

Seznam lekarn

Idealia

* Popust je mogoče izkoristiti v trenutku nakupa enega izdelka (iz linij SlowÂge, Idéalia, Liftactiv ali Neovadiol) in prevzetja promocijskega paketa. Promocija je dostopna do 31. 03. 2018 oz. do porabe zalog.

KAKOVOST KOŽE vs
STRES IN POMANJKANJE SPANCA

Ali vaša koža trpi zaradi hitrega načina življenja?

Sodelujte v Vichyjevem mini-vprašalniku
in delite svoje mnenje z nami.

ŽELIM SODELOVATI

2.20

stres

2.80

pomanjkanje spanca

3.03

nepravilno prehranjevanje

3.51

izpostavljanje uv sevanju

4.62

zagađenje

4.78

pomanjkanje fizične dejavnosti

Vichy Mag