OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Jan Kovačič je izbral Dercos!

Jan skrbi, da drugim pada številka na tehtnici, Dercos skrbi, da se ne zmanjša številka las na njegovi glavi.

Jan Kovačič je izbral Dercos!

Jan Kovačič je v lepotni svet zakorakal kot maneken in model, v zadnjem času pa je modne piste zamenjal za telovadnico. Širna slovenska javnost ga je spoznala kot postavnega trenerja v resničnostnem šovu The Biggest Loser Slovenija, v katerem k največji izgubi telesne teže in obsega motivira drzne posameznike, ki so se odločili stopiti na pot zdravega življenja pred kamerami in pod strogim nadzorom – javnosti in Jana, seveda. Jan v telovadnici ure in ure do meja skrajnosti preizkuša svoje telo, ob tem pa so vsakodnevno na preizkušnji tudi njegovi lasje. Znoj v kombinaciji z drugimi nečistočami iz okolja zapira lasne mešičke, kar vodi do upočasnjene rasti las ali celo izpadanja las. Ker je Jan mlad športnik, pogosto ujet pred objektiv in žaromete javnih dogodkov, si nikakor ne želi, da bi njegov naglavni okras podlegel vsakodnevnim naporom. Rešitev je našel v Intenzivnem tretmaju za prve znake tanjšanja las in Energetskem šamponu za vse znake izpadanja las iz linije Vichy Dercos Aminexil za moške.

»Čeprav je moj urnik vsakodnevno osredotočen na treninge in svoje pridne stranke, ki sledijo mojim nasvetom in zaupajo, da so le-ti ključ do bolj kvalitetnega življenja, sem rad tudi urejen. Tukaj mi nasproti pridejo izdelki iz linije Dercos Aminexil za moške. Uporaba je enostavna in smo ji kos tudi moški, ki se ne rokujemo vsakodnevno z lepotilnimi pripravki, a si hkrati želimo dobro izgledati,« pripoveduje priljubljeni osebni trener in ponosno dodaja: »Moji lasje so izbrali DERCOS!«

Aminexil za moške

Vichy Dercos je dermokozmetični strokovnjak za zdrav videz in lepoto las z izdelki, ki se osredotočajo na težave las od lasišča do konic. Zadnja inovacija Dercos, dostopna v lekarnah, so izdelki Aminexil za moške in predstavljajo popolno rešitev za vse vrste izpadanja las. Linijo sestavljajo trije izdelki, ki poskrbijo za močnejše lase od korena do konic, odebelitev lasnega vlakna in občutno zmanjšano izpadanje las po šestih tednih redne uporabe. Intenzivni tretma za prve znake tanjšanja las z nemastno teksturo gela in edinstveno kombinacijo patentiranih in naravnih aktivnih sestavin stimulira in pomirja lasišče ter zmanjšuje izpadanje las na določenih območjih – predvsem na področju temena in zalizkov.  Tretma v obliki pene s trojnim delovanjem za napredujoče izpadanje las je priročna negovalna pena z edinstveno kombinacijo patentiranih in naravnih sestavin, ki zmanjšujejo izpadanje las po celotni površini glave ter v trenutku poskrbijo za bolj čvrste in oblikovane lase. Energetski šampon za vse faze izpadanja las je lahek svež gel-šampon, ki deluje kot dopolnilni tretma proti izpadanju las, poživi lasišče, lasem pa povrne moč, debelino in voljnost za lažje oblikovanje.

»Do težav z izpadanjem, redčenjem in tanjšanjem las, bodisi lokalno, bodisi po celotni površini glave, prihaja zaradi posledice dednih nagnjenosti in delovanja moških spolnih hormonov testosteronov. K neravnovesju, zmanjšani odpornosti lasišča, oslabljeni mikrocirkulaciji in poškodbam samega lasu dodatno pripomorejo še zunanji dejavniki, kot so stres, ultravijolični žarki, onesnaženo okolje in lokalna iritacija lasišča s kozmetičnimi izdelki. Posledično nastopi redčenje las na lasišču, na mestih čvrstih, debelih in močnih las pa se pojavijo mehki, kratki in stanjšani lasje,«
pojasnjuje dermatologinja dr. Sanja Petek Modrić in dodaja, da so izdelki Dercos za lokalno uporabo prijetni za uporabo na laseh in lasišču, hkrati pa so učinkovite sestavine, kot so Aminexil, pomirjajoči flavonoidi, stimulajoči izvlečki korenine ingverja, naravnih krepčilnih kvasovk, antioksidantnega izvlečka bambusa, pomirjajočega keratina in Filloxana, v veliko pomoč pri obnovi las in lasišča.

Uredništvo

go to top