OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Kako obnoviti brezhibno polt, ko se stres začne kazati na vaši koži

V današnjem svetu, kjer vse poteka s pospešeno hitrostjo, ima lahko stres velik vpliv na kakovost življenja – in na vašo kožo.

Kako obnoviti brezhibno polt, ko se stres začne kazati na vaši koži

Hiter življenjski tempo: kako način življenja vpliva na vašo kožo

Dolgi, natrpani urniki v pisarni, slab spanec in naporne vožnje v službo lahko privedejo do izčrpanosti, zaradi česar je vaša koža utrujena in brez sijaja. Hiter in buren delovni tempo pospeši in poslabša naravne spremembe na koži, še posebej pri ženskah, starejših od 30 let. Čas je, da svoji polti ponudite potrebno pomoč in ji vrnete brezhiben zdrav sijaj. Tukaj je ...

Idéalia: vaša nega proti stresu

Za razliko od mnogih anti-age izdelkov za nego kože, ki obljubljajo „popolno“ polt, vendar ne upoštevajo dejstva, da lahko imamo različne potrebe – od glajenja drobnih gubic do nevtralizacije mastnega leska in obnovitve zdravega sijaja – Idéalia ponuja vse te prednosti in še več. Ne glede na to, ali imate suho kožo in potrebujete intenzivno vlaženje, ali pa imate mešano kožo in iščete izdelek, ki hkrati vlaži kožo in nadzoruje masten lesk, je Idéalia rutina kot nalašč za vaš kožo in njene posebne potrebe. Gel-krema za gladko in sijočo kožo, ki je posebej formulirana za mešano do mastno kožo, je zadnja novost v liniji Idéalia. Vključuje čajni izvleček kombuše za glajenje in zapolnjevanje kože, medtem ko tekstura s tehnologijo Aquakeep® sprošča vlago, ki ohranja vašo polt svežo in hkrati pušča pudrast mat učinek. Videti boste sijoči ​​in sveži – brez nobene sledi mastnega leska. 

Skin Sleep: svež, mladosten videz – tudi po krajših nočeh

Vsakdo ve, da je slabo spanje lahko simptom stresa, vendar ga lahko tudi poslabša in obenem naredi vašo polt sivkasto in utrujeno. Idéalia Skin Sleep je vlažilna nega, ki obnavlja vašo kožo in zmanjšuje vidne znake utrujenosti. Njena patentirana formula vsebuje glicirizinsko in hialuronsko kislino ter kofein za obnovo kože po prekratki noči. Videti boste sijoči ​​in spočiti, pripravljeni, da se samozavestno soočite z novim dnem.

Uredništvo

go to top