Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kako vedno ohraniti zdrav sijaj na koži: vaša nenehna lepotna rutina

 • favoris

Idéalia je vaš partner za 24-urni zdrav sijaj. Naučili vas bomo, kako izvajati nenehno rutino za lepoto kože zjutraj, opoldne, popoldne ali v času najglobljega spanca.

Izjemna rutina za nego kože vam omogoča, da dosežete sijočo in zdravo polt, ki traja ves dan. Delovanje se ne ustavi po nekaj urah, temveč traja ves čas, da poudari naravno lepoto in zdrav sijaj vaše kože.

7.30 zjutraj: poživite in zaščitite svojo kožo za zdrav sijaj, ki traja ves dan

Ko se zbudite, želite koži dati vse, kar potrebuje, da se lahko spopade s stresom, bodisi delovnim bodisi okoljskim, s katerim se soočate. Če želite poživiti, osvežiti in zaščititi svojo kožo, ter si zagotoviti ta, še kako želeni zdrav sijaj, poskrbite, da dnevna krema za gladko in sijočo kožo (na voljo v različicah za suho in normalno kožo) ali gel-krema (idealna za mešano do mastno kožo) postane del vašega jutranjega rituala. Negi sta obogateni z multiaktivnim čajnim izvlečkom kombuše, vitamini in mineralizirano termalno vodo Vichy in vam pomagata pri doseganju lepe kože skozi ves dan, ki je navlažena in enakomerna ter ima zdrav sijaj, manj tankih linij in ožje pore. 

14.00 – začne se popoldne: osvežite in poživite kožo z mineralizirano termalno vodo

Po jutranjih napetostih in nalogah je vaša koža videti in se počuti nekoliko utrujena, še posebej, če je zunaj vroče in potrebuje dodatno osvežitev. To vam sredi delovnega dne nudi mineralizirana termalna voda Vichy, ki v trenutku osveži vašo polt in poživi njen naravni sijaj. 

21.30: nahranite in pomladite kožo z nego Skin Sleep


Ste izčrpani po napornem dnevu v pisarni? Imate težave s spanjem? Najboljše nočne nege ne obnavljajo le ravni vlage v koži, ampak tudi poskrbijo, da koža okreva po vsakodnevnih stresih, da bi lahko nov dan začeli s sijočo ​​in pomlajeno poltjo. Nega Skin Sleep je zasnovana tako, da obnovi in ​​napolni vašo kožo. 

Če trpite zaradi slabega spanja in vas skrbijo znaki neprespanih noči, vključno s sivkasto poltjo, vključite nego Skin Sleep v svojo 24-urno rutino za lepoto kože. Formulirana je s kompleksom glicirizinske in hialuronske kisline ter kofeina, da zmanjšuje vidne znake utrujenosti in zagotavlja spočit in sijoč videz naslednje jutro, tudi če ste se celo noč premetavali v postelji.

Naši kultni izdelki

 • 18750Mineralizirana termalna voda00TERMALNA VODANega proti nepravilnostim na koži obraza
  Mineralizirana  termalna voda
 • Najbolj brano

  Sestavine

  Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

  Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

  Preberite članek

  04_5 tips to prevent the formation of wrinkles

  Sestavine

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

  Preberite članek

  go to top