Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Koža nagnjena k nepravlnostim

Koža je nekoliko mastna z razširjenimi porami in se sveti ves dan – da, uradno imate tudi vi kožo, ki je nagnjena k nepravilnostim.                                        

To je vrsta kože, za katero je značilna čezmerna proizvodnja sebuma. Vendar ne skrbite, saj sta lepa in brezhibna koža brez nepravilnosti na dosegu vaših rok.                                                            

Redno čistite, poskrbite za vlaženje in negujte svojo kožo! Zahvaljujoč našim strokovnim nasvetom in napotkom se lahko poslovite od nepravilnosti.

    go to top