OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Lasje podjetnika Draga Mlakarja so izbrali Dercos

Drago je kreativni direktor in običajno ustvarja oglaševalske kampanje. Tokrat  je bil na snemanju nove Vichy oglaševalske kampanje v vlogi Dercos ambasadorja. Zato nas je zanimalo kakšna je njegova skrivnost za uspeh in doseganje vrhunskih rezultatov.

clanak slika

1. Kako izgleda tvoj tipičen delovni dan?

Moj tipičen dan se začne zgodaj zjutraj. Prebujanje. Tek z Ronom. Tuš. Zajtrk. Izbira oblačila. Izbira obutve. Žena potrdi izbro. Poljub. Odhod na delo. Kava z mlekom. Potem pa skok na glavo v moj tipično netipičen delovni dan. Najljubši so mi dnevi izgubljeni v iskanju najboljše ideje. Čas izgine in vse se podredi trenutku, ko na prezentaciji naročniku pokažeš rešitev njegovega problema. To je trenutek, ko ideja zaživi ali pa izgine v pozabo. To so dnevi, ko zjutaj malo dlje izbiram, kaj bom oblekel. Knjige se sodi tudi po platnicah in zato platnice nikdar ne smejo biti zanemarjene. Potem se odpravim domov. Večerja. Dolg sprehod v parku. Postelja. Ob vsem tem grem seveda tudi na wc, poskušam kaj prebrati, pogledati kak film in se naspati.

2. Nam lahko izdaš tvojo skrivnost za uspeh, kako dosegaš vrhunske rezultate?

Hvala za kompliment. Rezultati so največkrat kombinacija talenta, truda, dela in sreče. Uspeh je posledica vložene energije in sreče, samozavest pa se veča z vsakim uspehom. Če veš, da je to, kar ponujaš najboljše kar lahko ponudiš, moraš to ponuditi samozavestno in če boš imel še kanček sreče sledi uspeh. Že dolgo pa verjamem, da ima vsak od nas preprosto izbiro. Vsak večer greš utrujen spat. Na tebi pa je, če boš utrujen zato ker bežiš pred težavami ali pa zato, ker loviš svoje sanje.

3. Kako nadzoruješ stres in ohranjaš zdravje telesa in lasišča, da ti stres ne stoji na poti do uspeha?

Stres je začimba s katero ni dobro pretiravati, bi bilo pa življenje brez stresa najvrjetneje tudi brez okusa. Če se je stresu nemogoče izogniti, se je z njim potrebno načrtovano spoprijeti. Jaz tečem in spim. To sta moji skrivni taktiki in oboje priporočam vsem, ki lahko tečejo in imajo čas spati.

4. Kakšen bi bil tvoj nasvet moškim, ki imajo ambicijo biti enkrat uspešni kot si ti?

Vsak ima svojo pot, zato je zelo težko dati nek relevanten nasvet. Če mislite, da ga potrebujete, je na linkedinu ogromno ljudi, ki delijo nasvete, ampak ampak jih prosim, meni na ljubo jih ne jemljte preresno. Rekel bi, da smo ljudje različni, kot so različna vina.  Eni dozorijo zgodaj in so mlado vino, drugi so ledena trgatev, zelo sladki. Tako da ne biti prevzetni če uspete zgodaj in ne biti razočarani, če je pot malo daljša. Pomembno je, da to kar delaš delaš najboljše kakor lahko. Ne se primerjati z drugimi, ne pozabiti, sreča je zelo zelo pomemben vidik uspeha. Nitkajte zobe in lepo vas prosim vzdržujte higieno telesa in lasišča. Nič te ne pokaže v slabši luči kot odmeven zadah, neugoden vonj po znoju in prhljaj.

5. Vemo, da je ženskam v poslovnem svetu frizura zelo pomembna, meniš da je  odnos moških do las manj estetski in bolj funkcionalen?

Frizura je stvar okusa in stila. Mislim, da je pomembna tako moškim kot ženskam. Jaz sem zelo dolgo strašil naokrog z izjemno, kot noč temno, kodrasto grivo, ki pa sem jo v zadnjih Letih precej ukrotil. Tako, bi lahko rekel, da sem naredil prehod od estetike k funkcionalnosti, ampak ne bom, ker je frizura še vedno estetska (upam vsaj).  Frizura je ena od stvari, ki je zelo pomembna za dober prvi vtis, zato sta higiena in zdravje lasišča zelo pomembni. Malo prhljaja te ne bo ubilo, ampak zakaj bi tvegal. Uporabi Dercos.

#protiprhljaju #lasjesoizbralidercos

Uredništvo

VAŠA RUTINA

1-vichy-dercos-sampon-proti-prhljaju-za-obcutljivo-lasisce-brez-sulfatov-sampon-brez-sulfatov-prhljaj

Negovalni šampon proti prhljaju za občutljivo lasišče brez sulfatov

( 2 mnenje )

go to top