OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

MOČNE ANTI-AGE FORMULE ZA VAŠ PROTOKOL PROTI GUBAM

Vsaka ženska začne na neki točki življenja iskati idealno nego proti staranju. Izbira ustrezne »anti-age« nege bi morala temeljiti na starosti, potrebah kože, biološkem in hormonskem staranju ali staranju, ki je posledica življenjskega sloga. Zato Vichy nudi idealno nego za vsak tip kože v boju proti staranju, ne glede na starost.

clanak slika

Morda ste že opazili znake staranja kože ali pa ta članek berete, ker želite izvedeti, kako ohraniti lepoto kože v prihodnosti. Kot številne druge spremembe, ki prihajajo s časom, tudi staranja kože ne boste takoj opazili. V enem trenutku je vaša koža polna in sijoča, v drugem pa utrujen videz postane vaš vsakdan. To se dogaja vsem, vendar je dobra novica ta, da lahko z nekaj skrbno izbranimi izdelki, ki jih boste vključili v svojo rutino nege kože, in z nekaj aktivnimi sestavinami popravite, kar vidite, in upočasnite vpliv časa.

Kombiniranje aktivnih sestavin za dolgoročne rezultate

Izdelki, ki ste jih uporabljali v mladih letih, morda zdaj ne zadostujejo več. Po štiridesetem letu ni več dovolj skrbeti le za vlaženje in zaščito kože pred soncem, ampak je treba tudi okrepiti rutino z uvajanjem izdelkov za nego kože, ki vsebujejo močne sestavine z dokazanim učinkom. Takšne dobre navade se bodo obrestovale zlasti vaši lepoti.

Pristop kombinirane terapije s formulo, ki vsebuje močne aktivne sestavine proti staranju, kot so peptidi, hialuronska kislina in vitamin C, bo ustvaril biološki učinek, ki presega lokalno uporabo in zagotavlja dejanske, vidne rezultate.

KAKO IZBRATI SVOJO ANTI-AGE NEGO?

clanak slika

Liftactiv Specialist

Komu je namenjen?

Linija Liftactiv Specialist je namenjena ženskam s hitrim življenjskim slogom, ki želijo uporabljati izdelke za nego kože z intenzivnim učinkom, ki so jih razvili strokovnjaki in zagotavljajo vidne rezultate. Zasnovana je za ženske, ki iščejo inovativne strokovne izdelke za 360-stopinjsko anti-age korekcijo, zmanjšanje gub, izboljšanje tonusa in sijaja kože ter enakomerno polt.

Za kaj gre?

Liftactiv Specialist je naša najbolj značilna linija strokovnih izdelkov, ki so jih navdahnili inovativni neinvazivni estetski postopki, katerih glavni cilj je spodbuditi proizvodnjo kolagena v koži, ki ga začnemo intenzivno izgubljati po 25. letu (koža izgubi 1 % kolagena na leto). Njegova formula je inovativna in vznemirljiva ter ustvarjena za izboljšanje naravne proizvodnje kolagena, ki se z leti izrablja. Z dokazano učinkovitostjo deluje na običajne znake staranja kože, kot so gube, povešena koža in pigmentacija, tako da stimulativno vpliva na čvrstost, prožnost in tonus kože obraza. Po zaslugi posebne kombinacije sestavin – biopeptidov, vitamina CG in vulkanske vode Vichy – nega nove generacije Liftactiv Collagen Specialist spodbuja naravno proizvodnjo kolagena v koži, deluje na znake hiperpigmentacije in krepi naravno zaščito kože. Za dodatno zaščito kože, zlasti v poletnih mesecih, je kot nalašč dnevna nega Liftactiv Collagen Specialist SPF 25, ki vsebuje bogato kombinacijo sestavin – hialuronsko in glikolno kislino ter faktor SPF 25 za širok spekter UVA in UVB zaščite.

Kako ga lahko uporabim v svojem protokolu?

Začnite z vsebino dveh pritiskov dozirnika boosterja Minéral 89, ki je osnova za dnevno nego in povečuje učinke naknadno uporabljene nege. Z nanosom boosterja Minéral 89 boste ustvarili zaščitno osnovno plast nege, ki bo okrepila kožo obraza in jo zaščitila pred škodljivimi vplivi okolja. Nato uporabite dnevno nego Liftactiv Collagen Specialist. Njena formula, obogatena z biopeptidi in antioksidativnim vitaminom CG, je ustvarjena tako, da deluje na vidne znake staranja, kot je izguba kolagena, hkrati pa kožo ščiti pred oksidativnim stresom, ki ga povzročajo UV žarki.

clanak slika

Liftactiv Supreme

Komu je namenjen?

Linija Liftactiv Supreme je namenjena ženskam, ki želijo ublažiti gube in hkrati dvigniti ter učvrstiti kožo.

Za kaj gre?

Liftactiv Supreme je naša najnaprednejša linija strokovnih izdelkov proti staranju, ki s pomočjo tehnologije »day proof« usmerjeno delujejo na znake staranja čez dan. Vsak izdelek klinično dokazano deluje na videz zrele kože z znaki staranja, in sicer po zaslugi sestavin, kot so ramnoza (tekočina, pridobljena iz brezovega lesa, ki je znana po svoji učinkovitosti v boju proti staranju), vlažilne hialuronske kisline, adenozina, kofeina in krepčilne vulkanske vode Vichy.

Liftactiv Supreme – dnevna nega za vsakodnevni boj proti dolgoročnemu staranju je na voljo v dveh različicah – za normalno do mešano in za suho kožo. Učinkovitost dnevne nege je vidna takoj, čez dan in dolgoročno. Linijo Liftactiv dopolnjujeta Liftactiv Supreme nočna nega za trajen učinek liftinga in Liftactiv Supreme Serum 10 za mladostno kožo že po prvi kapljici. Za popolno anti-age rutino proti globokim gubam je treba posebno skrb nameniti tudi predelu okoli oči: Liftactiv Serum 10 za oči in trepalnice z učinki liftinga, takojšnje posvetlitve in krepitve trepalnic vidno preoblikuje videz, ki sega do samega vrha trepalnic, medtem ko je Liftactiv Supreme Yeux idealna nega za celotno območje okoli oči – kot nalašč za gube, veke, podočnjake in vrečke okoli oči.

Kako ga lahko uporabim v svojem protokolu?

Prvi korak v vašem dnevnem protokolu je nanos vlažilnega boosterja Minéral 89, ki krepi kožno pregrado in jo varuje pred škodljivimi notranjimi in zunanjimi vplivi, kot so onesnaževanje, stres in utrujenost, zato je idealna podlaga, ki okrepi delovanje nege proti gubam. Po boosterju Minéral 89 nanesite serum Liftactiv Serum 10, ki z usmerjenim delovanjem zmanjša vidnost znakov staranja, hkrati pa pospeši regeneracijo površinskih celic kože. Po nanosu seruma bo dnevna nega Liftactiv Supreme idealno dopolnila vaš anti-age protokol. Za usmerjeno delovanje na predel okoli oči nanesite nekaj kapljic Liftactiv Supreme Seruma 10 za oči in trepalnice in ga nežno vtrite s kazalcem.

Svoj idealni protokol proti gubam lahko najdete v Lekarnah Ljubljana od 17. do 23. avgusta 2020.

VAŠA RUTINA

Nega za krepitev in obnovo kože okoli oči s hialuronsko kislino.

Nega za krepitev in obnovo kože okoli oči s hialuronsko kislino.

Dnevni odmerek za močnejšo kožo in bolj svež pogled

( 16 mnenje )

go to top