Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov [email protected]

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close
 • Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo
 • Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo
 • Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo
 • Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo

MINÉRAL 89Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo
Novo

Dnevna nega - Dnevna nega

Edinstvena kombinacija mineralizirane termalne vode Vichy, prvič doslej v 89-odstotni koncentraciji, združene s hialuronsko kislino naravnega izvora. Minéral 89 krepi funkcijo kožne pregrade, ki je vsak dan močnejša v boju proti škodljivim učinkom onesnaževanja, stresa in utrujenosti. Dan za dnem je koža navlažena, sijoča in boljšega tonusa ... polna zdravega sijaja.
Vsi tipi kože.
M89 krepi funkcijo kožne pregrade proti zunanjim in notranjim škodljivim učinkom in se uporablja kot prvi korak dnevne rutine za nego kože v mestnem okolju.

 • KREPI FUNKCIJO KOŽNE PREGRADE
 • KOŽO NAREDI ODPORNEJŠO PROTI ONESNAŽEVANJU, STRESU IN UTRUJENOSTI
 • VLAŽI - KOŽO NAREDI BOLJ POLNO IN IZBOLJŠA NJEN TONUS

Klinično dokazana učinkovitost pod dermatološkim nadzorom*

 • +21% bolj polna koža
 • +20% bolj polna koža
 • +26% zdrav sijaj
 • +26% enakomerna polt

* Klinična raziskava, 52 žensk, 2 nanosa na dan, 4 tedni.

VRSTA KOŽEVse vrste kože
KDAJZjutraj in zvečer
PREDNOSTIPolnost, tonus in zdrav sijaj

Vichy Mag

Dodajte komentar

Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo
Dnevna poživitev za močnejšo in bolj polno kožo

1 – Ocenite ta izdelek

2 – OCENITE ZNAČILNOSTI IZDELKA

Dišava
Tekstura
Toleranca
Učinkovitost

3 – Ali bi priporočili ta izdelek prijatelju/prijateljici?

4 – Ali ste prejeli vzorec tega izdelka?

5 – Pustite komentar

Potrdite