OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

Sem študentka mikrobiologije. Poleg študija sem zelo aktivna plesalka, zato pogosto nastopam na velikih odrih, pred veliko ljudmi. Tam si vsak želi izgledati popolno. Že od najstniških let se spopadam s problemom aken.

Pred nastopi sem tako vedno v zadregi, kako prekriti vse nepravilnosti na obrazu.

Karkoli sem poskusila, je na mojo kožo delovalo negativno, saj je privedlo do še večjega izbruha aken. To ni zbijalo moje samozavesti samo na odru, ampak tudi v vsakdanjem življenju.

Sedaj sem odkrila Vichyjev Dermablend 3D correction, ki odlično prekriva ter hkrati zmanjšuje pojavnost aken. Tako lahko samozavestno stopim na oder in zakorakam v vsak nov dan.

Tadejina preobrazba z Dermablend 3D pudrom

Izkušnja s snemanja Dermablend videa

Ideja tega snemanja, da se lahko vsak posameznik najde v eni izmed ambasadork, se mi zdi odlična. Prepričana sem, da se z enakimi težavami kot jaz, srečuje še ogromno deklet, ki jim bo ta izdelek dvignil samozavest.

Snemanje je bilo zame čudovita izkušnja, v kateri sem zelo uživala. Občutek, ko se prepustiš profesionalni ekipi, da te naliči, sfrizira, fotografira in posname, je enkraten. Vsaka ženska se počuti popolno!

Uredništvo

VAŠA RUTINA

dermablend-3d-korektivni-puder-za-mastno-kozo; spf-25-vichy; akne-15

3D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.

( 6 mnenje )

dermablend-korektivni-tekoci-puder-spf-35-vichy; korektivna-podlaga; z-mat-ucinkom; neenakomerna-polt; podocnjaki; razprsene-rdecice; brazgotine; obcutek-gole-koze; lahkotna-tekstura; mesana-koza

DERMABLEND Korektivna podlaga

( 7 mnenje )

go to top