Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.
 • favoris

Sem študentka mikrobiologije. Poleg študija sem zelo aktivna plesalka, zato pogosto nastopam na velikih odrih, pred veliko ljudmi. Tam si vsak želi izgledati popolno. Že od najstniških let se spopadam s problemom aken.

Pred nastopi sem tako vedno v zadregi, kako prekriti vse nepravilnosti na obrazu.

Karkoli sem poskusila, je na mojo kožo delovalo negativno, saj je privedlo do še večjega izbruha aken. To ni zbijalo moje samozavesti samo na odru, ampak tudi v vsakdanjem življenju.

Sedaj sem odkrila Vichyjev Dermablend 3D correction, ki odlično prekriva ter hkrati zmanjšuje pojavnost aken. Tako lahko samozavestno stopim na oder in zakorakam v vsak nov dan.

Tadejina preobrazba z Dermablend 3D pudrom
Tadejina preobrazba z Dermablend 3D pudrom

Izkušnja s snemanja Dermablend videa

Ideja tega snemanja, da se lahko vsak posameznik najde v eni izmed ambasadork, se mi zdi odlična. Prepričana sem, da se z enakimi težavami kot jaz, srečuje še ogromno deklet, ki jim bo ta izdelek dvignil samozavest.

Snemanje je bilo zame čudovita izkušnja, v kateri sem zelo uživala. Občutek, ko se prepustiš profesionalni ekipi, da te naliči, sfrizira, fotografira in posname, je enkraten. Vsaka ženska se počuti popolno!

Naši kultni izdelki

 • 179343D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.510NewDERMABLENDMAKEUPPuder

  Novo

  3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.
 • 3200DERMABLEND Korektivna podlaga4.99DERMABLENDMAKEUPPuderLinija pudrov za suho kožo
  DERMABLEND Korektivna podlaga
 • Najbolj brano

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnje Laure, naše nove Dermablend ambasadorke in študentke medicine, ki je zaradi učenja dolgo v noč pogosto videti neprespana, njena koža pa je videti pusta in brez sijaja ter potrebuje puder, ki bi prekril vse nepravilnosti in koži vrnil sijaj.

  Preberite članek

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Jane, naše nove Dermablend ambasadorke in mamice, ki se dnevno srečuje s stresom in nima časa, da bi si vsak pripravila dober make up, vendar se je zanjo vse spremenilo, ko je spoznala puder, ki ga zdaj obožuje.

  Preberite članek

  go to top