Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

laura-dermablend-single
 • favoris

Sem študentka medicine in moj študij zahteva veliko učenja, velikokrat tudi dolgo v noč. Ko se naslednje jutro zbudim, sem pogosto videti neprespana, moja koža je pusta in brez sijaja, predvsem pa imam grozne podočnjake.

Takrat mi na pomoč vedno priskoči moj puder Dermablend, ki prekrije vse nepravilnosti in moji koži vrne sijaj.

Zaradi izjemne pigmentiranosti ga za nanos na celoten obraz porabim res malo. Kljub zelo dobri prekrivnosti pa imam še vedno občutek, da moja koža diha. Ker vsebuje zaščito pred soncem, mojo kožo tudi varuje pred staranjem. Tako se lahko veliko bolj samozavestna podam novim izzivom naproti.

Laurina preobrazba s pudrom Dermablend
Laurina preobrazba s pudrom Dermablend

Izkušnja s snemanja Dermablend videa


Ker me je Dermablend puder res navdušil, sem se z veseljem odzvala povabilu na snemanje. Ker je bilo to moje prvo snemanje, sem bila pred začetkom kar malo živčna.    Ko pa sem ugotovila, da sem v rokah hkrati vrhunskih strokovnjakov in prijaznih ljudi, sem se sprostila in začela uživati. Vsekakor je bilo snemanje zame nepozabna izkušnja, ki je ne bom pozabila.

Naši kultni izdelki

 • 179343D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.510NewDERMABLENDMAKEUPPuder

  Novo

  3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.
 • 3200DERMABLEND Korektivna podlaga4.99DERMABLENDMAKEUPPuderLinija pudrov za suho kožo
  DERMABLEND Korektivna podlaga
 • Najbolj brano

  dermablend-tadeja-podignut-tekst

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Tadeje, naše nove Dermablend ambasadorke -  študentke mikrobiologije in aktivne plesalke, ki nastopa pred veliko ljudmi in si želi pred nastopi prekriti akne in nepravilnosti na obrazu ter izgledati popolno.

  Preberite članek

  dermablend-jana-single

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Jane, naše nove Dermablend ambasadorke in mamice, ki se dnevno srečuje s stresom in nima časa, da bi si vsak pripravila dober make up, vendar se je zanjo vse spremenilo, ko je spoznala puder, ki ga zdaj obožuje.

  Preberite članek

  go to top