OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

Sem študentka medicine in moj študij zahteva veliko učenja, velikokrat tudi dolgo v noč. Ko se naslednje jutro zbudim, sem pogosto videti neprespana, moja koža je pusta in brez sijaja, predvsem pa imam grozne podočnjake.

Takrat mi na pomoč vedno priskoči moj puder Dermablend, ki prekrije vse nepravilnosti in moji koži vrne sijaj.

Zaradi izjemne pigmentiranosti ga za nanos na celoten obraz porabim res malo. Kljub zelo dobri prekrivnosti pa imam še vedno občutek, da moja koža diha. Ker vsebuje zaščito pred soncem, mojo kožo tudi varuje pred staranjem. Tako se lahko veliko bolj samozavestna podam novim izzivom naproti.

Laurina preobrazba s pudrom Dermablend

Izkušnja s snemanja Dermablend videa


Ker me je Dermablend puder res navdušil, sem se z veseljem odzvala povabilu na snemanje. Ker je bilo to moje prvo snemanje, sem bila pred začetkom kar malo živčna.    Ko pa sem ugotovila, da sem v rokah hkrati vrhunskih strokovnjakov in prijaznih ljudi, sem se sprostila in začela uživati. Vsekakor je bilo snemanje zame nepozabna izkušnja, ki je ne bom pozabila.

VAŠA RUTINA

dermablend-3d-korektivni-puder-za-mastno-kozo; spf-25-vichy; akne-15

3D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.

( 6 mnenje )

dermablend-korektivni-tekoci-puder-spf-35-vichy; korektivna-podlaga; z-mat-ucinkom; neenakomerna-polt; podocnjaki; razprsene-rdecice; brazgotine; obcutek-gole-koze; lahkotna-tekstura; mesana-koza

DERMABLEND Korektivna podlaga

( 7 mnenje )

go to top