Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov [email protected]

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.
 • favoris

Sem 33 let stara mamica, ki se dnevno srečuje s stresom, zato nimam časa, da bi si vsak dan pripravila dober make up.


Rada sem urejena, vendar moj tip kože zahteva veliko pozornosti za popoln videz, da ne govorim o svojih gubicah pod očmi zaradi neprespanosti.

Tukaj se je zame vse spremenilo, ko sem spoznala in preizkusila izdelke iz linije Vichy. Ugotovila sam, da za svoj popolni videz ne potrebujem več veliko časa, preživetega v kopalnici, hkrati pa je videz moje kože veliko lepši. 

Zdaj sem lahko urejena vsak dan in ves čas, saj mi ti izdelki to omogočajo, obenem pa mi ostane še vedno čas, da se prebudim ob dobri kavi.
Dermablend puder obožujem, ker prekrije vse moje nepravilnosti kože in mi naredi lep nežen film na koži.

Janina preobrazba s pudrom Dermablend
Janina preobrazba s pudrom Dermablend

Izkušnja s snemanja Dermablend videa


Na snemanju sem se dejansko počutila kot prava zvezda, da o sami preobrazbi s kolekcijo Vichy niti ne govorim, saj sem ugotovila, da za svoj izjemni videz ne potrebujem več ur, preživetih pred ogledalom.

Naši kultni izdelki

 • 179343D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.510NewDERMABLENDMAKEUPPuder

  Novo

  3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.
 • 3200DERMABLEND Korektivna podlaga4.99DERMABLENDMAKEUPPuderLinija pudrov za suho kožo
  DERMABLEND Korektivna podlaga
 • Najbolj brano

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Tadeje, naše nove Dermablend ambasadorke -  študentke mikrobiologije in aktivne plesalke, ki nastopa pred veliko ljudmi in si želi pred nastopi prekriti akne in nepravilnosti na obrazu ter izgledati popolno.

  Preberite članek

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnje Laure, naše nove Dermablend ambasadorke in študentke medicine, ki je zaradi učenja dolgo v noč pogosto videti neprespana, njena koža pa je videti pusta in brez sijaja ter potrebuje puder, ki bi prekril vse nepravilnosti in koži vrnil sijaj.

  Preberite članek

  go to top