OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

Sunčana Jozić Lučić je diplomirana modna oblikovalka in vizažistka, lastnica podjetja Gugabaga in kreativna direktorica blagovnih znamk Fairytulle in Gugabaga.


Kot glavna vizažistka na snemanju novega videa Dermablend je razkrila nasvete in trike za bleščečo polt ter lepo kožo za nov odmerek samozavesti.

Priprava kože na ličenje je tako pomembna kot izbor pudrov. Če obraza ne očistite pravilno in ne nanesete ustrezne podlage, niti najboljši puder na njem ne bo videti dobro.  

S kože vedno najprej očistite vse ostanke ličil in nečistoče. Odličen pripravek za to je micelarna raztopina, saj je nežna do kože in jo hkrati očisti ter osveži.  

Po čiščenju nanesite lahko vlažilno kremo, ki se hitro vpije, morebitni višek pa popivnajte s suhim robčkom.

Po pripravi izberite ustrezni puder in ga nanesite s prsti, čopičem ali gobico, kar imate raje. Najbolje je, da ga nanesete najprej na zapestje, da ga toplina kože segreje in se tako lažje razmaže. Ta del postopka je najpomembnejši, saj morate biti previdni, da ne pretiravate s količino, pa vendar ga morate nanesti dovolj, da prekrijete pomanjkljivosti.

Sunčana na snemanju novega videa Dermablend


Majhen trik
je, da na problematične dele kože nanesete več pudra, manj pa na območja ličnic, čela in zlasti na dele, kjer je koža tanjša in se guba.

Rezultat pravilnega nanosa pudra je videz sveže kože brez pomanjkljivosti in s tem tudi večja samozavest.

Uredništvo

VAŠA RUTINA

dermablend-3d-korektivni-puder-za-mastno-kozo; spf-25-vichy; akne-15

3D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.

( 6 mnenje )

dermablend-korektivni-tekoci-puder-spf-35-vichy; korektivna-podlaga; z-mat-ucinkom; neenakomerna-polt; podocnjaki; razprsene-rdecice; brazgotine; obcutek-gole-koze; lahkotna-tekstura; mesana-koza

DERMABLEND Korektivna podlaga

( 7 mnenje )

go to top