OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Nasveti za nego kože v vročini: kako ohraniti zdrav sijaj v vročih dneh

V vročih dneh potrebujete vlažilno nego z lahko, osvežilno teksturo, ki nadzoruje masten lesk in obenem vlaži kožo ter ji daje zdrav sijaj.

Nasveti za nego kože v vročini: kako ohraniti zdrav sijaj v vročih dneh

Soparno je, pravi vročinski val. V teh neugodnih razmerah ljudje z mastno kožo nenehno razmišljajo, ali jim bo obraz prekril masten lesk.

30 °C: brez mastnega leska, le zdrav sijaj z gel-kremo, ki prihaja na pomoč

Ko temperatura naraste, Idéalia gel-krema za gladko in sijočo mešano do mastno kožo pride na pomoč, da vam zagotovi svež sijaj brez mastnega leska. Če imate mastno kožo, veste, kako težko je najti izdelek, ki zmehča in obenem osveži kožo. Gel-krema ima skrivno orožje, inovativno tehnologijo Aquakeep®, ki postopoma sprošča molekule vode v kožo, da jo naredi mehko na otip in osveži polt.

Pudrast mat učinek za glamurozen videz na soncu

Svetleča ali mastna koža je lahko neprijetna skrb, ko ste na soncu, zato gel-krema predstavlja učinkovito rešitev zahvaljujoč pudrastemu, a obenem svežemu mat učinku. Mastnega leska ni več, ne glede na zunanjo temperaturo, in za razliko od običajnih pudrov, ki koži dajejo sivkasto polt in suh videz, tehnologija Aquakeep® koži zagotavlja svež občutek in videz. Poleg tega je tekstura gel-kreme izjemno lahka in svilnata ter koži zagotavlja občutek hladu in svežine. Osvežilna kot sorbet, a obenem kremna in prijetna – popolno ravnovesje v negi mešane kože. Kot nalašč za ohranjanje poletnega sijaja, tudi v najtoplejših dnevih.

go to top