OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

NEGA ZRELE KOŽE OBRAZA V MENOPAVZI

Po 50. letu lahko globoke hormonske spremembe, ki se pojavijo v času menopavze, na koži pustijo vidne sledi in jo naredijo suho, grobo ter brez sijaja, čvrstosti in polnosti. Z izdelki iz Vichyjeve linije Neovadiol boste lahko »poživili« svojo kožo ter pridobili bolj sijočo in svežo polt v tem posebnem življenjskem obdobju

clanak slika

Najočitnejši in vsem viden znak menopavze je pospešeno staranje kože. Koža postane suha, podkožno maščobno tkivo se spusti proti spodnjemu delu čeljusti in obrazne mišice se sprostijo. Obrazne poteze posledično postanejo manj izrazite, koža na obrazu in vratu pa se sprosti ter povesi. Zato je treba dodatno skrb posvetiti koži, ki v času menopavze zahteva posebno pozornost. Pri tem je pomembno izbrati ustrezne izdelke za zagotavljanje redne in intenzivne nege, ki bo nahranila kožo, jo naredila vitalnejšo in ji podarila mladosten videz.

NEOVADIOL – VAŠ ZAVEZNIK V BOJU PROTI POVEŠENI KOŽI V MENOPAVZI

Vichyjeva linija Neovadiol je revolucionarna anti-age rešitev, ki blaži znake menopavze na koži ter ji povrne videz in občutek mladostne polti. Vaša koža bo v hipu sveža in sijoča, bolj čvrsta in polna, konture obraza pa bodo preoblikovane. Zahvaljujoč odkritjem, ki so plod 14 let raziskav o vplivu menopavze na staranje kože, 13 patentom in 4 močnim aktivnim sestavinam Neovadiol že več kot 15 let odgovarja na posebne potrebe spreminjajoče se kože s ponudbo anti-age izdelkov. Ti so rezultat intenzivnih znanstvenih raziskav in usmerjeno delujejo na težave, kot so izguba gostote in volumna kože, suhost in neenakomerna polt, s katerimi se srečujejo ženske v menopavzi.

clanak slika

Neovadiol dnevna nega

Neovadiol dnevna nega je na voljo kot Neovadiol dnevna krema za normalno do mešano kožo in Neovadiol dnevna krema za suho kožo. Formula, ki so jo navdihnili ugodni učinki hormonov na mladostnost kože, vsebuje izbrani kompleks aktivnih sestavin, ki je tako močan, da deluje na markerje mladostnosti, ki jih je prizadela menopavza. Koža je vidno mlajša po zaslugi sestavin, kot so PRO-XYLANE, GLICERIN, HEPES in HEDIONE, ki obnavljajo gostoto, volumen in čvrstost, pomagajo gladiti kožo, ji dajejo elastičnost in nudijo občutek udobja, zagotavljajo pa tudi neprekinjeno vlaženje, ki ga koža v menopavzi še kako potrebuje.

Neovadiol nočna nega

Tako kot dnevna nega tudi Neovadiol nočna nega vsebuje izbran kompleks aktivnih sestavin: PRO-XYLANE, HEPES, GLICERIN in HEDIONE, dodatno pa je obogatena tudi s sestavinami za blaženje znakov menopavze čez noč, kot so KOFEIN, AIRLICIUM in AQUAKEEP, ki tvorijo izjemno svežo nočno formulo z občutkom hlajenja po nanosu za dolgotrajen občutek udobja na koži.

Neovadiol Phytosculpt

Poleg dnevne in nočne nege, ki ublažita znake menopavze na vaši koži, je na voljo tudi nega Neovadiol Phytosculpt, ki učvrsti kožo vratu in preoblikuje konture spodnjega dela obraza, s kombinacijo sestavin PRO-XYLANE in HIALURONSKE KISLINE pa izboljša tudi tonus in gostoto kože vratu in dekolteja, ki ga preoblikuje in privzdigne.

Neovadiol nega za področje okoli oči in ustnic

Za ženske v menopavzi, ki želijo ukrepati proti vplivom počasnejše hormonske aktivnosti na področju okoli oči in ustnic – izgubi gostote in povešanju, je odlična izbira nega Neovadiol za izboljšanje gostote in odpravljanje gub. Edinstvena mešanica aktivnih sestavin preoblikuje konture ustnic, privzdigne konture oči ter blaži videz podočnjakov in vrečic pod očmi.

clanak slika

Svoj idealni protokol za menopavzo lahko od 24. do 30. avgusta 2020 najdete v Lekarnah Ljubljana.

Minéral 89 in Neovadiol

Kot prvi korak v vašem protokolu za menopavzo svetujemo uporabo boosterja Minéral 89, ki okrepi učinke naknadno uporabljene nege Neovadiol. Po zaslugi vulkanske vode Vichy booster Minéral 89 krepi kožno pregrado in jo naredi odpornejšo proti notranjim in zunanjim dejavnikom, kot so onesnaževanje, stres in utrujenost. Kombinacija izdelkov Minéral 89 in Neovadiol bo nahranila vašo kožo in ji podarila mladosten videz.

VAŠA RUTINA

 • neovadiol-dnevna-nega-normalna-koza; mesana-koza; vichy-krema-obraz; menopavza; povesenje-koze; obcutljiva-koza; pomlajevanje; proti-gubam; ucinek-hlajenja; smejalne-gube; zrela-koza; glajenje-gub
 • Vichy M89 promo.png
  mineral-89-dnevni-booster-serum-obraz; nega-obraza; hijaluronska-kislina; vichy; krema-obraz; hidratacija; mastna-koza; hitro-vpijanje; suha-koza; zdrav-sijaj; bolj-polna-koza; svezina; nepravilnosti; masten-lesk; pusto-polt-bez-sijaja; suhost; obcutljivo-kozo; dnevna-nega; rdecica-obraza; obcutljiva-koza; zardevanje; razsirjene-zilice
 • Vichy M89 promo.png
  Nega za krepitev in obnovo kože okoli oči s hialuronsko kislino.

  MINÉRAL 89

  Nega za krepitev in obnovo kože okoli oči s hialuronsko kislino.

  Krema za kožo okoli oči

  Dnevni odmerek za močnejšo kožo in bolj svež pogled

 • Najbolj brano

  Vitamin C – skrivnost sijoče kože?

  Sestavine

  Vitamin C – skrivnost sijoče kože?

  Hiter življenjski tempo vpliva na povrhnjico in polt naredi utrujeno ter dolgočasno. Vendar, ali ste vedeli, da je eden od najbolj priljubljenih vitaminov ključ do bleščeče kože z zdravim sijajem? Ogledali si bomo poživljajoče lastnosti vitamina C.

  Preberite članek

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Sestavine

  5 nasvetov za preprečevanje gub

  Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

  Preberite članek

  KAKO STRES VPLIVA NA VIDEZ KOŽE?

  VICHY SVET

  KAKO STRES VPLIVA NA VIDEZ KOŽE?

  Ali lovite ravnotežje med službo in družino, pogosto tudi v kaotičnem mestnem okolju? Glede na to, da živimo v sodobnem svetu, kjer je vsakdo tako ali drugače izpostavljen stresu, bodisi v poslovnem ali zasebnem življenju, ta zagotovo pusti pečat tudi na vaši koži.

  Preberite članek

  go to top