Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Suhi in poškodovani lasje

Naj bo posledica vpliva zunanjih agresivnih dejavnikov ali naravno šibkih las, ne morete pobegniti dejstvu, da imate suhe in poškodovane lase. Imate dovolj razcepljenih konic, grobih ali kodrastih las? Čas je, da začnete skrbeti za svoje suhe in poškodovane lase.                                                            

Katere izdelke uporabljati? Kako obnoviti suhe in poškodovane lase? Kot umivati in oblikovati pričesko? Čas je, da obnovite svoje suhe in poškodovane lase!

    go to top