OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Vi in Vichy skupaj ustvarjata kožo, ki jo želite imeti

Danes smo priča vsesplošni povezanosti, magičnemu krogu vzročno-posledičnih reakcij, ki jih naše obnašanje povzroči v naravi. Svetovni dan varstva okolja, ki ga praznujemo 5. junija, nas opominja na to, da skrb za naravo pomeni tudi skrb za zdravje, in nova Aqualia Thermal lahka krema s 97 % naravnih sestavin nas opominja na nesebičnost narave. Vichy praznuje Svetovni dan varstva okolja s posebno akcijo -  FREWA darilom ob nakupu izbrane Aqualia Thermal nege v spletni lekarni Lekarnar.com

photo vmag

Zrak, voda, podnebje, letni časi, temperaturne razlike in onesnaženost v kombinaciji z življenjskim slogom, načinom prehranjevanja in stresom, ki smo mu izpostavljeni, močno vplivajo na naše celotno zdravje in na zdravje naše kože.Vendar tudi brez vpliva naštetih dejavnikov koža vsakodnevno neizogibno izgubi določeno količino vode. Z upoštevanjem dejstva, da 2/3 našega telesa predstavlja voda in da organizem ni zmožen vode v sebi zadržati, kot to počne z maščobo, lahko enostavno sklenemo, da potrebujemo vsakodnevno hidracijo.


Koliko vode dnevno izgubimo iz svojega telesa?

Odrasla oseba vsak dan v normalnih okoliščinah izgubi 500 ml vode, medtem ko pri telesni aktivnosti in med treningom izgubimo tudi do 2 litra vode – med enournim tekom na primer skozi kožo izgubimo kar 1,6 litra vode! Pozimi zaradi neugodnih vremenskih pogojev ta številka znaša 800 ml, medtem ko med samo enournim letalskim poletom naša koža že dehidrira. Zanimivo je tudi to, da je drugo stanje specifično tudi kar zadeva hidracijo, zato morajo nosečnice vsak dan obvezno spiti 300 ml več vode.

Zakaj? Koža se neguje na dva načina: od zunaj in znotraj. Če nista izpolnjena oba pogoja, ne dobi vsega, kar potrebuje, zaradi česar postane občutljiva, suha in se hitreje stara. Poleg priporočene količine vode čez dan potrebuje tudi ustrezne izdelke, ki omogočijo hidracijo in spodbudijo razporeditev vode prek kože na obrazu. Slednjemu rečemo tudi dinamična hidracija.

Da bi Vichy približal naravo vaši koži, je v svojem laboratoriju razvil Aqualia Thermal lahko kremo za vlaženje kože za normalno do mešano kožo, ki se ponaša s 97 % sestavin naravnega izvora.

Krema, obogatena z Vichyjevo vulkansko vodo, krepi in ščiti kožo, tudi ko je ta izpostavljena podnebnim spremembam, stresu ali onesnaženosti. Zahvaljujoč hialuronski kislini naravnega izvora in rastlinskemu sladkorju manozi predstavlja močno orožje v boju proti suhi koži in ji hkrati zagotavlja 48-urno hidracijo. Klinično testiranje, ki ga je izvedla znamka Vichy, je pokazalo, da je samo po enem mesecu uporabe Aqualia Thermal lahke kreme število tankih linij na obrazu manjše za kar 11 %, koža na obrazu pa je za 5 % mehkejša.[1] Prav tako je 82 % žensk, ki so kremo uporabljale mesec dni, opazilo, da je njihova koža videti manj utrujena, 88 % jih je potrdilo, da je koža bolj sveža, medtem ko je bila koža 90 % žensk polnejša. Preseneča tudi podatek, da je učinek onesnaženosti na koži na obrazu zmanjšan za 35 % samo eno uro po nanosu te kreme.[2]

Tu je pa še gel-krema Vichy Aqualia Thermal, navdihnjena s sodobnimi potrebami ljudi in življenjskim slogom športnikov. Tudi ta zagotavlja 48-urno hidracijo kože in kožo osveži. Lahke teksture za mešano do mastno kožo in z dovolj bogate za suho in občutljivo kožo gel-krema Aqualia Thermal takoj po nanosu deluje na naš obraz in ga osveži ter mu zagotovi prijeten občutek, kožo pa okrepi tudi v pogojih podnebnih sprememb, stresa in onesnaženosti.

V sklopu te linije so na voljo serum za vlaženje kože Aqualia Thermal, bogata krema za vlaženje kože Aqualia Thermal, nočna spa nega Aqualia Thermal in balzam za področje okrog oči Aqualia Thermal.

V tednu, ko praznujemo Svetovni dan varstva okolja, je Vichy kot opomnik glede pomena vsakodnevne hidracije organiziral posebno akcijo. Ob nakupu izbrane kreme iz linije Aqualia Thermal v spletni lekarni lekarnar.com vam podarjamo stekleno, okolju prijazno stekleničko za vodo FreeWA. Okolju prijazna steklenička za vodo FREEWA je izdelana iz stekla, ki se lahko ponovno uporabi, spremlja pa jo aplikacija z informacijami o svetovnih virih pitne vode.  Akcija traja od 2. 6. do porabe zalog.

phhoto vmag

Ne pozabite, da je ohranitev narave hkrati tudi zaščita vaše kože. Tako narava kot koža zahtevata vsakodnevno skrb in nego, vendar vas nagradita s svetom, v katerem želite živeti, in s kožo, ki jo želite imeti.

[1] Klinično testiranje tankih linij in mehkobe kože je 4 tedne potekalo pri 52 ženskah.
[2] Test proti onesnaženosti se je 1 uro izvajal pri 20 ženskah.

Uredništvo

VAŠA RUTINA

aqualia-thermal-riche-krema-bogata-nega; hidratantna-nega; dnevna-nega; za-suho-kozo; vichy; zelo-suho; za-obraz; popolnjena-koza; hialuronska-kislina; zanesljiv-izdelek; intenzivno-vlazi; varen-izdelek; vse-vrste-koze

Bogata krema za vlaženje kože

Vlaži kožo 48 ur. 97 % formule je naravnega izvora s hialuronsko kislino.

Novo

Lahka krema za vlaženje kože

Lahka krema za vlaženje kože

Vlaži kožo 48 ur. 97 % formule je naravnega izvora s hialuronsko kislino.

go to top