OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

VSE, KAR VAS ZANIMA O BOOSTERJU MINÉRAL 89

Vichyjevi strokovnjaki so v živo prek Instagram Livea odgovarjali na vaša številna vprašanja o vlaženju in negi kože obraza. V nadaljevanju vam ponujamo nasvete in odgovore na vaša najpogostejša vprašanja o negi kože obraza z zmogljivim boosterjem Minéral 89.

vmag clanak

UPORABA BOOSTERJA MINÉRAL 89

Komu je namenjen booster Minéral 89 in ali ga lahko uporabljamo na občutljivi koži?
Minéral 89 je izdelek, ki zagotavlja visoko raven varnosti in tolerance tudi na zelo občutljivi koži. Vsebuje le 11 sestavin, zaradi česar je še posebej primeren za občutljivo kožo. Ta izdelek lahko postane del vsake negovalne rutine v katerem koli življenjskem obdobju.

Ali je treba booster Minéral 89 uporabiti pred katero koli drugo nego in v vseh življenjskih obdobjih, da bi izboljšali učinek takšne nege?
Uporaba boosterja Minéral 89 je namenjena predvsem za izboljšanje in ohranjanje zaščitne funkcije kože. Ko to storimo, bo vsaka druga nega imela boljše izhodišče (boljše stanje kože) in bo posledično zagotovila boljše učinke. Booster Minéral 89 lahko uporabimo pred katero koli drugo nego, serumom ali kremo, njegova uporaba pa je primerna v vseh življenjskih obdobjih.

Kakšen je vrstni red uporabe izdelkov za čiščenje obraza, nato pa še nege?
Če sprašujete za vrstni red, to pomeni, da želite uporabiti več različnih izdelkov, ne pa možnosti 2v1 ali 3v1. Podpiramo. Rutina bi lahko bila takšna: umivanje, micelarna voda ali losjon, booster, serum, krema in nega za področje okoli oči; vendar pa to ni edina možna rutina.

Če uporabljamo losjon, ali ga moramo nanesti pred ali po boosterju Minéral 89?
Če mislite na losjone za čiščenje obraza ali tonike, je treba te nanesti pred uporabo boosterja Minéral 89.

Ali lahko Minéral 89 nanesemo na vlažno kožo takoj po toniku, ali pa je treba obraz najprej posušiti?
Minéral 89 nanesite na suho in čisto kožo. Če je koža še malenkost vlažna, na primer zaradi tonika, ki ste ga nanesli prej, to ne bo vplivalo na delovanje boosterja.

Kaj vse lahko uporabimo med boosterjem Minéral 89 in dnevno nego? Vmesni korak nege je lahko vsaka vrsta seruma.

Ali je smiselno booster Minéral 89 uporabljati zvečer pred spanjem?
Da. Booster Minéral 89 lahko uporabljate tako zjutraj kot zvečer v kombinaciji z drugimi izbranimi izdelki za dnevno in nočno nego.

Ali lahko booster Minéral 89 uporabljajo tudi moški?
Da, vsekakor. Gre za izdelek, ki je všeč številnim moškim. Je zelo lahek in neopazen, vendar privede do opaznih sprememb in izboljšav na koži.

Ali moram počakati, da obraz popolnoma vpije serum ali booster, ali pa lahko kremo nanesem takoj po uporabi seruma?
Če v navodilih za uporabo ni drugače določeno, je vsekakor bolje, da vsakemu izdelku omogočite, da se dobro vpije v kožo, preden uporabite naslednji negovalni izdelek.

Kaj priporočate za temne podočnjake?
Nego Minéral 89 za področje okoli oči.

Ali lahko priporočite nekaj, kar lahko uporabim kot podlago pred ličenjem? Imam mešan tip kože.
Od profesionalnih kozmetičarjev smo slišali čudovite komentarje o boosterju Minéral 89 kot podlagi za ličenje. Čeprav to ni njegova vloga, menijo, da to nalogo opravlja zelo dobro.

vmag clanak

BOOSTER MINÉRAL 89 PROTI SUHOSTI IN PORDELOSTI KOŽE

Kateri izdelki so najboljši za suho kožo, ki je izgubila sijaj?
Značilnost vsake suhe kože je prav pomanjkanje sijaja, kar je posledica izsuševanja površinskih plasti kože, počasnega obnavljanja povrhnjice in kopičenja odmrlih celic na njeni površini. Naš cilj je nadomestiti tisto, kar koži primanjkuje – maščobe in vodo, ter pospešiti njeno regeneracijo. Začeli bi pri osnovi – uporabi nege, prilagojene suhi ali zelo suhi koži (recimo Nutrilogie od Vichyja), ki jo lahko takoj kombiniramo z boosterji (Minéral 89) ali serumi (Aqualia Thermal, Liftactiv Fresh Shot), da bi čim hitreje sprostili sijaj kože.

Kaj priporočate za vlaženje kože obraza?
Serum Aqualia Thermal v kombinaciji z boosterjem Minéral 89.

Pojavlja se mi občasna rdečica na le enem omejenem delu obraza? Kakšni so možni vzroki? Kako jo lahko preprečim?
V tem primeru vam vsekakor svetujemo, da poiščete nasvet dermatologa, ki bo ugotovil vzrok in intenzivnost rdečice. Da bi naknadno okrepili kožo in ponovno vzpostavili njeno zaščitno funkcijo, priporočamo uporabo blagih pripravkov za čiščenje kože, ki ne vsebujejo mila, nato pa še nanos mineralne termalne vode Vichy, ki bo pomirila in okrepila kožo. Kot dnevni odmerek moči za kožo priporočamo tudi booster Minéral 89!

vmag clanak

MINÉRAL 89 IN ANTI-AGE NEGA

Katero kombinacijo izdelkov Vichy priporočate kot učinkovito nego proti staranju?
Da bi lahko ponudila ustrezen nasvet, bi morala imeti več informacij o vaši koži, pričakovanjih in potrebah. Ampak če bi morala na pamet ponuditi neko splošno priporočilo, bi to bili izdelki iz linije Liftactiv – Liftactiv Serum 10, dnevna nega Liftactiv Collagen Specialist, nočna nega Liftactiv Supreme in pa Liftactiv nega za območje okoli oči. Da bi koža bila v še boljši formi, ta kombinacija potrebuje še booster Minéral 89, ki ga na obraz nanesete pred serumom.

Ali formula boosterja Minéral 89 moti delovanje večernih olj, ko govorimo o negi kože po 40. letu?
Nisem prepričana, da razumem vprašanje, toda če ste mislili na to, ali je booster Minéral 89 mogoče kombinirati z izdelki za nočno nego na oljni osnovi, je odgovor pritrdilen. Obstaja možnost nezdružljivosti tekstur, vendar je verjetnost za to majhna. Če Minéral 89 nanesete pred oljem, počakajte, da se olje popolnoma vpije v kožo, in ne bi smelo biti nikakršnih težav.

Kako lahko poživim kožo, saj se mi zdi, da se je zaradi neprestanega zadrževanja v zaprtih prostorih spremenila? Uporabljam Aqualio Thermal in Minéral 89, vendar iščem nekaj, da bi jo zbudila in poživila.
Priporočam vam, da poskusite s serumom Liftactiv Fresh Shot. To nego vključite v svojo rutino pred boosterjem Minéral 89. Izdelek je namenjen ravno temu, kar iščete. Razmislite tudi o tem, da v svojo negovalno rutino vključite nekaj močnejših krem. Aqualia Thermal je odlična, vendar bi lahko negi Slow Âge ali Liftactiv Collagen Specialist vaši koži ponudili še bistveno več.

vmag clanak

Upamo, da ste med odgovori našli tudi odgovore na svoja vprašanja! Če niste, vam je Vichyjeva ekipa na voljo za vsa vprašanja in nasvete, na nas pa se lahko obrnete prek naših družbenih omrežij ali na elektronski naslov [email protected]. #ostanimopovezani

Uredništvo

go to top