NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

OK

OKCancel

Thank you

Close

KAKO S PUDROM PREKRIJEMO KOŽNE NEPRAVILNOSTI

42 Nika Veger
 • favoris

Nika Veger je priznana lepotna strokovnjakinja in vizažistka, ki nam je kot lepotna urednica revije Cosmopolitan dolga leta razkrivala nepogrešljive lepotne nasvete. Kot vizažistka je sodelovala pri številnih gledaliških predstavah, filmu, nadaljevankah, oglaševalskih kampanjah, modnih snemanjih ter skrbela za popoln videz nastopajočih na modnih brveh, vključno z oddajo Slovenski Top Model. Nika danes ustvarja blog Beautyfullblog.si, kjer z bralkami deli lepotne nasvete.

Nika Veger je preizkusila linijo pudrov Dermablend in pripravila nekaj uporabnih nasvetov za različne probleme kože, ki jih Dermablend pudri uspešno prekrijejo.

Nasvet 1

Aknasta, nečista koža

Čeprav občutljivost pnajvečkrat pripisujemo le suhi koži, pa tudi aknasta zahteva nežen pristop nege in prekrivanja nepravilnosti. Uporabljajte le nežne, dermatološko preskušene izdelke za čiščenje in nego, pazite, da koža čim manj prihaja v stik z bakterijami (redno čistite čopiče in gobice, za pogovore na telefonu uporabljajte slušalke in pogosto menjajte prevleko vzgavnika) in izberite puder, ki je nekomedogen in tudi z učinkovinami pomaga umiriti nepravilnosti. Priporočam Dermablend 3D Correction, ker kožo tudi matira in da obstojen nanos. Za najraven videz a močno prekrivanje ga nanašam z gobico  navlaženo s termalno vodo Vichy. Ta kožo pomiri, hkrati pa utrdi make-up. Ta puder se odlično izkaže tudi v vlogi korektorja, z njim lahko točkovno prekrijete mozolje na dekolteju, hrbtu.

Nasvet 2

Neenakomerno obarvana koža

Hiperpigmetacijo, vitiligo in druge nepravilnosti v tenu kože lahko prekrijete z dobrim pudrom, ki je že v osnovi močno pigmentiran, omogoča pa tudi plastenje. Na očiščeno in navlaženo kožo obraza nanesite lahkoteno BB kremo z Dermablendom pa kot s korektorjem prekrijte območja, ki bi jih radi izenačili z ostalo poltjo. Rob zabrišite. Ker ne boste uporabili korektorja in ne suhega pudra za utrjevanje (Dermablend nadomešča oba), bo rezultat na videz naravno lepa polt.

Nasvet +

Koža z nepravilnostmi kot so akne ali depigmentacija, ljubi enostavno ličenje, nanos čim manj izdelkov. Vsaka plast ličil (od)več, npr. nanos bronzerja, kompaktnega pudra, prudra za utrjevanje … je dolgoročno le še plus k razdraženosti take kože in k nenaravnemu videzu. Tudi zato sta mi Dermablend pudra všeč, ker opravlja vlogo korektorja, pudra, utrjevalca, nege in senčenja (uporabim dva različna odtenka) v enem.

NIKA FB / YT / WEB

Naši kultni izdelki

 • 179343D KOREKCIJA Korektivni puder, obstojen do 16 ur.55NewDERMABLENDMAKEUPTekoči puder

  Novo

  3D  KOREKCIJA  Korektivni  puder, obstojen do 16 ur.
 • 3200DERMABLEND Korektivna podlaga4.52DERMABLENDMAKEUPTekoči puderLinija pudrov za suho kožo
  DERMABLEND Korektivna podlaga
 • Najbolj brano

  dermablend-tadeja-podignut-tekst

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Tadeje, naše nove Dermablend ambasadorke -  študentke mikrobiologije in aktivne plesalke, ki nastopa pred veliko ljudmi in si želi pred nastopi prekriti akne in nepravilnosti na obrazu ter izgledati popolno.

  Preberite članek

  laura-dermablend-single

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnje Laure, naše nove Dermablend ambasadorke in študentke medicine, ki je zaradi učenja dolgo v noč pogosto videti neprespana, njena koža pa je videti pusta in brez sijaja ter potrebuje puder, ki bi prekril vse nepravilnosti in koži vrnil sijaj.

  Preberite članek

  dermablend-jana-single

  Make up

  MOJ OBRAZ. MOJ PUDER. MOJA SAMOZAVEST.

  Odkrijte izkušnjo Jane, naše nove Dermablend ambasadorke in mamice, ki se dnevno srečuje s stresom in nima časa, da bi si vsak pripravila dober make up, vendar se je zanjo vse spremenilo, ko je spoznala puder, ki ga zdaj obožuje.

  Preberite članek

  go to top