OK

OK Cancel

Thank you

Zapri


POTUJTE V SLOGU Z
LIFTACTIV SUPREME

Počutite se elegantno tudi na potovanjih! Ob nakupu katerega koli izdelka Liftactiv Supreme v izbranih partnerskih lekarnah boste za darilo prejeli luksuzno potovalno torbico za nakit.

Ne glede na to, ali gre za poslovno ali družinsko potovanje, bo Liftactiv Supreme vaši koži zagotovil, da bo od jutra do večera ohranila polnost in spočit videz, ter ji nudil dolgotrajno čvrstost in korekcijo globokih gub, medtem pa bo elegantna torbica Vichy s priročnimi predelki za nakit hitro postala vaš najljubši spremljevalec ob vsaki priložnosti.

Akcija traja do porabe zalog daril.

spletni nakup

SEZNAM LEKARN

Kraj Ime lekarne Naslov

POSEBNA PONUDBA* – KOŽA ŽIVI MOČNEJE Z VLAŽILNO RUTINO VICHY

Vas mučijo zategovanje in občutki nelagodja na koži, pa tudi pomanjkanje elastičnosti?

Privoščite svoji koži zadostno vlaženje v teh suhih zimskih dneh z našo vlažilno rutino, po kateri bo vaša koža bo imela boljši tonus in bo bolj bleščeča ter polna zdravega sijaja.

Promocijska akcija vključuje:
Booster Minéral 89, ki bo okrepil pregradno funkcijo vaše kože, da bo lahko iz dneva v dan močnejša v boju proti škodljivim vplivom na kožo, kot so onesnaževanje, stres in utrujenost,
• nego Aqualia Thermal Light z mineralizirano termalno vodo, hialuronsko kislino naravnega izvora in rastlinskim sladkorjem manozo, ki vam bo zagotovila 48 ur hranljivega vlaženja in bo zgladila drobne linije na vaši koži.

Naj bo to vaša kombinacija za močno in navlaženo kožo.

* Paket vsebuje 30-ml Minéral 89 booster in 30-ml Aqualia Thermal Light nego.

Akcija traja do porabe zalog.

SEZNAM LEKARN

Kraj Ime lekarne Naslov