getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Zapri


POIŠČITE „MUST HAVE“ DARILO
OB NAKUPU PUDRA VICHY

 

Poleg pravilne izbire ustrezne vrste in odtenka pudra je pomemben element pri doseganju brezhibnega ličila tudi način njegove uporabe.

Čeprav večina žensk za nanos pudra uporablja kar svoje prste, številne profesionalne vizažistke poudarjajo „čudodelnost“ čopičev, s pomočjo katerih veliko lažje dosežejo želene učinke.

Prav zato vam Vichy ob vsakem nakupu pudra podarja čopič za ličenje!

Poiščite svoj čopič Vichy za nanašanje tekočega pudra kot darilo ob nakupu katerega koli pudra iz linij Dermablend, Teint Idéal in Liftactiv Flexiteint.*

Z novim darilom Vichy bo vaša rutina ličenja postala lažja, obenem pa boste z njim dosegli kar največji učinek!

* Akcija traja do porabe zalog daril.

Mesto Veriga Lekarna Naslov

#BREZPAVZE ZA PRESENEČENJA Z LINIJO NEOVADIOL

 

Nosite svoja leta s ponosom! Vichy vas ob priložnosti Svetovnega dneva menopavze želi spomniti, da gre vaše življenje dalje #BrezPavze, kakor tudi vaša samozavest in lepota – tako notranja kot zunanja.

V izbranih partnerskih lekarnah boste ob nakupu katerega koli izdelka NEOVADIOL prejeli DARILNO TORBICO Z VZORCI RUTINE ZA KOŽO IN LASE*.

KOZMETIČNA TORBICA VICHY #BrezPavze VSEBUJE:

* Akcija traja do porabe zalog daril.

** Nadomestni kozmetični kompleks.

Mesto Veriga Lekarna Naslov

POSEBNA PONUDBA DERCOS ZA JESENSKO NEGO LAS!

 

S spreminjanjem letnih časov se pri mnogih ljudeh pojavijo različne težave z lasmi in lasiščem, kot so prhljaj, draženje lasišča in izpadanje ali tanjšanje las.

Da bi lahko jesen pričakali pripravljeni, vam predstavljamo posebno promocijo, ki vključuje izdelke iz linije Dercos!

Poiščite pakiranja Dercos šamponov proti prhljaju, izpadanju las ali za občutljivo lasišče s 100 ml brezplačne količine šampona, pakiranje Aminexil Clinical 5 ampul proti izpadanju las s 7 brezplačnimi ampulami ali pakiranje rutine Densi Solutions (šampon + koncentrirana nega + balzam) z brezplačnim balzamom!

SPISEK LEKARN