OK

OK Cancel

Thank you

Zapri


LASJE SO IZBRALI DERCOS tudi to jesen!

Ko stres in utrujenost napadeta ter pustita sledi na laseh in lasišču, se uspešno ubranite z izdelki Dercos!

Promocijska akcija, ki smo jo za vas pripravili v lekarnah, vključuje 20 % POPUSTA na izdelke Dercos!*

Če imate težave z izpadanjem las, izkoristite edinstveno priložnost za nakup Aminexil Clinical 5 LIMITED EDITION z 12 ampulami za moške in ženske po promocijski ceni!

* Linija Densi Solutions za tanke in šibke lase, linija Aminexil Men proti izpadanju las, linija šamponov Dercos proti prhljaju, šampon Dercos za uravnavanje sebuma, linija šamponov Dercos za občutljivo lasišče in Dercos energetski šampon proti izpadanju las

** Promocija velja od 1. 9. do 1. 10. 2020 in se ne sešteva z drugimi akcijami ali popusti. Izdelki so na voljo v zadostnih količinah za celotno obdobje ponudbe. Lahko pa se zgodi, da zaradi povečanega povpraševanja v nekaterih lekarnah morda ne bodo na voljo ves čas ponudbe.

NAROČITE PREK SPLETA

SEZNAM LEKARN

KrajIme lekarneNaslov

BREZPLAČNA KNJIŽICA NASVETOV ZA ŽENSKE V MENOPAVZI

Menopavza je popolnoma naraven proces, skozi katerega gre vsaka zdrava ženska. Čeprav jo nekatere prebrodijo brez težav, večina žensk občuti določene simptome, ki lahko segajo od blagih do hudih, zato ta proces mnogim predstavlja čas tesnobe in težav.

Naša skupna naloga je, da pristopimo do vseh žensk in jim pokažemo, da lahko ne glede na simptome v vsakem trenutku računajo na podporo in strokovne nasvete, prostor, kjer jih lahko zlahka dobijo, pa je lekarna.

Vichy je zato ustvaril brezplačno knjižico nasvetov za ženske v menopavzi, kjer lahko najdete nasvete strokovnjakov, predloge jedilnikov, primere vadb, vzorce izdelkov za nego kože in ugodnosti, ki jih lahko izkoristite ob nakupu.

V času od 1. 9. do 30. 9. bo na voljo tudi 20-odstotni popust na vse izdelke Neovadiol, vsaka ženska, ki se bo odločila za nakup izdelka Neovadiol, pa bo prejela tudi dodaten darilni popust v višini 20 % na izdelke Lipikar. V tem času lahko v Lekarnah Ljubljana prejmete tudi brezplačno knjižico nasvetov za ženske v menopavzi in popuste na določene izdelke.

POIŠČITE EKONOMIČNO OMEJENO IZDAJO BOOSTERJA MINÉRAL 89 V LEKARNAH

Vaša koža je občutljiva in nežna ter pogosto potrebuje zaščito pred neprijaznim okoljem. Edinstvena formula, obogatena z 89 % vulkanske vode Vichy in hialuronsko kislino naravnega izvora, bo Vaši koži zagotovila prepotrebni vsakodnevni „boost” energije in zdrav sijaj.

Vichy skrbi za Vas in Vam v znak zahvale za zvestobo ponuja priložnost nakupa večjega, 75-ml pakiranja boosterja Minéral 89 po ugodnejši ceni glede na količino. Poiščite omejeno pakiranje svojega najljubšega boosterja, ki Vas od 15. 9. do 1. 10. 2020 čaka v lekarnah.*

*Promocija traja do porabe zalog.

NAROČITE PREK SPLETA

SEZNAM LEKARN

KrajIme lekarneNaslov