OK

OK Cancel

Thank you

ZapriSTE VEDELI, DA VAS OD VAŠEGA NAJLJUBŠEGA
VICHYJEVEGA IZDELKA LOČI SAMO PAR KLIKOV?

Delivery

HITRA IN VARNA
DOSTAVA

Payment

MOŽNOST PLAČILA
PO POVZETJU

Free Delivery

BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD DOLOČENIM ZNESKOM


OGLEJTE SI PONUDBO PRI NAŠIH POOBLAŠČENIH VICHYJEVIH PARTNERJIH

LekarnarLekarna LjubljanaLekarna MačkovecGorenjske Lekarne

PROTOKOLI VICHY FACE CARE
UČINKOVITI ANTI-AGE IN VLAŽILNI PROTOKOLI ZA NEGO KOŽE

Vichy, blagovna znamka, ki jo priporoča več kot 50.000 dermatologov*, je za vas pripravila 8 novih anti-age in vlažilnih protokolov za nego kože obraza iz linij Minéral 89, Liftactiv in Neovadiol. Vsak protokol je sestavljen iz seruma kot prvega koraka pri rutini in negi obraza, ki sta prilagojeni potrebam vaše kože.

V promocijskem paketu najdete serum po 50 % nižji ceni.

LIFTACTIV SPECIALIST - PROTOKOL PROTI GUBAM, IZGUBI KOLAGENA V KOŽI IN HIPERPIGMENTACIJSKIM MADEŽEM

 1. KORAK – serum proti hiperpigmentacijskim madežem in gubam LIFTACTIV SPECIALIST B3 DARK SPOTS, 30 ml
 2. KORAK – dnevna nega LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST, 50 ml

MINÉRAL 89 – VLAŽILNI PROTOKOL ZA NEGO NORMALNE DO MEŠANE KOŽE

 1. KORAK – dnevni booster za močnejšo in polnejšo kožo MINÉRAL 89, 50 ml
 2. KORAK – lahka krema za vlaženje normalne do mešane kože AQUALIA THERMAL, 50 ml

MINÉRAL 89 – VLAŽILNI PROTOKOL ZA NEGO SUHE KOŽE

 1. KORAK – dnevni booster za močnejšo in polnejšo kožo MINÉRAL 89, 50 ml
 2. KORAK – bogata krema za vlaženje suhe kože AQUALIA THERMAL, 50 ml

LIFTACTIV SUPREME – PROTOKOL PROTI GUBAM IN POMANJKANJU ČVRSTOSTI NORMALNE DO MEŠANE KOŽE

 1. KORAK – LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER z 1,5 % čiste hialuronske kisline, 30 ml
 2. KORAK – dnevna nega za korekcijo gub in čvrstosti normalne do mešane kože LIFTACTIV SUPREME, 50 ml

LIFTACTIV SUPREME – PROTOKOL PROTI GUBAM IN POMANJKANJU ČVRSTOSTI SUHE KOŽE

 1. KORAK – LIFTACTIV SUPREME H.A. EPIDERMIC FILLER z 1,5 % čiste hialuronske kisline, 30 ml
 2. KORAK – dnevna nega za korekcijo gub in čvrstosti suhe kože LIFTACTIV SUPREME, 50 ml

NEOVADIOL – PROTOKOL ZA NEGO ZRELE KOŽE V POSTMENOPAVZI

 1. KORAK – NEOVADIOL MENO BI-SERUM za kožo v peri- in postmenopavzi, 30 ml
 2. KORAK – HRANILNA DNEVNA NEGA NEOVADIOL za kožo v postmenopavzi, 50 ml

NEOVADIOL – PROTOKOL ZA NEGO KOŽE V PERIMENOPAVZI

 1. KORAK – NEOVADIOL MENO BI-SERUM za kožo v peri- in postmenopavzi, 30 ml
 2. KORAK – DNEVNA NEGA NEOVADIOL za gostoto in polnost suhe kože v perimenopavzi, 50 ml

NEOVADIOL – PROTOKOL ZA NEGO KOŽE V PERIMENOPAVZI

 1. KORAK – NEOVADIOL MENO BI-SERUM za kožo v peri- in postmenopavzi, 30 ml
 2. KORAK – DNEVNA NEGA NEOVADIOL za gostoto in polnost normalne do mešane kože v perimenopavzi, 50 ml

Poiščite protokol, prilagojen potrebam vaše kože, v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah v obdobju od 1. 2. 2023 do 28. 2. 2023 ali do odprodaje zalog.**

Za dodatna priporočila in nasvete o idealni rutini kože preizkusite SkinConsultAI – algoritem za personalizirano rutino nege kože, razvit v sodelovanju z dermatologi, ki zagotavlja napredno analizo kože in nudi personalizirana priporočila izdelkov Vichy glede na prioritete vaše kože. Povezava na SkinConsultAI: WWW.VICHY.SI/SKINCONSULT

* Študijo, ki so jo izvedli na dermokozmetičnem trgu AplusA in partnerji med januarjem 2022 in majem 2022 med dermatologi v 32 državah, ki predstavljajo več kot 80 % svetovnega BDP-ja.

** Zaradi povečanega povpraševanja morda akcija v nekaterih lekarnah ne bo na voljo v celotnem obdobju ponudbe.

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

SUMMER PROMO

V poletnih mesecih smo bolj izpostavljeni soncu, vetru, soli in visokim temperaturam, ki lahko izsušijo in dehidrirajo našo kožo. Zemljo dosežeta dve vrsti UV sevanja: UVB, ki je večinoma prisotno poleti, in UVA, ki na kožo vpliva vse leto – tudi pozimi in oblačnem vremenu. UV sevanje v kombinaciji z onesnaževanjem povzroča fotostaranje – pospešeno staranje kože, ki postane manj čvrsta ter se na njej pojavijo gube in hiperpigmentacijski madeži. Prav zato Vichy ponuja idealne poletne rutine za nego ter zaščito kože obraza in telesa pred soncem, ki so namenjene vsaki ženski ne glede na njeno starost in tip kože.

Poiščite svoj najljubši izdelek Vichy v promocijski poletni torbici za na plažo, poleg katere boste kot darilo prejeli še Capital Soleil UV-Age Daily tonirani fluid na vodni osnovi proti fotostaranju SPF 50+ in Capital Soleil eko mleko za zaščito pred soncem SPF 50+.

Izberite eno od naslednjih Vichyjevih poletnih negovalnih rutin za različne potrebe kože:

 • Vlažilna nega Minéral 89, ki vsebuje: Minéral 89 dnevni booster za močnejšo in polnejšo kožo (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily tonirani fluid na vodni osnovi proti fotostaranju SPF 50+ (1 ml) in Capital Soleil eko mleko za zaščito pred soncem SPF 50+ (75 ml)
 • Nega proti gubam Liftactiv Supreme*, ki vsebuje: Liftactiv Supreme dnevno nego za obraz (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily tonirani fluid na vodni osnovi proti fotostaranju SPF 50+ (1 ml) in Capital Soleil eko mleko za zaščito pred soncem SPF 50+ (75 ml)
 • Nega proti gubam Liftactiv Specialist, ki vsebuje: Liftactiv Collagen Specialist dnevno nego za obraz (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily tonirani fluid na vodni osnovi proti fotostaranju SPF 50+ (1 ml) in Capital Soleil eko mleko za zaščito pred soncem SPF 50+ (75 ml)
 • Nega kože v perimenopavzi Neovadiol*, ki vsebuje: Neovadiol dnevno nego za gostejšo in polnejšo kožo v perimenopavzi (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily tonirani fluid na vodni osnovi proti fotostaranju SPF 50+ (1 ml) in Capital Soleil eko mleko za zaščito pred soncem SPF 50+ (75 ml)
 • Nega kože v postmenopavzi Neovadiol, ki vsebuje: Neovadiol hranljivo dnevno nego za kožo v postmenopavzi (50 ml), Capital Soleil UV-Age Daily tonirani fluid na vodni osnovi proti fotostaranju SPF 50+ (1 ml) in Capital Soleil eko mleko za zaščito pred soncem SPF 50+ (75 ml)

* Izdelki, ki jih lahko izberete za normalno do mešano in suho kožo.

Poiščite svojo poletno torbico za na plažo v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah ter zaupajte čUVajem kože, ki bodo poskrbeli, da bo vaša koža vselej varna pred soncem!

NAROČITE PREK SPLETA

UČINKOVITI PROTOKOLI ZA NEGO KOŽE VICHY

Vsaka ženska je posebna in lepa na svoj način ter si v vsakem življenjskem obdobju zasluži najboljšo nego kože! Prav zato Vichy ponuja idealno nego za vsako žensko, ne glede na njeno starost in tip kože.

Poiščite svoj najljubši izdelek Vichy v promocijskem pakiranju, poleg katerega za darilo prejmete še dva mini izdelka.

Izberite enega od naslednjih protokolov za različne potrebe kože:

 • Vlažilni protokol Minéral 89, ki vsebuje: Minéral 89 dnevni booster za močnejšo in polnejšo kožo 50 ml in Aqualia Thermal Light dnevno nego 2 x 15 ml
 • Protokol proti gubam in hiperpigmentacijskim madežem Liftactiv Collagen Specialist, ki vsebuje: Liftactiv Collagen Specialist dnevno nego 50 ml in Liftactiv Collagen Specialist nočno nego 2 x 15 ml
 • Protokol proti gubam in izgubi čvrstosti Liftactiv Supreme, ki vsebuje: Liftactiv Supreme dnevno nego 50 ml in Liftactiv Collagen Specialist nočno nego 2 x 15 ml
 • Protokol za kožo v menopavzi Neovadiol, ki vsebuje: Neovadiol dnevno nego za gostoto in polnost kože v perimenopavzi 50 ml in Neovadiol nočno nego za gostoto in obnovo kože v perimenopavzi 2 x 15 ml

Poiščite svoj idealni protokol za nego kože v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah.

NAROČITE PREK SPLETA

25% POPUST NA VSE IZDELKE NEOVADIOL

Vichy je v zadnjih 20 letih razvil strokovno znanje o vidnem vplivu hormonskih sprememb na kožo med menopavzo z več kot 20 znanstvenimi študijami, izvedenimi na več kot 1200 ženskah v menopavzi.

Linija Neovadiol je revolucionarna anti-age rešitev, ki blaži znake menopavze na koži ter ji povrne videz in občutek mladostne polti. Razvita je bila v sodelovanju z dermatologi in ginekologi, da bi zadovoljila posebne potrebe kože, ki so drugačne v vsaki fazi menopavze.

Neovadiol deluje ne težave, kot so izguba gostote in volumna kože ter suha in povešena koža žensk v menopavzi.

Vašo idealno nego Neovadiol lahko od 10. 2. do 25. 2. 2022 poiščete v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah po 25 % nižji ceni.

NAROČITE PREK SPLETA

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

TRY & BUY

S skrbjo za zdrav videz kože Vichy daje ženskam moč v vseh fazah njihovega življenja. Odkrijte posebno ponudbo mini kompletov izdelkov Vichy, ki so bili ustvarjeni z namenom ponuditi idealno rutino za nego kože, prilagojeno potrebam vaše kože. Promocijska ponudba TRY & BUY je idealna priložnost, da preizkusite različne izdelke Vichy, ki jih priporoča več kot 50.000 dermatologov po vsem svetu, in se prepričate o njihovi učinkovitosti.

Ponudbo sestavljajo štirje promocijski kompleti torbic, ki zadostujejo za 3 tedne vsakodnevne rutine in so namenjeni različnim potrebam kože:

 • AQUALIA THERMAL rutina za intenzivno vlaženje kože vsebuje: Aqualia Thermal Riche dnevno nego 15 ml, Minéral 89 Probiotic Fractions serum 10 ml, Minéral 89 Booster 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 ml
 • LIFTACTIV SPECIALIST rutina za zmanjšanje gub in hiperpigmentacijskih madežev vsebuje: Liftactiv Specialist dnevno nego 15 ml, Liftactiv Specialist nočno nego 15 ml, Minéral 89 Booster 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 ml
 • LIFTACTIV SUPREME rutina proti globokim gubam in izgubi čvrstosti z učinkom liftinga vsebuje: Liftactiv Supreme dnevno nego 15 ml, Liftactiv Supreme nočno nego 15 ml, Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 ml
 • NEOVADIOL rutina za zrelo kožo v menopavzi vsebuje: Neovadiol dnevno nego za kožo v perimenopavzi 15 ml, Neovadiol nočno nego za kožo v perimenopavzi 15 ml, Minéral 89 Booster 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 mlPoiščite promocijsko ponudbo po odlični promocijski ceni 14,99 EUR* v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah. Akcija traja do porabe zalog.**
Za dodatno priporočilo in nasvet glede izbire rutine preizkusite SkinConsultAI – algoritem za staranje kože, razvit v sodelovanju z dermatologi, ki omogoča napredno analizo kože in ponuja personalizirana priporočila izdelkov Vichy glede na prioritete kože.

* Priporočena maloprodajna cena.
** Kompleti TRY & BUY so na voljo v zadostnih količinah za celotno obdobje ponudbe, ki traja od 20. 1. 2022 do 3. 2. 2022; če pa bo povpraševanje večje od običajnega, se lahko zgodi, da v nekaterih lekarnah morda ne bodo na voljo ves čas ponudbe.

NAROČITE PREK SPLETA

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

25% POPUST NA VSE IZDELKE LIFTACTIV SUPREME

Vsaka ženska želi v določenem trenutku svojega življenja najti idealno nego proti staranju. Ravno zato Vichy ponuja idealno nego proti staranju za vsak tip kože ne glede na starost.

Linija Liftactiv Supreme je namenjena ženskam, ki želijo zmanjšati svoje gube ter hkrati dvigniti in učvrstiti kožo.

Vašo idealno nego Liftactiv Supreme lahko od 15. 1. do 1. 2. 2022 poiščete v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah po 25 % nižji ceni.

NAROČITE PREK SPLETA

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

DARILO OB NAKUPU – VICHY VAS BO OBDARIL TUDI TO ZIMO

V hladnih mesecih je koža še posebej občutljiva in zahteva posebno nego. Z Vichyjevo nego obraza ohranite zdravje, lepoto in sijaj svoje kože tudi v zimskih pogojih.

Približuje se čas obdarovanja, zato vas ob nakupu vašega najljubšega izdelka za nego obraza čaka tudi darilo – Vichyjeva kozmetična torbica z vzorci.*

Poiščite promocijsko ponudbo v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah. Akcija traja do razprodaje zalog.**

*Kozmetična torbica vsebuje: MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS 10 ml, LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER 10 ml, MINÉRAL 89 BOOSTER 1,5 ml, DERMABLEND tekoči korektivni puder SPF 35 1 ml

*Promocija velja za vse negovalne izdelke iz linij Liftactiv, Neovadiol, Minéral 89, Normaderm, Aqualia Thermal, traja od 25. 11. do 15. 12. 2021 ter se ne sešteva z drugimi akcijami ali popusti. Izdelki in darila so na voljo v količinah, ki običajno zadostujejo za celotno obdobje trajanja ponudbe. V primeru večjega povpraševanja od pričakovanega v celotnem obdobju ponudbe morda v nekaterih lekarnah ne bodo dostopni.

NAROČITE PREK SPLETA

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

PRENESITE SVOJO BREZPLAČNO KNJIŽICO Z NASVETI ZA ŽENSKE V MENOPAVZI

Strasti in sanj vam ni treba »dati na pavzo« samo zato, ker ste vstopili v menopavzo. Nasprotno, sprejmite to kot novo poglavje v življenju, nov začetek, ko se lahko posvetite dobremu počutju in se samozavestno ozrete v prihodnost.

Da bi vam olajšali to spremembo, smo informacije o menopavzi naredili dostopnejše in svoje strokovno znanje osredotočili na razvoj linije Neovadiol – strokovne linije izdelkov za nego kože v vsaki fazi menopavze.

Zato je Vichy za vas ustvaril brezplačno knjižico z nasveti za ženske v menopavzi, ki jo lahko zdaj prenesete v digitalni obliki. Simptomi menopavze in kako se spopadati z njimi, pravilna prehrana in telovadba, nega kože in las – v tej knjižici boste našli nasvete strokovnjakov o teh, pa tudi o številnih drugih temah.

PRENESITE SVOJO KNJIŽICO NASAVETOV ZA MENOPAVZO