OK

OK Cancel

Thank you

ZapriSTE VEDELI, DA VAS OD VAŠEGA NAJLJUBŠEGA
VICHYJEVEGA IZDELKA LOČI SAMO PAR KLIKOV?

Delivery

HITRA IN VARNA
DOSTAVA

Payment

MOŽNOST PLAČILA
PO POVZETJU

Free Delivery

BREZPLAČNA DOSTAVA
NAD DOLOČENIM ZNESKOM


OGLEJTE SI PONUDBO PRI NAŠIH POOBLAŠČENIH VICHYJEVIH PARTNERJIH

LekarnarLekarna LjubljanaLekarna MačkovecGorenjske Lekarne

TRY & BUY

S skrbjo za zdrav videz kože Vichy daje ženskam moč v vseh fazah njihovega življenja. Odkrijte posebno ponudbo mini kompletov izdelkov Vichy, ki so bili ustvarjeni z namenom ponuditi idealno rutino za nego kože, prilagojeno potrebam vaše kože. Promocijska ponudba TRY & BUY je idealna priložnost, da preizkusite različne izdelke Vichy, ki jih priporoča več kot 50.000 dermatologov po vsem svetu, in se prepričate o njihovi učinkovitosti.

Ponudbo sestavljajo štirje promocijski kompleti torbic, ki zadostujejo za 3 tedne vsakodnevne rutine in so namenjeni različnim potrebam kože:

  • AQUALIA THERMAL rutina za intenzivno vlaženje kože vsebuje: Aqualia Thermal Riche dnevno nego 15 ml, Minéral 89 Probiotic Fractions serum 10 ml, Minéral 89 Booster 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 ml
  • LIFTACTIV SPECIALIST rutina za zmanjšanje gub in hiperpigmentacijskih madežev vsebuje: Liftactiv Specialist dnevno nego 15 ml, Liftactiv Specialist nočno nego 15 ml, Minéral 89 Booster 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 ml
  • LIFTACTIV SUPREME rutina proti globokim gubam in izgubi čvrstosti z učinkom liftinga vsebuje: Liftactiv Supreme dnevno nego 15 ml, Liftactiv Supreme nočno nego 15 ml, Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler serum 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 ml
  • NEOVADIOL rutina za zrelo kožo v menopavzi vsebuje: Neovadiol dnevno nego za kožo v perimenopavzi 15 ml, Neovadiol nočno nego za kožo v perimenopavzi 15 ml, Minéral 89 Booster 10 ml, Pureté Thermale micelarno vodico 100 mlPoiščite promocijsko ponudbo po odlični promocijski ceni 14,99 EUR* v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah. Akcija traja do porabe zalog.**
Za dodatno priporočilo in nasvet glede izbire rutine preizkusite SkinConsultAI – algoritem za staranje kože, razvit v sodelovanju z dermatologi, ki omogoča napredno analizo kože in ponuja personalizirana priporočila izdelkov Vichy glede na prioritete kože.

* Priporočena maloprodajna cena.
** Kompleti TRY & BUY so na voljo v zadostnih količinah za celotno obdobje ponudbe, ki traja od 20. 1. 2022 do 3. 2. 2022; če pa bo povpraševanje večje od običajnega, se lahko zgodi, da v nekaterih lekarnah morda ne bodo na voljo ves čas ponudbe.

NAROČITE PREK SPLETA

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

25% POPUST NA VSE IZDELKE LIFTACTIV SUPREME

Vsaka ženska želi v določenem trenutku svojega življenja najti idealno nego proti staranju. Ravno zato Vichy ponuja idealno nego proti staranju za vsak tip kože ne glede na starost.

Linija Liftactiv Supreme je namenjena ženskam, ki želijo zmanjšati svoje gube ter hkrati dvigniti in učvrstiti kožo.

Vašo idealno nego Liftactiv Supreme lahko od 15. 1. do 1. 2. 2022 poiščete v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah po 25 % nižji ceni.

NAROČITE PREK SPLETA

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

DARILO OB NAKUPU – VICHY VAS BO OBDARIL TUDI TO ZIMO

V hladnih mesecih je koža še posebej občutljiva in zahteva posebno nego. Z Vichyjevo nego obraza ohranite zdravje, lepoto in sijaj svoje kože tudi v zimskih pogojih.

Približuje se čas obdarovanja, zato vas ob nakupu vašega najljubšega izdelka za nego obraza čaka tudi darilo – Vichyjeva kozmetična torbica z vzorci.*

Poiščite promocijsko ponudbo v izbranih fizičnih in spletnih lekarnah. Akcija traja do razprodaje zalog.**

*Kozmetična torbica vsebuje: MINÉRAL 89 PROBIOTIC FRACTIONS 10 ml, LIFTACTIV H.A. EPIDERMIC FILLER 10 ml, MINÉRAL 89 BOOSTER 1,5 ml, DERMABLEND tekoči korektivni puder SPF 35 1 ml

*Promocija velja za vse negovalne izdelke iz linij Liftactiv, Neovadiol, Minéral 89, Normaderm, Aqualia Thermal, traja od 25. 11. do 15. 12. 2021 ter se ne sešteva z drugimi akcijami ali popusti. Izdelki in darila so na voljo v količinah, ki običajno zadostujejo za celotno obdobje trajanja ponudbe. V primeru večjega povpraševanja od pričakovanega v celotnem obdobju ponudbe morda v nekaterih lekarnah ne bodo dostopni.

NAROČITE PREK SPLETA

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

PRENESITE SVOJO BREZPLAČNO KNJIŽICO Z NASVETI ZA ŽENSKE V MENOPAVZI

Strasti in sanj vam ni treba »dati na pavzo« samo zato, ker ste vstopili v menopavzo. Nasprotno, sprejmite to kot novo poglavje v življenju, nov začetek, ko se lahko posvetite dobremu počutju in se samozavestno ozrete v prihodnost.

Da bi vam olajšali to spremembo, smo informacije o menopavzi naredili dostopnejše in svoje strokovno znanje osredotočili na razvoj linije Neovadiol – strokovne linije izdelkov za nego kože v vsaki fazi menopavze.

Zato je Vichy za vas ustvaril brezplačno knjižico z nasveti za ženske v menopavzi, ki jo lahko zdaj prenesete v digitalni obliki. Simptomi menopavze in kako se spopadati z njimi, pravilna prehrana in telovadba, nega kože in las – v tej knjižici boste našli nasvete strokovnjakov o teh, pa tudi o številnih drugih temah.

PRENESITE SVOJO KNJIŽICO NASAVETOV ZA MENOPAVZO