Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close


POIŠČITE SVOJ IDEALNI PUDER IN PREJMITE ZA DARILO VICHY MAKE-UP NESESER!

 

Na vprašanje, zakaj ženske uporabljamo puder, je odgovor jasen – ker želimo biti lepe in se želimo lepe tudi počutiti. Poleg tega želimo tudi prekriti, kar nam ni toliko všeč. V stiku z drugimi je najbolj izpostavljen prav naš obraz. Po njem se razlikujemo od drugih, naredi nas edinstvene in posebne ter z njim izražamo vsa svoja čustva. Zato je puder najmočnejše orožje vsake ženske in pri njegovi izbiri želimo takšnega, ki je ustvarjen kot nalašč za nas.

Ali imate težave pri prekrivanju nepravilnosti, ki so nastale kot posledica aken? Vas mučijo nepravilnosti v barvi kože? Ali v pudru iščete učinek liftinga ali pa si želite le doseči sijoč videz polti?

Vichy ima rešitev za vse vaše potrebe in želje!

 

Poiščite idealen puder za vašo kožo v linijah Dermablend, Teint Ideal ali Liftactiv Flexiteint ter ob nakupu prejmite:

  • make-up nesseser
  • 20% popusta*

 

Organizirajte svoje izdelke za ličenje s pomočjo Vichy neseserja in ne dovolite, da vam lepotna rutina vzame več časa, kot je potrebno.

Darilo in popust ob nakupu poiščite v partnerskih lekarnah:

Seznam lekarn

 

* Popust velja ob naslednjem nakupu pudra iz linij Dermablend, Teint Ideal in Liftactiv Flexiteint. Kupon je treba unovčiti do 15. 06. 2018 v lekarni, kjer ste ga prejeli. Akcija traja do porabe zalog daril.

VELIKA PROMOCIJA CELOTNE LINIJE IZDELKOV DERCOS!

 

Dercos, blagovna znamka z edinstvenim dermo-kozmetičnim strokovnim znanjem, postavlja lasišče v središče svojih raziskav. Za izdelke Dercos je značilna izredna učinkovitost, saj delujejo na različne težave las in lasišča, njihove formule pa so primerne tudi za občutljiva in netolerantna lasišča.

Promocija Dercos vključuje:

  • Ob nakupu 200 ml šampona proti prhljaju: darilo 100 ml šampon proti prhljaju.
  • Ob nakupu šampona Micropeel proti lepljivemu prhljaju: darilo 100 ml šampon proti normalnemu in mastnemu prhljaju kot del rutine.
  • Ob nakupu 200 ml šampona za občutljivo lasišče: darilo 100 ml šampon proti prhljaju kot del rutine.
  • Ob nakupu 200 ml šampona proti izpadanju las: darilo 100 ml šampon proti izpadanju las.
  • Ob nakupu ampul Aminexil Clinical 5 proti izpadanju las: darilo mini-škatlica s 7 ampulami BREZPLAČNO.
  • Ob nakupu rutine Densi Solutions (šampona in koncentrirane nege): darilo balzam za tanke in šibke lase.

 

Seznam lekarn

* Akcija traja do porabe zalog daril.