OK

OK Cancel

Thank you

ZapriV LEKARNAH: ANTIOKSIDATIVNI PROTOKOL ZA OKREPLJENO IN SIJOČO KOŽO

So dnevi, ko se počutimo neustavljive, včasih pa nas izdata stres in utrujenost, ki se kažeta v obliki sive polti, utrujenega videza kože in gub. Zato je Vichy poskrbel za posebno nego vaše kože v teh zahtevnih trenutkih.

Ob nakupu ikoničnega boosterja Minéral 89, ki kožo okrepi z vulkansko vodo, vam Vichy podarja 50 % popusta na serum Liftactiv Supreme Fresh Shot s 15 % čistega vitamina C. Serum Liftactiv Supreme Fresh Shot zagotavlja popolno podlago pred nanosom boosterja in v 10 dneh zmanjša znake staranja in utrujenosti kože.

Od 1. do 15. marca 2021 poiščite svoj antioksidativni protokol za okrepljeno in sijočo kožo v fizičnih in spletnih lekarnah, pooblaščenih za prodajo izdelkov Vichy.

NAROČITE PO SPLETU

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

NAGRADITE SVOJO KOŽO Z NEGO LIFTACTIV, VICHY PA BO NAGRADIL VAS – Z BOOSTERJEM MINÉRAL 89 30 ml!

Vichyjevi liniji Liftactiv in Minéral 89 sta popolna kombinacija, ki jo potrebujete za boj proti staranju, saj bosta učvrstili, napolnili in okrepili vašo kožo. Zato vam Vichy v teh hladnih zimskih dneh ponuja posebno ugodnost.

Ob nakupu katerega koli izdelka iz linije Liftactiv vam Vichy podarja zmogljivi booster Minéral 89 30 ml! Ta bo poskrbel za popolno podlago pred nanosom nege, izboljšal učinek aktivnih sestavin v kremi, ki jo boste nanesli zatem, in vaši koži zagotovil dnevni boost energije in zdravega sijaja.

Poiščite svoje najljubše izdelke v pooblaščenih in spletnih lekarnah Vichy v obdobju od 1. do 15. februarja 2021.

* Promocija velja za vse nege iz linij Liftactiv Supreme in Liftactiv Specialist.

NAROČITE PO SPLETU

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

PREIZKUSITE POPOLNO RUTINO NEGE KOŽE

Iščete idealno rutino nege kože, a ne veste, kje začeti? Začnite s kompletom Vichy TRY & BUY. Komplet vsebuje 4 izdelke za popolno rutino nege kože obraza, katerih količina zadostuje za ustrezno preizkusno obdobje. Izberete lahko med 4 razpoložljivimi kompleti.

  • Aqualia Thermal komplet za 48-urno vlaženje kože
  • Liftactiv Specialist komplet za obnovo ravni kolagena v koži
  • Liftactiv Supreme komplet za zmanjšanje gub in učinek liftinga
  • Neovadiol komplet za zrelo kožo in kožo v menopavzi


Pohitite po svoj komplet v lekarno ali spletno trgovino, saj je ponudba omejena, kompleti pa so dostopni po posebni ceni 10,17 EUR.

NAROČITE PO SPLETU

POIŠČITE V LEKARNAH S SEZNAMA

MestoIme lekarneNaslov

PRENESITE SVOJO BREZPLAČNO KNJIŽICO Z NASVETI ZA ŽENSKE V MENOPAVZI

Menopavza je popolnoma naraven proces, skozi katerega gre vsaka zdrava ženska. Čeprav jo nekatere prebrodijo brez težav, večina žensk občuti določene simptome, ki lahko segajo od blagih do hudih, zato ta proces mnogim predstavlja čas tesnobe in težav.

Naša naloga je, da pristopimo do vseh žensk in jim pokažemo, da lahko ne glede na simptome v vsakem trenutku računajo na podporo in strokovne nasvete, prostor, kjer jih lahko zlahka dobijo, pa je lekarna.

Zato je Vichy za vas ustvaril brezplačno knjižico z nasveti za ženske v menopavzi, ki jo lahko zdaj prenesete v digitalni obliki. Simptomi menopavze in kako se spopadati z njimi, pravilna prehrana in telovadba, nega kože in las – v tej knjižici boste našli nasvete strokovnjakov o teh, pa tudi o številnih drugih temah.

PRENESITE SVOJO KNJIŽICO NASVETOV ZA MENOPAVZO