OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

4 idéalia načini za doseganje lepote vaše kože čez dan

V vsakem trenutku obstaja "idealen način" za izboljšanje naravnega sijaja kože.

4 idéalia načini za doseganje lepote vaše kože čez dan

Najboljši izdelki za nego kože so tu za vas, ko jih najbolj potrebujete, in se prilagajajo vašemu hitremu življenjskemu ritmu. Idéalia vam nudi štiri osnovne načine, s katerimi lahko čez dan koži v vsakem trenutku ponudite, kar najbolj potrebuje, da bi poudarili svoj notranji sijaj in lepoto. Ne glede na to, ali ste se vso noč premetavali v postelji in si želite polepšati polt pred jutranjim sestankom, ali pa ste na soncu in želite navlažiti ter zaščititi svojo kožo pred škodljivimi učinki sončnih žarkov, je na voljo "Idéalia način" za izboljšanje naravnega sijaja vaše kože.

1. Poživite in očistite polt z Life Serumom

Ponoči se niste naspali, vendar želite zjutraj izgledati kar najbolje: na pomoč prihaja Idéalia Life Serum. Najbolje prodajana formula, obogatena s spojino aktivnih sestavin R2412 + LHA, ščiti kožo, ki je poškodovana zaradi vpliva stresa, onesnaženja in neuravnotežene prehrane. Anti-age serum vaši polti zagotovi zdrav sijaj ter jo očisti, izravna in zoži pore. V trenutku polepša kožo, tako da lahko dan začnete s samozavestnim sijajem.

2. Poudarite te jasne oči

Pozno jutro je že in čaka vas pomembno kosilo. Že ste nekoliko utrujeni, kar opazite tudi v odsevu v ogledalu. Na srečo, je tu Idéalia Eyes, ki pomladi vaš pogled, mu daje vedrino ter odpravi podočnjake. Ta inovativna krema za področje pod očmi je obogatena z osvetljevalci s takojšnjim delovanjem in kombinacijo spojine DRM-Bright, kofeina in vitamina B3, ki zgladi kožo in ublaži drobne gubice na področju okrog oči, ki je nato mehko in elastično.

3. Najprej zaščitite in osvetlite svojo kožo

Imate naporen dan – pred vami je dolg dan v pisarni ali dan poln družinskih obveznosti. Dajte koži vse, kar potrebuje, da se lahko sooči z vsakdanjim stresom. Za celodnevno vlaženje in svež, jasen pogled uporabite dnevno kremo za gladko kožo z zdravim sijajem (nega za suho in normalno kožo) ali gel-kremo (idealno za mastno do mešano kožo). Posebej formulirana z multiaktivnim čajnim izvlečkom kombuše, vitamini in mineralizirano termalno vodo Vichy, koži zagotavlja zdrav sijaj in mehkobo, ki traja ves dan. Polt je navlažena, sijoča ​​in osvetljena. 

4. Vrnite svoji koži zdrav sijaj, tudi če ste neprespani

Stres vsakdanjega življenja je lahko odgovoren za prekratke noči, kar lahko privede do utrujene polti brez zdravega sijaja. Najboljše nočne vlažilne nege in anti-age izdelki delujejo na posledice morebitnih težav s spanjem in Idéalia Skin Sleep počne prav to. Osveži in obnovi vašo kožo ter ji daje svež, spočit videz, da lahko samozavestno opravite jutranjo predstavitev. 


go to top