Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
Temni kolobarji in podočnjaki

Temni kolobarji in podočnjaki

Ali se bom lahko kdaj znebila temnih kolobarjev in podočesnih vrečic? To je eno izmed najpogosteje zastavljenih vprašanj med ženskami vseh starosti. Vsako jutro poskušamo skriti temne kolobarje in podočesne vrečice, saj smo zaradi njih videti utrujene.

Čas je, da izvemo, zakaj se pojavljajo, kako jih preprečiti in kateri izdelek za nego področja okoli oči uporabljati, da bi jih preprečili.                                                                      

Poslovite se od temnih kolobarjev in podočesnih vrečic. 

    Najbolj brano

    go to top