Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close

Kakšna je pravzaprav „popolna“ koža?

  • favoris

Gube in drobne gubice so pogosto navedene kot primarna skrb izdelka za nego kože, ampak za današnje aktivne ženske lepa koža pravzaprav bolj pomeni sijaj in kakovost in ne toliko vračanje časa nazaj.

Popolna koža: z Idéalio je nega postala osebna

Izdelki za nego obraza ponavadi obljubljajo „popolno“ kožo, ampak kaj to v resnici pomeni? Doseganje čarobne kože pomeni poudariti ves naravni sijaj in mehkobo kože ter izgledati lepo pri vsaki starosti, brez prilagajanja standardnim merilom popolnosti. Z Idéalio je popolna nega kože postala osebna. Ne glede na vaš tip kože ali osnovno težavo poudarite prečiščeno teksturo, enakomeren ton in svoj popolni sijaj.

Hranjenje in glajenje suhe kože

Se soočate s suho kožo? Idéalia krema za gladko in sijočo suho kožo je formulirana za obnovitev globinskega vlaženja polti, ki ji primanjkuje vlage. Dnevna krema je obogatena s hranljivim karitejevim maslom in čajnim izvlečkom kombuše, ki mehča hrapavo kožo in suha področja ter obnavlja zdrav sijaj na sivkasti polti. Je idealen vlažilni izdelek, ki zgladi in zapolni drobne gubice in daje koži sijoč ter mladosten videz.

Normalna koža: mehčalna mikrozrnca za izjemno gladek učinek

Dnevna krema za normalno kožo je idealna rešitev, če želite združiti vlaženje s svežim, celodnevnim sijajem. Formulirana je z multiaktivnim čajnim izvlečkom kombuše in vsebuje mehčalna mikrozrnca, ki koži zagotavljajo enakomerno in osvetljeno polt z mehkim, naravnim sijajem.

Mešana do mastna koža: nevtralizirajte masten lesk, zadržite vlago

Izdelki za nego mešane kože vlažijo kožo in ji dajejo lahko teksturo brez mastnega leska. Nova inovativna Idéalia gel-krema izpolnjuje vse vaše potrebe, če želite mehko, gladko teksturo z mat učinkom. Tehnologija Aquakeep® gel-kreme je zasnovana tako, da postopoma sprošča vodo v kožo in nudi takojšen občutek svežine, ki ga lahko vidite in občutite, obenem pa na koži pušča pudrast, vendar svež mat učinek. Vaša koža še nikoli doslej ni bila bolj sijoča: drobne gubice in pore so zmanjšane in koža je videti bolj gladka in enakomerna.

Najbolj brano

Sestavine

Antioksidativno delovanje »zlate korenine«

Bajkalska čeladnica je rastlina iz kitajske province Shaanxi, ki je zelo izpostavljena hladnemu vremenu in intenzivnemu UV sevanju, zato je morala razviti izjemno odpornost, da bi lahko preživela v teh neugodnih razmerah. Njene korenine so tako postale neverjetno močne in so znane kot »zlate korenine«.

Preberite članek

04_5 tips to prevent the formation of wrinkles

Sestavine

5 nasvetov za preprečevanje gub

Gube nastanejo zaradi kombinacije več dejavnikov. Da bi jih lahko prehiteli in preprečili, še preden se pojavijo, vam ponujamo 5 naših najboljših nasvetov. Poslovite se od gub, še preden se pojavijo!

Preberite članek

go to top