OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Kakšna je pravzaprav „popolna“ koža?

Gube in drobne gubice so pogosto navedene kot primarna skrb izdelka za nego kože, ampak za današnje aktivne ženske lepa koža pravzaprav bolj pomeni sijaj in kakovost in ne toliko vračanje časa nazaj.

Kakšna je pravzaprav „popolna“ koža?

Popolna koža: z Idéalio je nega postala osebna

Izdelki za nego obraza ponavadi obljubljajo „popolno“ kožo, ampak kaj to v resnici pomeni? Doseganje čarobne kože pomeni poudariti ves naravni sijaj in mehkobo kože ter izgledati lepo pri vsaki starosti, brez prilagajanja standardnim merilom popolnosti. Z Idéalio je popolna nega kože postala osebna. Ne glede na vaš tip kože ali osnovno težavo poudarite prečiščeno teksturo, enakomeren ton in svoj popolni sijaj.

Hranjenje in glajenje suhe kože

Se soočate s suho kožo? Idéalia krema za gladko in sijočo suho kožo je formulirana za obnovitev globinskega vlaženja polti, ki ji primanjkuje vlage. Dnevna krema je obogatena s hranljivim karitejevim maslom in čajnim izvlečkom kombuše, ki mehča hrapavo kožo in suha področja ter obnavlja zdrav sijaj na sivkasti polti. Je idealen vlažilni izdelek, ki zgladi in zapolni drobne gubice in daje koži sijoč ter mladosten videz.

Normalna koža: mehčalna mikrozrnca za izjemno gladek učinek

Dnevna krema za normalno kožo je idealna rešitev, če želite združiti vlaženje s svežim, celodnevnim sijajem. Formulirana je z multiaktivnim čajnim izvlečkom kombuše in vsebuje mehčalna mikrozrnca, ki koži zagotavljajo enakomerno in osvetljeno polt z mehkim, naravnim sijajem.

Mešana do mastna koža: nevtralizirajte masten lesk, zadržite vlago

Izdelki za nego mešane kože vlažijo kožo in ji dajejo lahko teksturo brez mastnega leska. Nova inovativna Idéalia gel-krema izpolnjuje vse vaše potrebe, če želite mehko, gladko teksturo z mat učinkom. Tehnologija Aquakeep® gel-kreme je zasnovana tako, da postopoma sprošča vodo v kožo in nudi takojšen občutek svežine, ki ga lahko vidite in občutite, obenem pa na koži pušča pudrast, vendar svež mat učinek. Vaša koža še nikoli doslej ni bila bolj sijoča: drobne gubice in pore so zmanjšane in koža je videti bolj gladka in enakomerna.

go to top