OK

OK Cancel

Thank you

Zapri

Znane Slovenke prisegajo na Vichyjeve nege anti-age

Staranje je naravni proces, omilimo pa ga lahko z uporabo neg, ki kožo ščitijo pred zunanjimi vplivi, jo obnavljajo in ublažijo sledi časa na njej.

Poleg ravnovesja v našem življenju, aktivnega preživljanja časa in zdrave prehrane je za lepo polt pomembna tudi dosledna in pravilna nega kože.

Izbira prave nege proti staranju je odvisna od starosti, potreb kože in načina življenja. Gubice okrog oči in na obrazu se lahko zaradi hitrega življenjskega tempa začnejo pojavljati že zgodaj, zato je pomembno pravočasno poiskati ustrezno zaveznico – kremo anti-age, ki se bo z njimi spopadla, še preden postanejo preveč opazne.

Tega se zavedajo tudi znane Slovenke Ajda Sitar, Tesa Jurjašević, Ana Klašnja in Pika Zrim, ki imajo vsaka svojo najljubšo kremo anti-age, prilagojeno njihovemu življenjskemu obdobju. V Vichyjevi ponudbi so našle tisto, ki jim glede na njihovo starost in življenjski slog najbolj ustreza:

Ajda SitarAjda Sitar, modna in lepotna blogerka na blogu Ajdas, je izbrala nego Idéalia, saj ta poskrbi za sijočo kožo, polno energije, ki jo njen obraz izžareva tudi na fotografijah:

»Vichy Idéalia je linija, h kateri se vračam vedno znova in znova. Spremlja me že leta in praktično vsi izdelki, ki so bili v liniji lansirani, so me navdušili. Moja favoritinja je še vedno nega Vichy Idéalia za suho kožo, saj ima čudovito teksturo, nežen, prijeten vonj in blagodejen učinek na mojo kožo. Z njo je moja koža videti sijoča in polna energije.«

Tesa JurjaševičTesa Jurjašević, modna blogerka, ki jo lahko spremljate na blogu Magnifique, prisega na nego Slow Âge. Ta krepi kožo in poskrbi za mladosten videz kljub Tesinemu hitremu življenjskemu slogu:

»Življenje modne blogerke je zelo razgibano: nenehna potovanja, snemanja, dogodki … Hiter tempo življenja se pozna tudi na moji koži. Zahvaljujoč liniji Slow Âge, ki vsebuje probiotične sestavine in zaščito UV, moja koža izžareva zdravje in mladost kljub napornemu življenjskem slogu.«

Ana KlašnjaAna Klašnja, priznana baletna solistka SNG Opera in balet Ljubljana, si kljub stresnemu ritmu ne pusti vzeti časa za svojo rutino z nego Liftactiv. Ta učvrsti kožo in ublaži prve gubice, ki se pojavijo zaradi napornega vsakdana:

»Vsakodnevni izzivi materinstva in baletnega poklica, ki praktično nima urnika, so me naučili, kako zelo pomembno je, da si vsak dan 'ukradem' nekaj minutk samo zase. V njih se sprostim, posvetim sebi in svojim osebnim ritualom, v katere sodi tudi moja lepotna rutina z nego Liftactiv Supreme, ki zgladi gube, moji koži pa povrne spočit videz.«

Pika ZrimPiki Zrim, modni blogerki, ki jo lahko spremljate na blogu The 50th Avenue, je na kožo pisana nega Neovadiol – ta je izvrstna izbira za nego kože v menopavzi, saj blaži njene znake:

»Trenutno sem v zelo posebnem obdobju telesnih sprememb, ki jih prinaša menopavza. Moja koža je postala zahtevnejša, izgublja kakovost, pogosto je izsušena. Z nego Neovadiol, ki moji koži povrne gostoto in vlažnost, čas menopavze ne pomeni pavze za lepoto!«

Recite tudi vi DA koži z manj gubami, ne glede na življenjsko obdobje, v katerem ste, in do 31. marca 2018 izkoristite posebno Vichyjevo promocijo v lekarnah. Ob nakupu izbrane nege anti-age iz linij Neovadiol, Slow Âge, Idéalia ali Liftactiv prejmete škatlico z vzorci rutine, 20 % popust na kateri koli izdelek anti-age Vichy po lastni izbiri in ekskluzivni vzorec izdelka Mineral 89, ki kmalu prihaja v lekarne. Zaupajte nego svoje kože Vichyju, blagovni znamki številka 1 v kategoriji izdelkov anti-age v slovenskih lekarnah!*

IQVIA Market Viewer Slovenija, Trg anti-age izdelkov 82B3Z, 82B4Z, 82B5A, 82B5B, 82B5D, 82D2A, 82E1Z, 82J1A, 82J1B, 82J1C, Obdobje 2017, Prodajne vrednosti.

Uredništvo

go to top