Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close


SLOW ÂGE

Feel Young. Age Slow.
Vidno spremenite predviden tok staranja kože.*

* Klinična študija na 124 ženskah.

DARILO IN POPUST OB NAKUPU IZDELKOV SLOW ÂGE

Recite »da« koži z manj gubami! Ob nakupu kateregakoli Slow Âge izdelka prejmete darilo:

 • - 20 % popusta na izbrani izdelek
 • - mini paket z vzorci Slow Âge rutine
 • - ekskluzivni testni vzorec Minéral 89

Vsebina promocijskega paketa Slow Âge: vzorec SlowÂge dnevnog fluida (3 ml), vzorec Slow Âge nege okoli oči (3 ml), vzorec Pureté Thermale gela za čišćenje obraza (3 ml), vzorec Dermablend Fluid pudra (1 ml) in vzorec Minéral 89 dnevnega boosterja (1.5 ml)

Seznam lekarn

Slowage

* Popust je mogoče izkoristiti v trenutku nakupa enega izdelka (iz linij SlowÂge, Idéalia, Liftactiv ali Neovadiol) in prevzetja promocijskega paketa. Promocija je dostopna do 31. 03. 2018 oz. do porabe zalog.

UPOČASNITEV NASTANKA ZNAKOV STARANJA
NA KOŽI vs. VLAŽENJE
IN ZAŠČITA PRED SONCEM

Med številnimi različnimi lastnostmi nege Slow Âge, katere so najpomembnejše za vašo kožo?
Sodelujte v Vichyjevem mini vprašalniku in delite z nami svoje mnenje.

ŽELIM SODELOVATI
People

ŽIVI SVOJE ŽIVLJENJE, ZADRŽI SVOJO MLADOST

Regionalne blogerke, ki jim zagotovo sledite: Tesa Jurjaševič, Isabella Rakonić, in Anastasija Đurić, ki najbolje vedo, kako težko je zaradi številnih obveznosti ‘ukrasti’ trenutek zase in za svojo kožo. Ugotovite, kaj je njihova skrivnost…

Vichy Mag

 • Tjaša-Perko

  Tjaša Perko: Tudi če bi imela 10 otrok, bi ohranila dolge lase

  Pri Tjaši Perko, ženi profesionalnega smučarja Roka Perka, nas takoj pritegne njen nasmeh in dolgi, lepo negovani lasje, ki jih ohranja kljub dvema malima nadebudnežema. Kot kaskaderka ima tako kot mož nadvse rada adrenalinska doživetja – vendar le, če ima ona roke na krmilu. Preberite, kaj jo je pripeljalo do te kariere, kakšno popotnico za življenje želi dati svojima otrokoma in kako skrbi za svoje lase.

 • vichy-all2

  Znane Slovenke prisegajo na Vichyjeve nege anti-age

  Izbira prave nege proti staranju je odvisna od starosti, potreb kože in načina življenja. Tega se zavedajo tudi znane Slovenke Ajda Sitar, Tesa Jurjašević, Ana Klašnja in Pika Zrim, ki imajo vsaka svojo najljubšo kremo anti-age, prilagojeno njihovemu življenjskemu obdobju.

 • Kaj se dogaja s kožo, medtem ko spimo?

  Vsi vemo, da je dobro prespana noč pomembna za zdravo kožo. Toda, kako je to videti na biološki ravni? Razložili vam bomo, kaj se točno dogaja pod površjem, medtem ko vi – in vaša koža – počivate.

 • Najboljša nočna rutina za lepo kožo

  Želite svoji koži privoščiti dobro prespano noč? Ponujamo vam nasvete, kako izbrati ustrezne izdelke za nego kože in čim bolje izkoristiti svojo nočno lepotno rutino.