OK

OK Cancel

Thank you

Zapri


DOPOLNITE SVOJO RUTINO LIČENJA Z VICHYJEVIM ČOPIČEM ZA NANAŠANJE PUDRA

Skrivnost vsakega popolnega make-up looka je brezhibna podlaga, kajne?

Zato smo v izbranih lekarnah pripravili posebno promocijo za vse ljubiteljice pudrov Vichy, pa tudi za tiste, ki bodo to šele postale! Ob nakupu vseh naših pudrov iz linij Dermablend in Minéralblend boste kot darilo* prejele Vichyjev čopič za nanašanje pudra. S svojo praktično ovalno obliko je čopič idealen za nanašanje pudra po celotnem obrazu, tudi na težje dostopnih predelih okoli nosu in oči.

Pohitite po svoj čopič v najbližjo izbrano lekarno.

* Darilo prejmete ob nakupu enega izdelka Vichy iz linij Dermablend in Minéralblend. Promocija velja od 1. do 15. oktobra 2020 in se ne sešteva z drugimi akcijami ali popusti. Darila so običajno na voljo v količinah, ki zadostujejo za celotno obdobje ponudbe. Lahko pa se zgodi, da zaradi povečanega povpraševanja v nekaterih lekarnah morda ne bodo na voljo ves čas ponudbe.

NAROČITE PREK SPLETA

SEZNAM LEKARN

KrajIme lekarneNaslov

PRENESITE SVOJO BREZPLAČNO KNJIŽICO Z NASVETI ZA ŽENSKE V MENOPAVZI

Menopavza je popolnoma naraven proces, skozi katerega gre vsaka zdrava ženska. Čeprav jo nekatere prebrodijo brez težav, večina žensk občuti določene simptome, ki lahko segajo od blagih do hudih, zato ta proces mnogim predstavlja čas tesnobe in težav.

Naša naloga je, da pristopimo do vseh žensk in jim pokažemo, da lahko ne glede na simptome v vsakem trenutku računajo na podporo in strokovne nasvete, prostor, kjer jih lahko zlahka dobijo, pa je lekarna.

Zato je Vichy za vas ustvaril brezplačno knjižico z nasveti za ženske v menopavzi, ki jo lahko zdaj prenesete v digitalni obliki. Simptomi menopavze in kako se spopadati z njimi, pravilna prehrana in telovadba, nega kože in las – v tej knjižici boste našli nasvete strokovnjakov o teh, pa tudi o številnih drugih temah.

PRENESITE SVOJO KNJIŽICO NASVETOV ZA MENOPAVZO

BREZ PAVZE V MENOPAVZI Z NEGO NEOVADIOL

Menopavza ni čas, da bi pritisnili tipko za pavzo, ravno nasprotno – sprejmite to novo obdobje odprtega uma in pozitivnega duha!

Ob svetovnem dnevu menopavze, ki ga obeležujemo ta mesec, smo za vas pripravili majhno presenečenje. Ob nakupu svojega najljubšega izdelka Neovadiol boste v izbranih lekarnah kot darilo* prejeli torbico Neovadiol z vzorci izdelkov: 1x dnevna krema Neovadiol za suho kožo (15 ml), 1x nočna krema Neovadiol (15 ml), 1x koncentrat Neovadiol (3 ml), 1x Neovadiol Phytosculpt (1,5 ml) in 2x energetski šampon Dercos (6 ml).

* Promocija velja za vse nege iz linije Neovadiol in traja od 1. 10. do 15. 10. 2020 ter se ne sešteva z drugimi akcijami ali popusti. Izdelki in darila so običajno na voljo v količinah, ki zadostujejo za celotno obdobje ponudbe. Lahko pa se zgodi, da zaradi povečanega povpraševanja v nekaterih lekarnah morda ne bodo na voljo ves čas ponudbe.

NAROČITE PREK SPLETA

NAROČITE PREK SPLETA

KrajIme lekarneNaslov

LASJE SO IZBRALI DERCOS tudi to jesen!

Ko stres in utrujenost napadeta ter pustita sledi na laseh in lasišču, se uspešno ubranite z izdelki Dercos!

Promocijska akcija, ki smo jo za vas pripravili v lekarnah, vključuje 20 % POPUSTA na izdelke Dercos!*

Če imate težave z izpadanjem las, izkoristite edinstveno priložnost za nakup Aminexil Clinical 5 LIMITED EDITION z 12 ampulami za moške in ženske po promocijski ceni!

* Linija Densi Solutions za tanke in šibke lase, linija Aminexil Men proti izpadanju las, linija šamponov Dercos proti prhljaju, šampon Dercos za uravnavanje sebuma, linija šamponov Dercos za občutljivo lasišče in Dercos energetski šampon proti izpadanju las

** Promocija velja od 1. 9. do 1. 10. 2020 in se ne sešteva z drugimi akcijami ali popusti. Izdelki so na voljo v zadostnih količinah za celotno obdobje ponudbe. Lahko pa se zgodi, da zaradi povečanega povpraševanja v nekaterih lekarnah morda ne bodo na voljo ves čas ponudbe.

NAROČITE PREK SPLETA

SEZNAM LEKARN

KrajIme lekarneNaslov