Uporaba piškotkov na
www.vichy.si

Upravljavec te spletne strani je L'Oreal Slovenija d.o.o. Naše spletno mesto uporablja spletne piškotke, ki se shranijo na napravo, s katero dostopate do spletnega mesta. Nekateri piškotki so nujni za delovanje spletnega mesta in so bili že nameščeni, nekateri pa nam omogočajo zagotoviti boljšo izkušnjo ob pregledovanju spletnega mesta in anonimno spremljanje uporabe spletnega mesta. Če se z uporabo strinjate, to izrazite s klikom na gumb "DOVOLI". V kolikor tega ne boste storili in boste nadaljevali z brskanjem po spletnem mestu, bomo nastavili piškotke nujne za delovanje spletnega mesta in analitiko, med tem ko bodo piškotki tretjih mest blokirani. Več informacij o namenu in uporabi spletnih piškotkov lahko preberete tukaj, kjer lahko kasneje svojo odločitev o uporabi piškotkov tudi spremenite.

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = SI Test : 'SI/'

OK

OKCancel

Thank you

Close
  • KREMNI PUDER ZA SIJOČO POLT

TEINT IDÉAL

KREMNI PUDER ZA SIJOČO POLT

Puder - Odkriva idealno kožo

Odkriva idealno polt. Naraven videz polti. 14-urno prekrivanje*. Izenačuje in popravlja polt. Tehnologija tekoče svetlobe "Liquid Light Technology" + kompleks sestavin za korekcijo polti.**
* Samoocenjevanje, 32 žensk.
** Vključeno v tekoči formuli.
Če imate suho kožo, boste nedvomno navdušeni nad bogato in vlažilno teksturo tega pudra. Puder nanesite s konicami prstov ali čopičem za sijočo in svežo polt ter voljno in navlaženo kožo.

Razpoložljiv odtenek

    13173True
  • 13175True
  • 13176True
  • 13177True

Dodajte komentar

KREMNI PUDER ZA SIJOČO POLT
KREMNI PUDER ZA SIJOČO POLT

1 – Ocenite ta izdelek

2 – OCENITE ZNAČILNOSTI IZDELKA

Dišava
Tekstura
Toleranca
Učinkovitost

3 – Ali bi priporočili ta izdelek prijatelju/prijateljici?

4 – Ali ste prejeli vzorec tega izdelka?

5 – Pustite komentar

Potrdite