NOVOKljučne informacije o piškotkih na naših spletnih straneh. Preberite več TU ZDAJ.

Če ne storite nič, se šteje, kot da ste piškotke sprejeli.

Zapri

Vichy se zavezuje, da bo spoštoval zaupnost osebnih podatkov, ki jih uporabnik posreduje prek tega obrazca. Osebni podatki, pridobljeni prek tega obrazca, se bodo uporabili izključno s strani podjetja Vichy za urejanje vašega računa, in za obdelavo podatkov o mnenju potrošnikov.

Pravico imate do dostopa, popravljanja in brisanja vseh podatkov, ki se nanašajo na vas. To pravico lahko izkoristite v vsakem trenutku s pošiljanjem e-pošte na naslednji naslov info@vichy.si

Pravico imate v vsakem trenutku izvedeti vse o naši politiki varstva osebnih podatkov kakor tudi o drugih pravnih določbah.

OK

OKCancel

Thank you

Close

MAKE-UP

Ste se kdaj spraševali, kako uporabljati ličila za svežo, sijočo polt? Želite izvedeti, kateri izdelki so najboljši za prikrivanje nepravilnosti? Ne veste, kako jih nanesti in izbrati med pudri, BB kremami ali korektorji? Vichyjevi strokovnjaki za lepoto vam bodo pomagali, da boste iz svoje polti potegnili najboljše! Preberite strokovne nasvete o tem, kako izpopolniti umetnost ličenja za brezhibno in sijočo kožo.

Najbolj brano

go to top